nişanlım cimri mi??

Sizi bu kadar yipratan nisanlinizla evlenmek zorunda misiniz.
Nisanlilik evliligin fragmanı...

Bu neymiş ya?

Bu hesapçı adamdan nasıl soğumuyorsunuz?

Eşim bana gelinliğe eşdeğer damatlık beğenirim deseydi bir daha ona güvenemezdim sanırım, beni eşi olarak göreceğine asla inanmazdım.
Aslında ben soğudum..hemde dönem dönem haddinden fazla soğudum
Ama sonra toparlamak adına elinden geleni yaptı,söz verdi,mantıklı cümleler kurdu
Keşke bu konuşmalar davranışa yansısa diyorum

Aynen öyle düşünüyorum,borcu var ve sürekli geldi
Çokta fedakarlık yaptı,haksızlık etmek istemiyorum
Ama bunun dışında herşey yolunda olsaydı tamamdı.

Konunu tam okumamışım, söyledigim herşeyi geri alıyorum.

Pes diyorum, çüşş diyorum, nikah, düğün için damatlığı ayrı ayrı istemesi, balayını senin ödemeni istemesi, küçük basit hesap kitapları HAKİKATEN MİDE BULANDIRICI!

Öyle ki, seni düşünmeli, ayrı gayrı mı var sanki, benim param senin demeli. Senin en güzel gelin olman için uğraş vermeli, bunun için kendi damatlıgını da cok da büyütmemeli. Ne biliyim, eş dediğin öyle olur.

Orucunuza karışması, size '' cahiller gibi'' diye itham etmesi, şaşkınım çok.

Sizin cömertliğinize yakışan biri değil, bence bunu kabullenin ve bu ilişkiye devam etmeyin.

Bunları laf arasında söylüyo böyle,ben cok ciddi olduğunu düşünmüyorum o esnada. Ama ufak ufak birikiyo ve kocaman bi dert olup içime oturuyo

Bunları laf arasında söylüyo böyle,ben cok ciddi olduğunu düşünmüyorum o esnada. Ama ufak ufak birikiyo ve kocaman bi dert olup içime oturuyo

En iyisini sen bilirsin, sen karar vereceksin hepsine.

Mesela bi örnek veriyim, senin inançlı ve Ramazan' da orucunu tutan biri oldugunu anladım. Eşinin seninle aynı düşünce de olmaması bile ayrılık sebebidir. Senin inancına saygısı yok. Keyifle ramazan geçirmeyeceksiniz, beraber sahura kalkıp bişeyler yemek, iftarı eşinle sabırla beklemek, ne bileyim, bunlar cok önemli.

Öncesinde gençken böyle değildim ama insan doğru eşle birlikte, güzel alışkanlıklar kazanıyor. O kadar önemli ki, doğru insanı bulman. O nedenle nişanlılık evresini yasıyorsun, mecbur değilsin.

Lütfen dikkat et ve cok iyi gözlemle.

Eşyaları ortak alalım demiştik,şu kadar param var.bi kısmını ben alabilirim dedim
O zaman öğrendi
Bu durumda ileri zamanki nişanlınızın yapacağını söyliyim size .elinizdeki nakit birikmiş para ile siz kendinize ait olan eşyayı alıp borçtan kurtulacağınızı düşünüyorsunuz ama bu Adam o kadar bencil ki kendisine ait eşyanın borcunu da ortak edebilir veya benim param yok diyip sizi sömürebilir adam balayına damatlığa nikaha kadar düştüyse bunu her şekilde söyler ve siz kendinize niye bu eziyeti yapıyorsunuz onu anlamıyorum .Sinirlendiği Zaman'larda söylenen o kelimlere cümleler hiçbir zaman unutulmuyor siz affettikçe o daha fazlasını yapacak bir dönem sonra .ne de olsa affediyor diye .Uzaktan böyleyiz diye düşünmeyin adam geldiğinde zaten size kendisini tabakta yemek gibi sunuyor ben buyum diye .Uzaklık bahane kendinizi kandırmaayın lütfen .Evlenip ayrılmak daha zor ki ,siz kafanızda daha oturtamadığınız konular var acele etmeyin kendinize yazık etmeyin lütfen .

benden önce olan bi borç,düğünle ilgisi yok.

Hiç acımayın maddi konularda zorlayin bu adami neyi nereye vermiş bakin edin benim kp de böyle gamsız adam parayı harcar harcar eve bisey alincaksa karisindan para ister hic de utanmaz para ver derken zamaninda denetlenmemis borcun bini bin para o yüzden...

Nisanliniz da oyledir demek degil bu ama siz dikkat edin

Henüz evli değilsiniz gayette senin benim olayı olur adam hazırda var nasılsa yiyeyim diyor gayet net.

Güzel bi noktaya değindin,ortak paydada buluşabilmek önemli..özellikle inanç konusunda
Biz bunu sağlayabilir miyiz emin değilim

Aslında geçen ciddi bi olay yaşadık,bitti tamamen dedim. Bi hafta izin almış,bulunduğum şehre geldi
'Birlikte vakit geçiremediğimiz için böyle oluyo,birlikteyken sorun yaşamayacağız,gör '
diye düşünerek..

Kesinlikle sorunlar azalmayacak aksine büyüyecek, buna adım gibi eminim. Kk' da yenisin, burdaki konuları oku, sana yardımcı olacaktır.

Evlilikten pişman olan binlerce kadın var kk da, hepsinin ortak paydası 'Nişanlılıkta anlamıştım ama seviyordum, geri dönemedim, ayrılamadım' oluyor. Sen bu hatalara düşme.

Böyle bir adamla evlensen, ilk aydan pişman olacagını düşünüyorum.

Doğru insanı buldugunda ise, benim yaptığım gibi, HER GÜN ŞÜKREDERSİN. Seçim senin... Kendin karar ver.

Sanıyorum haklısınız,ailem ayrılsam neden diye sormaz,ama bana müdahale etmek istemiyolar,ilerde üzülürüm diye
Arkadaşlarım neden hala birlikte olduğumu merak ediyolar

Ailen Zatenn neden ayrıldığını soracaktır ama siz anlattığınızda doğru kararı verdiğinizi söyleyip tebrik edecektir yapmayın bunu kendinize . Yani bir tek biz değilmişiz burda merak eden hakkınızda hayırlısı.
En iyisi elinize kağıt kalem alın artılar eksileri yazıları gözünüze küçük gelen iyi ve kötü olan şeylere varana kadar hangi yönü fazlası ile ona göre karar verin .Eminim o Zaman doğru kararı vereceksinizdir .Kendi içinizi dinleyin yalnız Başbaşa kalın kendinizle

Ya issizlik doneminde bile kendine yediremez elini cebine atardi tamam bende hoslanmiyorum hesabi erkege kitleyenleri de kusura bakma bu cok abarti..erkek dedigin az utanir..

Borcum var diyip pahalı yerlerde yiyip içiyormuş. "Nikahlığını sen öde, balayını öde, pahalı gelinlik istersen ben de aynı değerde damatlık isterim" diyormuş.

Baştan böyle alışmış. Bu saatten sonra biraz zor değişir. Benzer şeyler yaşamış biri olarak bunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…