- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
sen zengınsın sanırım:)Aslında o geldiğinde hesabı ben ödüyodum çoğunlukla,ben onun memleketine gittiğimde yine ödedim. Sonraki gelişinde "canım biraz centilmen olur musın?" Dedim:) ama yine ben ödedim.(benim arkadaşlarım gelmişti,ben çağırdığım için benim ödemem gerekiyomuş)
Sonraki dönemde daha sık ödedi, ama genel olarak durum böyle
@ShannonAshton uyesinin guzel bir tavsiyesi vardi cimri erkeklerle evlenmeyin nesilleri tukensin diye. Aynen katiliyorum.
Ada'm kendisine harcasın ama nişanlısına yok olur mu öyle şey hele ki şu Bala'yı nikah olayı çok ciddi bir durum önemli bir konu aslında göz ardı edilmemesi lazım yemeklerden ziyade bunun üzerine konuşmalı
Evet,haklısınız..o gün bana da oruç tutma,kansızlığın var,düşüp bayılırsın dedi,(özür durumum var şuan,oruç tutabiliyorum).bende
Çok uzun süredir var,ve ben tutmadığımda iyi hissetmiyorum,iftarda da güzel yiyorum dedim
Sonra "kusura bakmada cahil insanlar gibi davranıyosun" dedi. Sevmiyorum ben böyle şeyleri
Şu altındaki son cümlede benim başıma gelmişti sanki öyle hatırlıyorum .Ya balayina gelinlik olayina hic girmeye bile gerek yok adam cok sinsi hareket ediyor bence. Normal zamanda kendisinin hesap odeme ihtimali olunca mutevazi yerlere, kendi yiyip icecekse daha luks yerlere gidiyor. Cok mide bulandiran hareketler bunlar. Genelde bu durumda hep "ama kadin erkek esitti hani tabiki siz de odeyeceksiniz" yorumculari oluyor ama durum farkli. Kiz zaten harcama yapiyor ama bu sinsi davranislardan sikayetci. Adam bir de isi cirkeflige vurup gelinlik ne kadar pahaliysa ben de o kadar pahali damatlik alacagim demis.
Zengin değilim aslında,onlar benden daha marka giyiniyolar.ayağımı yorganıma göre uzatmayı küçük yaşta öğrendimsen zengınsın sanırım:)
Eşyaları ortak alalım demiştik,şu kadar param var.bi kısmını ben alabilirim dedimBirikiminiz olduğunu nerden biliyor ki?
Bu kadar detay nasıl sordu yada neden cevap vediniz?
Ayrıca nahoş olan durumlar var.Yok sen onu aldın ben bunu istiyorum gibi.
Borcu var,biraz sıkıntı yaşıyo. o sebepten diye düşünüyorumBence de çok rahatsız edici bir durum. Nefret ederim pinti erkekten. Sizinle birşikteyken salaş yerler yalnızken daha lüks mekanlar.. Bu tür erkekler çok fazla hep duyuyorum. Arkadaşlarıyla yemekler yeniyor lüks mekanlarda fakat sevgiliye gelince yemek yemek dahi yok bırakın mekanı ama belki sizinki öyle değildir demişsiniz borcuda var falan. Bir şekilde belli etmeniz gerek yoksa bir gün bir tartışma anı olur hiç yokken içinizdeki bu durumu vuruverirsiniz yüzüneolur :)
Böyle giderse o kadar paranızda kalmayacak sanki.Açık açık konuşun o parayı eşyalar için biriktirdim.Zorlanırız yoksa felan diyin.Eşyaları ortak alalım demiştik,şu kadar param var.bi kısmını ben alabilirim dedim
O zaman öğrendi
Sanıyorum haklısınız,ailem ayrılsam neden diye sormaz,ama bana müdahale etmek istemiyolar,ilerde üzülürüm diyeSana dini anlamda bile saygısı olmayan adamla evlenmeyi düşünmüyorsunuz herhalde .adamın elle tutulacak yanı yok herşeyi göze batıyor aslında sizde de bir şeyler kopmuş durumda ki çok dolmuşsunuz ve buraya konu açmışsınız ailenizle veya arkadaşlarınızla bu konuyu konuştunuz mu?
Aynen öyle düşünüyorum,borcu var ve sürekli geldiZaten borçları varmış, bir de üstüne uçak biletleri...
Biraz gözlemle, anlamaya çalış. Baktın ki gerçekten hissiyatın doğru, o zaman da karar verirsin.
Sonucta ilk cimri adamla evlenen ne sensin, ne teksin
Borcu var,biraz sıkıntı yaşıyo. o sebepten diye düşünüyorum
Böyle giderse o kadar paranızda kalmayacak sanki.Açık açık konuşun o parayı eşyalar için biriktirdim.Zorlanırız yoksa felan diyin.
benden önce olan bi borç,düğünle ilgisi yok.Borcu ne için yapmış? Eger ev dugun hazirliklari vs icinse amenna ama baska seye harcadiysa bu sorun sizi alakadar etmemeli...
Nasilsa nişanlısınız ayip yok artik söyleyin gitsin param yok sen öde diye ceyiz diziyorum masrafim cok idare edelim biraz diyin para hesabı sorun nisanliniza yoksa bu adam çar çur eder durur
Evlendiginizde de maddi isler sizin elinizde olsun evlenecek adam işi gücü de var ama para biriktiremiyor düğün için kontolu ele alin
Ben kırılgan bi yapıya sahibim,o da kırıcıCimri mi bilmem ama çok düşüncesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?