bence olaylara tek taraflı bakıyorsunuz.......ailenizin size yapmadığını onların görevi olan birşeyi nişanlınız yapmış bence gerçekten suçlu kim bir daha düşünün......hem sizin kendi paranız var neden bir erkeğe boyun eğiyorsunuz.ailenize yardım edecekseniz de bir yıl sonra evlenip bir erkeğin karşısında bu duruma düşmeseydiniz bence.............hem de kendi yaklarınız üzerinde durabilirken..........olaylara bu tarafından bakın..........
şöyle bir durum var...
anneniz pastaneye gittiğimde bana birşey içermisin demediğini akıl ediyorda nişanı kız tarafının yapması gerektiğini akıl etmiyormu...
nisanlına yaptırıp ona siz birşey yapmadınız deme fırsatını veren sizsiniz..(Eşyaları o almış beyaz eşyayı herşeyi o yapmış üstelik... )
Maddi durumunuz yetmiyorsa evde aile arasında yapsadınız nişanı.. salona abiyeye nişan törenine birşeye gerekmi vardı..
Siz üzerinize düşenleri gücünüzün yettiği kadar yapsaydınız onada yapması gerekenleri bir bir yaptırır bunlar olması gerekli diyebilirdiniz...
Belki onun durumuda çok iyi değil... :82:
ben yapamayacağım için o ben yapıcam dedi istemedim ben nişanı o ben ilerde para kazanırım ama bidaha sana nişan yapamam gözün kalmasın dedi inanınki ben yap demedim gerçekten istemedim abiyemi bile çok ucuza kaç kere giyilmiş bilmediğim bi elbise seçtim ona zaten yük oluyorum diye hep mahçuptum bana hem yapıp edip hem ben nekadar verdim biliyomusun demesi koyuyo ben istemedimki ailemide savunmuyorum
en son istediğim şey bu hale düşmekti böyle olmamak için hem çalıştım hem okudum ama ailem beni bu hale düşürdü işte ele muhtaç ettiler beni aileside söyleniyor tabiyki sen bizi ezdiriyosun herşeyi sen yapıyosun diyolar benim başım çok büyük dertte evlenince bunları tek tek yüzüme vuracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?