Nişanlım cimrimi

ne desen haklısın her kelimen gözyaşım olup aktı ailem 2012 de verecekti beni biz gelinimizi bekletmeyiz alırız yaparız dediler yalvar yakar babamı ikna ettiler borç alabilirlerdi ama annem fenadır herşeyi onlara yıktı borca girmedi ev borcu var onu ödüyolar keşke bekleseymişim tek yaşıyor nişanlım diye acekle ettim sen ben farkmı var eşler arasında dedi ikna etti

aman kardeşim sakın ha dillerine düşme ben bilsem hiç yaparmıydım bi akıl verenim olsa

üzülme ağlama...
ailelerimiz bizim için önemli bazen kendimizi unutup onları düşünüyoruz..
ama biryerde bizde hakkımız olanı yaşamalıyız!!
ailenin durumuda ev almışlar yani bogaz toklugu değil maddi imkansızlıgı ev borcu.. ne olacak borca 2-3 milyar daha katsalar...
Bunu sen değil annen düşünecekti..
Geç değil olsun olan olmuş bundan sonra nişanlınla konuşurken alttan alttan kendine güvensiz konuşma..
Burnun dik olsun..
Ailenede söyle maaşından biraz sana versinler eksiklerini tamamla..
Kendine düşen birşey varsa nişanlına ben alırım diyebil..
tabi gücün yettiği kadar..
Sadece kendi gururun için.. onun ve ailesinin karşında dik durmak için..

Son düzenleme:
Evlendikten sonrada eşin senin ailene hep soğuk davranacağını sanıyorum senden ve ailenden para çıkışı yok buda antipati duymasına neden, var bizim ailedede örnekler ,sonra oturup ağlama

aman kardeşim sakın ha dillerine düşme ben bilsem hiç yaparmıydım bi akıl verenim olsa

Ben baştan bohça falan istemedim maddi olarak sıkıntımız var biliyorum nişanlımın ailesindede yok nişanlım elinde olan üç beş birikimiyle alıcaktı bana nişan bohçası için gerekenleri biz yapamayız diye ondanda istemedim annemede öyle söyledim tabi annem kendincede haklı bişey diyemiyorum ama nişan öncesi elbise vs almanız lazım dedi nişanlımda aldı ama biz alamadık diye ben öyle ezik hissettimki kendimi anlatamam şimdi hep söylüyorum uzun süre beklemem gerekse bile ne kendi ailemden ne senin ailenden bişey beklemem ne yapabilirsek kendimiz yapalım sabredelim diyorum Allah büyük yuva kurmak isteyene bir yol bulacaktır ama tek dileğim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor canım ...

senin benim yok diyo hep bende onu düşünüyorum evden çıkarken davul zurna getireceklerdi 10 dk için getirme istemem dedim ailemi tembihledim sakın gelin almada kapıda durup bahşiş almayın dedim çeyiz almada araba tutturmadım masraf olmasın dedim aldıklarımı parça parça onun evine taşıdım havai fişek alıcaklar istemedim lüks olan herşeyden vazgeçmeye zaten çalışıyorum avize istemedim aman ne luzum var sanki istemem dedim ev eşya sonrada olur ben sadece bana bi resmi çok görmesin geri dönüşü yok diyorum bi kere gelin oluyorum 50 tl bi ayakkabı çokmu diyorum yapacak gücüm yok ben onun hayat arkadaşı olacağım

Amacım sizi incitip kırmak değil.........sadece bakış açısı farkı......sadece şunu söyleyebilirim olan olmuş artık ve de dönüşü yok onun için bundan sonrası için tedbirinizi almanız.......yani kendi ulaşabildiklerinizle yetinmeniz....bende bir buçuk yıllık evliyim ve çalışıyorum eşimin geliri bende fazla ama ben bütün giderlerimi kendi gelirime göre yapıyorum alırım eşim öder diye hiç düşünmedim.erkeklerin birçoğu kadınları ezmek için fırsata bekliyor onlara bu fırsatı vermemek lazım şu da var ayaklarınız üzerinde durur ve beklentisiz olursanız karşınızdaki size daha çok saygı duyar......................bundan sonrası için lütfen hayatınızı kararlı ve kendi ayaklarınız üzerinde kendi gelirinize göre yaşayın bence.................emin olun çoooooooooooookkkkk rahat bir durum.....

bunları anlattınmı nişanlına bu lükslerden vazgeçtiğini ama gönlünün kalmaması için resim ayakkabı vs ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini tatlı dille anlattınmı çor zordur bilirim istemek ama davul zurna getirmeyi düşünen havaifişek olsun diyen insanda o kadar cimri ve anlayışsız olmasa gerek konuş üzüldüğünü anlat canım anlayacaktır muhakkak .

aynı olayın tamtersini ben yaşıyorum..nişanlım ailesinin kredi bocunu ödüyor..düğün öncesi inan çok zoruma gidiyor..hatta başlık bileaçmıştım bu konuyla ilgili..
nişanlına hak vermelisin bnce..ne olursa olsun maddi şeyler manevi olaylarıda etkiliyor..

diyememki artık aman gözün bişeyde kalmasın sakın diyo bana herkes bana bakıyo işteyim ağlyıp duruyorum tutamıyrum kendimi

avansımı çektim evin son kalanları için kirli sepeti kova leğen bir sürü eksiğim var onları tamamlıycam işte elime para kalırsa ayakkabımı çamaşırımı falan almaya çalışıcam

açıkçası ilk okuduğumda nişanlına hak verdim..kendi vazifesi değilken bütün bunları yapması..onun da hatası bunu senin yüzüne vurması olmuş ama maalesef..
demek ki o da bunalmış.belki ailesi ona da söyleniyordur arada kalıyordur..tek nişanlın olarak görmemelisin olayları.
açıkçası ailene daha çok kızdım..tamam durumları olmayabilir..ama annenin durumu yokken ve birşey yapamıyorken..kendi birşey yapmadan nişanlında kusur bulması hoş olmamış..bu durumda bu zamanınızda annenin aranızı yapıcı olması gerekirdi..yani iki tarafta hatalar var ve arada kalıyorsunuz..politik olun biraz..

avansımı çektim evin son kalanları için kirli sepeti kova leğen bir sürü eksiğim var onları tamamlıycam işte elime para kalırsa ayakkabımı çamaşırımı falan almaya çalışıcam

bundan sonra alabileceğini al ama onun gözüne soka soka...
Bak bugün bunu aldım bugün bunu aldım diye söyle bilsin.. görsün..
Ama gelinlik ayakkabını alma o alsın...

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.gelin olcaksın belkide onun hassasiyeti var üzerinde düğüne ayakkabısız çıkcak değilsin illaki alıncak bence nişanlını böyle ıvır zıvır seylerle strese sokma.yapılanların hepsi ikiniz için canlı çiçekmiş boşver bulunur illaki olur bi şekilde bence stres yapma böyle şeyler hep para tuzağı lüks değil diyosun ama senden çıkcak bieyler eşin maddi zorluğa girmiş belliki laf söyletme kendine oda stresli.hem açık havada hem sütüdyoda isteme fotoları bence gözünde büyütmüş nişanlın zorda belliki kolay değil yuva kurmak illaki olur bunlar.koaförüde takma kafana sen kendi saçını yaptır geri kalan akraban kardeşin eşin dostun baksın başının çaresine stres yapma kolay gelinmiyo bu günlere.cimrilik değil ev kurmak kolay değil biraz anlayışlı davran cimri olsa zaten ev kurmazdı senin için almazdı biçok şeyini.böylebişey için vazgeçme.olur bi şekilde

Evlendikten sonrada eşin senin ailene hep soğuk davranacağını sanıyorum senden ve ailenden para çıkışı yok buda antipati duymasına neden, var bizim ailedede örnekler ,sonra oturup ağlama

evet soğuk zaten annen duygu sömürüsü yapıyo diyo gelmiyo bize fazla

aceba nişanlınında ailesi destek olmuyor zor durumda vs diyemi sana patlıyor.. hani herşeyi kendi yapıyorsa bunalmış olabilir..

azar azar çok pahalı olmadan çekelim tek albüm yapalım dedim phalı olur dedi olmaz dedim merak etme pahalı olursa yaptırmam sen nişanda nekadar verdim biliyomusun diye başladı hemenkardeşimin ayakkabısını giyicem

evet soğuk zaten annen duygu sömürüsü yapıyo diyo gelmiyo bize fazla

bu artık değişmez ömür boyu erkek kendi ailesiyle daha sıkı fıkı olacak , bunuda artık değiştiremiyeceksin ailen bu konuda kötü sınav vermiş annen ise halen bir şeyler koparma,almalar peşinde nişanlından

evet çok iyi tahlil ettin aynen öyle zaten şunda yapacaklar alacaklarda hala onada kızıyorum engel oluyorum ara düzeltmek için seferber oldum ev temziledik gelmedi annem benide göndermedi temizlikçi tutuldu bu anneyi nasıl sevsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…