Nişanlım çok cimri

Pardon da yemekli düğün yapmamak cimrilik mi ya da 180 bin liralık tura gitmemek ??? (Gidememek)
Bana biraz şımarıksınız gibi geldi şu kuzenim gidiyor da ben gidemiyorum ne demek ya
Çıkarıp siz verin o zaman parasını İran halısının da iskandinavya türkünün da

Siz bunları isterken ne götüreceksiniz “evinize” istekleriniz bütçeye uymuyorsa ne yapsın adam?

O değilde gardrop buzdolabı nasıl bir şey diye girip internetten baktım ki ben de 1,5 yıl oldu evleneli öyle bir buzdolabı görmemişim bile nasılda makul isteklerin varmış maşallah allah nişanlınıza sabır versin

150 bindi; sordum geçenlerde x bir markada. Çok çok güzel buzdolabı tipi bu. Evim uygun olsa alırdım da yerim dar. Pahalı ama imkanı olan için güzel bir seçim. Ev kurarken iki tarafın da maddi durumu yetiyorsa alınabilir. Tek kişiye yüklenirse adil olmaz hiç. Yarı yarıya ödenebilir. O zaman bir nebze olsun daha az yük biner. Ben olsam ortak ödeme teklif ederdim.

Yemek üzerine çalışıyordum. Lokantamda vardı. Görmem normal

Ortak ödenecek. Ama yine istemiyor

Kuzeninize söyleyin nişanlınızı dövsün.

siz evlenmeyi mi düşünüyorsunuz, eğlenmeyi mi?
İki üç parça gönlümce olsun ,diğer eşyalar önemli değil. Sadece halı, buzdolabı ve televizyon takıntım var. Çok şey istemiyorum ki. Hep mavi bir halı istedim. Büyük bir televizyon ve gardrop buzdolabı.

İran halısı olmazsa olmazıdır bir yuva kurmanın :)

Balayı istemiyor ama 180bin tlcik tur istiyorsun

Bence nişanlın cimri değil sana karşı savunma mekanizması oluşturmuş
Bacım iranlıyız ya. Herkesin evinde var bizde. En azından bir tane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…