- 28 Temmuz 2025
- 4
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi simayhanimm
-
"Senin aşkın balondu söndü" şarkı sözü geldi aklımadirekt söndü.
Kız katip alemsin yaaaSanki kendi şeyi cennet bahçesi kokuyo edepsize bak o önce şeyini kaldırsın.
Meyve kokulu intim ürünleri gerçek sanıyorlarKomplekse girmiş kendi ereksiyon olamadığı için suçu size atıyor. Hadi sizde koku olduğu için böyle oldu diyelim önceki kız arkadaşıyla da aynı sorun olmuş. Demek ki adamda bir sorun var. Önceki travmasından kaynaklı da olabilir,fiziksel bir durum da olabilir. Kendinizi ezdirmeyin açıkça söyleyin o da ürologa gitsin karşılıklı olmalı her şey. Ek olarak bu erkeklerin yok pembe yok çilek kokulu vajina beklentileri beni öldürüyor. Sosyal medya ve yetişkin içerikli filmler yüzünden kafayı yemişler. Az gidip çimene dokunsalar keşke
Ya yetişkin içerikli filmleri çekerken de ışık,aydınlatma üstüne makyaj yapıyorlar oradaki kadınlarla sıradan,normal kadınları kıyaslıyorlar. Eee biz de ne yapalım oradaki adamlarla onları mı kıyaslayacağız? İyice saçma bir hal aldı bu iş. Sosyal medyada da Mine Tugay gibi tipler sürekli filtreli koltuk altı,ayak paylaşıyorlar bu tipler iyice coşuyor. Koku varsa doktora gidilir de oranın zaten saydam,hafif tuzlu bir yapısı vardır meyve kokması imkansızMeyve kokulu intim ürünleri gerçek sanıyorlar
YarıldımmmmmmmSanki kendi şeyi cennet bahçesi kokuyo edepsize bak o önce şeyini kaldırsın.
Evliliğin yüzde 80 i cinsellik benden İstiyimYa adam pipisinin kalkmamasından bile seni sorumlu tutmuş , bir ömür cinselliksiz geçiririm diyorsan devam et.
Ay sormayın bu yorumu okuyunca iyice kinlendim onaKomplekse girmiş kendi ereksiyon olamadığı için suçu size atıyor. Hadi sizde koku olduğu için böyle oldu diyelim önceki kız arkadaşıyla da aynı sorun olmuş. Demek ki adamda bir sorun var. Önceki travmasından kaynaklı da olabilir,fiziksel bir durum da olabilir. Kendinizi ezdirmeyin açıkça söyleyin o da ürologa gitsin karşılıklı olmalı her şey. Ek olarak bu erkeklerin yok pembe yok çilek kokulu vajina beklentileri beni öldürüyor. Sosyal medya ve yetişkin içerikli filmler yüzünden kafayı yemişler. Az gidip çimene dokunsalar keşke
Evet zaten evlenmeden kesinlikle test edeceğim alacağım adamıHayır abartmıyorsun çok şanslısın hatta evlenmeden gördüğün için, doğru söylüyorsa taciz sonucu travma olabilir olağan bir durum kendisi de farkında zaten ereksiyon olamadığının sinyallerini vermiş tepkinizi ölçmek için ama yememişsiniz allahtan, koku moku hikaye kendine baksın kürdan çüklü, tedavi olacak olsaydı çoktaaan olurdu ruhunuz bile duymazdı, ayrılın başınızı yakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?