Nişanlım ereksiyon olamadı ve bana kokuyorsun dedi

simayhanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
4
1
1
28
Öncelikle yeni üyeyim diye erkeksin demeyin değilim hep üye olmadan okurdum. Ama nasip oldu 1 haftadır kafam allah bullak. Görücü usulü biriyle tanıştım aslında evliliğe karşı biriydim. Ama ikimizde birbirimizden etkilendik. Kendisi 30 yaşında ailelerimiz muhafazakar aksine biz değiliz . Ve bakire olmadığımı da söyledim hiç sorun etmedi nişan yaptık , konu cinselliğe geldi bana geçen sene bir kızla beraber olurken ereksiyon olmadığını söyledi. Konu kapandı. Geçen hafta yakınlaştık. Ve bana ön sevişmede afedersiniz ama “içine girmeden seni boşaltırım” dedi, “ ne alaka ben bakire değilim ki” dedim . Haklısın ye heyecandan ne dediğimi bilmiyorum dedi ve orda film koptu ereksiyon sırasında yine ereksiyon olamadı oldu ama direkt söndü. Çok şaşırdım. Bir şey demedim. Eve döndüm bu konuyu açmadım 2 gün sonra bu konu açıldı çocukken tacize uğradığını söyledi ve geçer ya geçicidir bu dedi. Sonra bana yanlış anlama ama orandan koku geliyordu dedi. Vajinanın kendine has kokusu olduğunu söyledim ve enfeksiyon olabilir dedim ve doktora gittim direkt mantar tedavisine başlandı. Ama ben onu alttan alırken bunu söylemesi ve bu sorunu büyük bir sorun düzelmezse böyle bi ihtimal var mı bilmiyorum kendisinden soğudum ve erkek gibi görmüyorum abartıyor muyum

Komplekse girmiş kendi ereksiyon olamadığı için suçu size atıyor. Hadi sizde koku olduğu için böyle oldu diyelim önceki kız arkadaşıyla da aynı sorun olmuş. Demek ki adamda bir sorun var. Önceki travmasından kaynaklı da olabilir,fiziksel bir durum da olabilir. Kendinizi ezdirmeyin açıkça söyleyin o da ürologa gitsin karşılıklı olmalı her şey. Ek olarak bu erkeklerin yok pembe yok çilek kokulu vajina beklentileri beni öldürüyor. Sosyal medya ve yetişkin içerikli filmler yüzünden kafayı yemişler. Az gidip çimene dokunsalar keşke

Meyve kokulu intim ürünleri gerçek sanıyorlar

Meyve kokulu intim ürünleri gerçek sanıyorlar
Ya yetişkin içerikli filmleri çekerken de ışık,aydınlatma üstüne makyaj yapıyorlar oradaki kadınlarla sıradan,normal kadınları kıyaslıyorlar. Eee biz de ne yapalım oradaki adamlarla onları mı kıyaslayacağız? İyice saçma bir hal aldı bu iş. Sosyal medyada da Mine Tugay gibi tipler sürekli filtreli koltuk altı,ayak paylaşıyorlar bu tipler iyice coşuyor. Koku varsa doktora gidilir de oranın zaten saydam,hafif tuzlu bir yapısı vardır meyve kokması imkansız

Hayır abartmıyorsun çok şanslısın hatta evlenmeden gördüğün için, doğru söylüyorsa taciz sonucu travma olabilir olağan bir durum kendisi de farkında zaten ereksiyon olamadığının sinyallerini vermiş tepkinizi ölçmek için ama yememişsiniz allahtan, koku moku hikaye kendine baksın kürdan çüklü, tedavi olacak olsaydı çoktaaan olurdu ruhunuz bile duymazdı, ayrılın başınızı yakmayın.

Koku bahane, ustelik oyle bir sey gerçekten varsa bile bunu soylemenin cok daha uygun yollari var. Insaniz, enfeksiyon olur, hastalik olur, elinizde olmayan koku gercekten olabilir. Ustelik 40 derece sicakta giydiginiz camasirdan bile olabilir ama ereksiyon kaybini buna bağlayıp bir de boyle soylemesi cirkin.

Ayrica ereksiyon sadece vajinayi gorunce olmuyor. Ön sevişmede zaren erekte olup surdurmesi gerekiyor bunu, olup geçtiyse zaten kokudan bagimsizdir.

Kendi ereksiyon problemini size atmasin. Hele ki bir senedir varsa ve cozmeye calismiyorsa hic atmasin.

Insan kendi rahatsiz olur benim kuşum niye ötmüyor diye.

Omru billah kaldiramayan ve sizi suclayan bir erkekle olmayın.

Ay sormayın bu yorumu okuyunca iyice kinlendim ona

Evet zaten evlenmeden kesinlikle test edeceğim alacağım adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…