Nişanlım Eski Erkek Arkadaşıma Mail Atmış

Bana güvenmeyen ve beni eski sevgilime soracak kadar küçülen ve bana saygısızca davranan bir insanla hiç işim olmaz.
Ona kısaca herkes kendi yoluna derdim.

:sinifsinif:mafoldumben:çok üzgünüm:

Bütün mesajlarda " üzgünüm,üzgünüm " yazıp duruyorsun.
Eee...?
İlk duyduğunda ortalığı yıkmak gerekirdi senin,sen hangi cürretle yaparsın bunu diye ..
Niye yapmadın adam sana ölnceye kadar seni takip edicem dediğinde saf saf durdun mu..?
kendinizi ezdirin ezdirin sonra bunalımdaydım depresyondayım ayy üzülüyorum ayy hasta oldum.
eee sonunuzu kendinizi hazırlıyorsunuz.
ne diye nişanlanmış geçmişinden şüphe duyulan kızla..?
sen üzül üzül dur,evlenince görürsün üzülmeyi.
bu adam senin hayatını mahveder..!

tabi ki de üzgünüm bu hale nasıl geldiğini nasıl böle bişey yaptığını düşündükçe üzülüyorum tabii. ilk gördüğümdehesap sordum ortalığı yıktım sanki daha suçluymuşum gibi durum oldu daha da şaşırdım tabii ki üzgünüm 2 yıl var nişanlılık var üzgün olmak doğal değil mi

Çek resti...!
Böyle bir ahlaka sahip adamla evlenememe de..
Üzgünüm demekle çözüme ulaşılmıyor diyorum.
Ne yaptın çözüm için..?
Ezilip ezlip üzülmenin faydası yok ki..
Evliliğe gidiyorsun yarın evleneceksin bu pisikopatın kucağına düşeceksin.
Hayatın boyunca sen sanki kötü kadınmışsın gibi seni takip edecek.
Hayat senin sen burada üzülme smiley koyarak çözüm buluyorsan hayatına sorun yok..

Ne kadar boş ve saçma bir konu..
üzgünüm yazmaktan başka bişi diemiyosunuz heralde bir açığınız bir korkunuz varki endişeleniyorsunuz.Tavrınız açıklamalarınız çok ama çok gariplmaz:
Nişanlınızda bana göre adam diil kusura bakmayın öyle bişi gerçekten varsa bile...
bu arada yaşınız kaç?konuşmalarınız falan en fazla 17-18 gösteriyor

Son düzenleme:
Bu ne şimdi ya. Acizlik...
Neden ezdiriyorsun kendini.
Kocan değil bişiyin değil. Ne cüretle eski sevgiline mesaj atar da seni sorar.
ınsanın kocası bile bunu yapamaz arkadaşım.
Yerinde olsam bu adamla asla ve asla evlenmezdim. Saplantılı, güvensiz bir tip.
Ama görülüyor ki sende bunu yapacak kapasite yok.
Sen kendini ezdirmeye gönüllüsün.
Yemişim 2 seneyi 20 sene olsa bu durumda tek tepkim defol git hayatımdan olur.

saygı yok
güven hiç yok
ve nişanlın açık açık söylemiş ölünceye dek seni takip edicem diye
ne bekliyosun canım :umursamaz:

Çok büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik bana göre size güvenmeyen bir insanla nasıl beraber olabiliyosunuz anlamış değilim.:umursamaz:

kaç yaşındasınız çok merak ettim ayrıca madem aklında böyle tilkiler dönüyordu neden nişandan sonra bunu icraata dökmeye çalışıyor böyle şeyler düşünebiliyorsa sizinle neden nişanlandı ve hatta hala neden birlikte...bence geçmişinizle ilgili bişiy bulup size sepet havası çalmaya çalışacak...seven adam yapmaz böyle bişiy...çünkü bilir ki geçmiş geçmişte kalır....

Öyle adamla ömür geçer mi ya?
Ardınızdan böyle çirkin işler çeviren bi adamla sizin yerinizde olsam bir dakika bile durmazdım daha.
Aileymiş yok 2 yılmış falan... gözüm görmez... kestirip atardım... saygısızlık bu başka bir şey değil.
Bana saygısı olmayanın da ne olursa olsun yolu açık olsun valla.

ayrıl bence kesinlikle, ne kadar saçma, sana saygısı yok, güveni yok, eski sevgiline seni rezil etmiş, kendinede güveni yok bence, vede dengesiz. madem seni kendisi tanımıyon ne diye nişanlanmış. üzzgünüm ama bu adam evlenince kıskançlığından ve saçmalıklarından hem fiziksel hem psikolojik olarak seni yıpratır. aklım almıyor bunu benim, mantıklı gelen varsa açıklasın lütfen.

şimdi düşündümde eski sevgilimin nişanlısı bana mesaj atsa ne yaparım diye, hemen eski sevgilime mesaj atar yakanı bu kızdan kurtar derim, mesajı atanada sayarım sen ne biçim insansın diye

hem çok ayıp hemde nişanlınız sizinle ilgili eski sevgiliniz. "çok iyi kızdır kendisi biz mutlu olamadık sen çok mutlu olursun" demesini mi? sempatiksalakcinni ne demesini bekliyor. öğrenmek istediği şey malum gibi :kedi: sizin korkunuz bu anlamda ise ona gerçeği söyleyeceksiniz. yoksa neden korkacaksınız ki! siz sevmedikten sonra nişanlınıza bağlıysanız korkmamanız lazım

bu gerçekten çok düşündürücü bir şey. siz birde onunla tatile mi gittiniz.?? bana göre çok büyük bir hatta!!
siz onun güvenini sarsmışınız.. ne yapyınız dA BÖYLE DÜŞÜNMEYE başladı?
aslında erkeklerin hepsi aynı siz çok sıcak kanlı biriyseniz , oda kıskanç biriyse....
bence sizin her konuştuğunuz erkeğe aynı şeyi yapacak.. bana davrandığı gibi herkese aynı davranıyormu acaba demeye başlamış.

ya sizin kendinize çeki düzen vermeniz lazım

ya da kendine güvenmeyen bir insanın kıskançlık krizine girip size hayatı zehir etmesine katlanacaksınız...

geçmiş geçmişte kalmaz.. geçmiş günümüzün aynasıdır....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…