Ben bu olaydaki en masum kişi oldugumu düşünüyorumBiriyle evlilik yolunda ilerlerken ötekiyle 'yaşanmışlık var' (şu lafı da hiç anlamam adı üstünde yaşanmış bitmiş işte) diye buluşmak. Üstelik bunu bir de alenen yaptığı için olaydan masum gibi sıyrılmak. Çok ilginçmiş gerçekten.
Ne gereksiz bir merak. Eski sevgiliyi merak etmek ve buluşmak. Yaşanmış bitmiş derken dürüst değilsiniz bence. Olayları buraya kadar getiren sizin merakınız aslında.
Hayır sevgilinize sormanız hepten saçma denmiş ona ithafen bu cevabı verdimİnsanlar size buluşmamalıydın diyo sizin cevaba bak 'söylemeden mi buluşsaydım'....ille de buluşacaksınız yani...bence eski sevgilinizi unutamamışsınız...
Ben bu olaydaki en masum kişi oldugumu düşünüyorum
Eger içimde eski sevgilime karşı en ufak bir şey olsa inanın buluşmazdım. Böylr bi şeyi kendime yakıştıramam, nişanlıma da yapamamAnlatış tarzınız bende hislerinizden emin olmadığınız izlemini uyandırdı. Sanki eski sevgilinizi içinizden tamamen atamamışsınız gibi.
Hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Nişanlıyken eski sevgiliyle görüşmenin mantıklı bir tarafı yok bence. Ben sevgilimin asla eski sevgilisiyle görüşmesini kabul edemezdim, o da aynı şekilde.
Nişanlınız ne düşünerek önce izin verdi sonra kavga çıkardı bilmiyorum. Onun yaptığı da hata, ama bence siz en başından görüşmeyi kabul etmemeliydiniz. Eski sevgilinizin niyetinin tamamen dostça olduğunu da sanmıyorum.
Bu benim de çok rahatsız oldugum bir nokta. Ne yapacagımı bilemiyorumNişanlın maganda mı senin? Bir seyi doğru bulmazsın, kızarsın edersin, karşı çıkarsın eyvallah da, gidip de durduk yere birine saldırmak nedir yani? Dikkat et, bugün ona, yarın sana gelir bu şiddet. Belli ki nişanlın şiddete meyilli biri. Şimdi kimse " ama eski sevgili bıdı bıdı" demesin. Zira benim yorumum şu anda o konudaki buluşmanın doğruluğu yanlışlığı değil, sözü geçen nişanlının öfke kontrolsüzlüğü. Sen evlenmeden önce otur bir daha düşün bence.
Kendimi biliyorum onu çok seviyorum. Ondan başkasını da düşünmem mümkün degil zaten. Sevgimi sorgulayacak bi durumum yok kendi açımdan ama erkek arkadaşımın durumu da normal bir erkek davranışı olarak nitelendirilemez benceOlay senaryo degilse 1. Derece suçlu eski sevgiliniz..eskiden bi geçmişiniz vardır merak edersin anlaşılir bi durum ama nisanli oldugunu bile bile yüz yüze görüsmek istemek nedir.tam bir terbiyesizlik..stalkla veya telefonda görüs en kotu.hic masum bi davranis degil kesinlikle.sizde biseyleri tekrardan alevlendirmek istemis.2. Derece suçlu sizsiniz.ayy ne var bunda canim kiskanicak demeniz beni dumura ugratti..bunun modernlikle alakasi yok.dunyanin her yerinde bu yanlis bi davranistir..ortak baginiz kalmamis ki cocuk vs gbi gorusuyorsunuz..sizin gorusmek istemeniz bence nisanliniza yeteri kadar bağli olmadiginizi ya da ona eski sevgiliniz kadar aşik olmadiginiz kanisini uyandirdi bende..en masum kisi nisanlin..adam araniz bozulmasin diye sana guveniyorum deyip seni onore etmis boyle biseye izin verebilmiş ama merak edip mesajlara cevap alamayinca da cileden cikip gelip kafayı atmis..normal bi erkek davranisi. 10 da 9 budur..bastan izin vermesi hata ama bence bunu size güvendıgini gostermek için yapti.adami boşa suclamayin bence.kendinizi gozden gecirin ona böyle bi istekle gitmeniz bile bastan hata.ozur dilemesi gereken asıl sizsiniz..sevginizi sorgulayin derim.
Anlamadım ne demek istediginiziOlurda bu nisanlinla evlenirsen sana ne kadar hakli oldugunu cok guzel anlatacaktir..
Ben kafa atmasini kinamadim hic. Hatta gizliden ohh diyesim geldi. Helede ardindan o " bumuydu nisanlin, bunlami evleniceksin" demesini ogredngimde. Su ise bak. Bu cumle yetmiyormu bulusmanin sebebini anlamk icin? Baya baya benim bi sansim varmidir hala bu kizda demis. Sende seve seve gitmissin resmen bana sorarsan.
Nisanlinin dovmesini hic kinamadim. Ama senin " eski sevgilimle bulusucam" demeni ve nisanlinin ne hikmetse " tamam git" demesine saskinim evet.
Bu nasil genislik ben anlamadim. Nisanlisiniz eski sevgilinizle gorusmeye gittiniz yani. Bosu bosuna eski sevgili demiyorlar degil mi? Bitmis gecmis gitmis. Yok yasanmisliklar varmis, yok merak etmismis, siz nisanli misiniz, hayatinizda baska birisi mi var oldu bitti. Sizin eski sevgilinizle iletisim halinde olmaniz bile basli basina hata. Madem merak ettiklerini oyle telden konussaydiniz ne diye yuz yuze gorusuyorsunuz? Kim boyle birseyi kabul edebilir? Su forumda boyle birseyi kabul edecek kadin sayisi 10u gecmez. Sizin nisanliniz eski kiz arkadasiyla gorusseydi sizin tepkiniz ne olurdu?
Masum degil yaptiginiz sey. Yasanmisliklar var, hemen unutulmuyor felan sanki sizde aklinizdan atamamissiniz eski sevgilinizi ki gorusmek istediniz. Demek ki noktayi koyamadiniz, bitmeyen seyler var. Nisanliniz bu ise en bastan izin vermemeliydi, siz de gitmeyecektiniz. Ne yani ilerde evlenseniz de ay ben eski sevgilimle gorusecem bugun diyebilecek misiniz esinize? Evet siddete karsiyim ama nisanliniz kiskanmis bal gibi ve kafa atmis. Ben suc bulamiyorum kendisine bu konuda. Hicbir erkek bunu kendisine yediremez. Sizde laflari yuvarliyorsunuz, once hata yaptiginizin farkina varin.
Hikaye bana da garip geldi baya senaryo gibi..
Neyse bence nişanlınız gayet dengesiz bir adam. Önce tamam diyip sonra kafa atmak nedir allasen?
Zaten eski sevgilinizle buluşmanız ayrı bir gariplik. Los Angeles mı burası?
Merak ediyor insan diyorsunuz tamam da insan sosyal medyadan falan bakar en fazla ne yapıp ettiğine, gidip buluşmak nedir?
Şu an empati yapamıyorum , eşim eski kız arkadaşı ile hayatında neler değişmiş diye görüşecek olsa ben de kafamı kocama gömerdim.
Sorun sizde
Gerçekten çok rahatsınız
Bence her şeye ragmen dost kalabilmek bir ilişkinin kalitesini gösterir. Ben yaşanan yaşandı düzeyli bir arkadaşlıgımız olabilir diye düşündüm. Bir ilişki bitti diye her şeyi koparıp atmalı mıyızBiriyle evlilik yolunda ilerlerken ötekiyle 'yaşanmışlık var' (şu lafı da hiç anlamam adı üstünde yaşanmış bitmiş işte) diye buluşmak. Üstelik bunu bir de alenen yaptığı için olaydan masum gibi sıyrılmak. Çok ilginçmiş gerçekten.
Ne gereksiz bir merak. Eski sevgiliyi merak etmek ve buluşmak. Yaşanmış bitmiş derken dürüst değilsiniz bence. Olayları buraya kadar getiren sizin merakınız aslında.
Geçmiş geçmiştir ama yaşanılanlar alevlenebilir. Ben eşime geçmiş geçmiştir eski sevgilinle buluşabilirsin kaç sene geçmiş insan merak eder nasıl olduğunu, ne yaptığını bi hal hatır sor diye cafeye göndermem şahsen. Öyle bişeyi bana danışsa iğrenç bi şaka yapıyor beni deniyor olmalı derim. Bu ne gurursuzluk eşin sana güvendiğini ıspatlamaya mı çalışmış napmış bilmiyorum ama yanlış bı karar almış orası kesin.Kıskanılacak bi şey yok ki ama geçmiş bitmiş bi şey sonuçta
Ben de tam olarak bunu merak ettimSarılıp öpüştüğün bir insanla nereye kadar dost kalınabilir?
Eski sevgilisinin nasıl biri olduguna da baglı şimdi. Benim eski sevgilimle muhabbetim çok farklıydı ve buluşmamızda da sohbetimiz gayet seviyeliydi. Böyle biriyse ve buluşmak isterse neden olmasınOkuyunca çok sasirdim eski sevgiliyle buluşma heleki nisanlinin bilgisi dahilinde...Türkiye de boyle şeyler olur muydu ya? Türk erkeği bu kadar genişliği kaldirmazki canim benim eski sevgilinle bulusmak çok gereksiz kusura bakma ama saçma olmus...değil eşimin bunu kaldirmasi eşim bana yapsa ben kaldiramam nisanlin yine bulusmana müsaade ederek fazlaca olgun davranmis.eşim olsa eski sevgilimle görüştüğümü bilse birde bulusucam desem herhalde eski sevgili ve bana birer mezar tasi yapip içine gomerki yalan yok bende yaparim...merak ettim nisamli eski sevgiliyle buluşmak istese sen nazil tepki verirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?