Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Ben kafa atmasini kinamadim hic. Hatta gizliden ohh diyesim geldi. Helede ardindan o " bumuydu nisanlin, bunlami evleniceksin" demesini ogredngimde. Su ise bak. Bu cumle yetmiyormu bulusmanin sebebini anlamk icin? Baya baya benim bi sansim varmidir hala bu kizda demis. Sende seve seve gitmissin resmen bana sorarsan.
Nisanlinin dovmesini hic kinamadim. Ama senin " eski sevgilimle bulusucam" demeni ve nisanlinin ne hikmetse " tamam git" demesine saskinim evet.

Bu nasil genislik ben anlamadim. Nisanlisiniz eski sevgilinizle gorusmeye gittiniz yani. Bosu bosuna eski sevgili demiyorlar degil mi? Bitmis gecmis gitmis. Yok yasanmisliklar varmis, yok merak etmismis, siz nisanli misiniz, hayatinizda baska birisi mi var oldu bitti. Sizin eski sevgilinizle iletisim halinde olmaniz bile basli basina hata. Madem merak ettiklerini oyle telden konussaydiniz ne diye yuz yuze gorusuyorsunuz? Kim boyle birseyi kabul edebilir? Su forumda boyle birseyi kabul edecek kadin sayisi 10u gecmez. Sizin nisanliniz eski kiz arkadasiyla gorusseydi sizin tepkiniz ne olurdu?

Masum degil yaptiginiz sey. Yasanmisliklar var, hemen unutulmuyor felan sanki sizde aklinizdan atamamissiniz eski sevgilinizi ki gorusmek istediniz. Demek ki noktayi koyamadiniz, bitmeyen seyler var. Nisanliniz bu ise en bastan izin vermemeliydi, siz de gitmeyecektiniz. Ne yani ilerde evlenseniz de ay ben eski sevgilimle gorusecem bugun diyebilecek misiniz esinize? Evet siddete karsiyim ama nisanliniz kiskanmis bal gibi ve kafa atmis. Ben suc bulamiyorum kendisine bu konuda. Hicbir erkek bunu kendisine yediremez. Sizde laflari yuvarliyorsunuz, once hata yaptiginizin farkina varin.

Bu hikayeleri kafandan mı uyduruyorsun bilmiyorum ama vallahi çok ilginç...

Şimdi senin eski sevgilin senin faceden sana ulaşıyor resimlerinizi gördüğü ve senin nişanlı olduğunu bildiği halde sana yinede mesaj atıyor.

Bu tam bir saygısızlık. Yaşanmış bitmiş gitmiş olay neyi kurcalıyor?? Derdi ne??
Gittin konuştun da öğrenebildinmi derdini bari o hengamede??

Nişanlına gelelim bu adam nasıl bi değişik ki önce tamam git diyor (hemde eski sevgilinle buluşmaya) sonrada çıldırıyor ortalığı dağıtıyor. Madem çıldıracak neden git buluş diyor yada bu nasıl bir rahatlık ki seni tek yolluyor.

Bu arada kendimi düşündümde nişanlıma böyle bir teklifle gitsem bırak tamam demeyi herhalde bir daha yüzüme bile bakmazdı. Herkesin fıtratı bir değil gerçi.
İnsandan insana, Adamdan adama değişir bu mevzu.

Gün geçmiyorki Aysenaz93 yeni bir dertle daha aramıza katılmasın...

Hikaye bana da garip geldi baya senaryo gibi..

Neyse bence nişanlınız gayet dengesiz bir adam. Önce tamam diyip sonra kafa atmak nedir allasen?

Zaten eski sevgilinizle buluşmanız ayrı bir gariplik. Los Angeles mı burası?

Merak ediyor insan diyorsunuz tamam da insan sosyal medyadan falan bakar en fazla ne yapıp ettiğine, gidip buluşmak nedir?

Şu an empati yapamıyorum , eşim eski kız arkadaşı ile hayatında neler değişmiş diye görüşecek olsa ben de kafamı kocama gömerdim.
Benim nişanlım böyle bir şey talep etse "Gerek yok hayatım, yarın seni üçüncü sayfa haberlerinde görünce merakı geçer arkadaşın." derdim.

Son düzenleme:
Biriyle evlilik yolunda ilerlerken ötekiyle 'yaşanmışlık var' (şu lafı da hiç anlamam adı üstünde yaşanmış bitmiş işte) diye buluşmak. Üstelik bunu bir de alenen yaptığı için olaydan masum gibi sıyrılmak. Çok ilginçmiş gerçekten.

Ne gereksiz bir merak. Eski sevgiliyi merak etmek ve buluşmak. Yaşanmış bitmiş derken dürüst değilsiniz bence. Olayları buraya kadar getiren sizin merakınız aslında.

Bunun ne genişlikle ne modernlikle ne zartla ne zurtla alakası yok. Eski sevgilinin amacını bilemem ama sen ne istediğini çokta bilen bir insan değilmişsin izlenimi verdin bana. Eski sevgiliyle görüşmek ne mana yani bunu bir insan neden yapar nişanlıyken çok anlayamıyorum.

Yani kurgu senaryo vs demek istemiyorum sağlıklı bir insan bu saatte oturup ağır işsizlik yapmaz. Ama olay akışında herkes bir anormal o yüzden böyle yorumlar alıcaksınızdır

Tamamen sallıyorum herkes ayni seyleri yasamamis olabilir ama geneli böyledir iliskilerin; sen bu eski sevgiliyle zamaninda sarilmissin, öpüsmüssün, sarilip uyumussun vs.. daha bir sürü sey. Nisanlinda uzaydan gelmediyse az cok aranizdaki yasanmisliklari tahmin eder. Bu sartlarda sana müsade etmesi pek ilginc ki bence bu sirada kafasi güzeldi sen bulusmaya gittikten sonra ancak ayildi ve gelip kafayi gömdü. Senin bakis acin hepten sorunlu zaten oraya hic girmiyorum. Eski sevgili de bayadir sevgilisiz anladigim kadariyla. Sonuc itibariyle olaydaki 3 kisinin 3'ü de kabahatli!

Anlatış tarzınız bende hislerinizden emin olmadığınız izlemini uyandırdı. Sanki eski sevgilinizi içinizden tamamen atamamışsınız gibi.

Hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Nişanlıyken eski sevgiliyle görüşmenin mantıklı bir tarafı yok bence. Ben sevgilimin asla eski sevgilisiyle görüşmesini kabul edemezdim, o da aynı şekilde.

Nişanlınız ne düşünerek önce izin verdi sonra kavga çıkardı bilmiyorum. Onun yaptığı da hata, ama bence siz en başından görüşmeyi kabul etmemeliydiniz. Eski sevgilinizin niyetinin tamamen dostça olduğunu da sanmıyorum.

Nişanlınıza kım niye laf soylesinki?? Siz dururken!! Merak etmeniz yasananların hatrı olması gorusmeniz anlamına gelmez bu ne sacmalık. Özel bırıydi sonucta! Bırde nişanlınızı sucluyorsunuz en buyuk hakaretı etmışşınız oysa goruserek tel. Cevap vermeyerek eskı!! Sevgilinize verdıgınız önemin bırazını verseydınız nısanlınıza keske. Pes dedırttınız bana . Umarım bu konu gercek degıldır

Konun nisanlim eski sevgilisiyle bulustu olsaydi buralar fena karisirdi. Bence haksizsin. Nisanlin nasil kabul etmis anlamadim ama bence altinda baska bi sebep var. Sonucta sen nisanlisin eski sevgiliyle bulusmak ne demek? Ben esime nisanliyken boyle bi teklifle gitsem hemen atardi nisani. Dedigim gibi tamamen haksizsin. Bide cok normal biseymis gibi lanse ediyosun durumu sasirdim Ayrica sanki icten ice nisanlina kizmissin gibi konusuyosun sirf kafa atti eski sevgiline diye. Sen eminmisin canim nisanlini sevdigine? Hala icinde bi yerlerde sevgilin kalmis gibi.

Son düzenleme:
Bu nedir ya nisanlindan bahsediyorsun degil mi? Yani evlenecegin adamdan onun gorusmene izin vermeside tuhaf...boyle bir gorusmenin ceremesi bir omur cekecegini dusunemedinmi evlenince bile her firsatta yuzune vuracaktir birde senin ailemin veya onun ailesinin gorusmeden haberi olursa mide bulandirici bir durum olur.

Bence eski sevgilinizle görüşmeniz çok saçma olmuş.ne gerek var böyle bişeye zatem iyide ayrılmamışsınız.benim eşim bana eski sevgilimle görüşcem dese kıyamet kopar.

Söylemeden mi buluşsaydım?

İnsanların dertleriyle alay edeceksen yorum yazmaya zahmet etme lütfen. Normalde bana söyleyecek hep bir şeyn oluyo zaten biliyorum ama laf sokmak için insanların zor duruma düşmelerini beklemen çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…