çivi çiviyi söker demiş gibi duruyor.Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
Aynen çok sevdiği için 1.5 ay sonra nişanlanmaya karar vermiş :)yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik
Hayır hiç öyle bir durum yok olsa hissederdim ama asla yokBunu an anlarsın canm güzel bi dönem neden böyle düşüncelerle yoruyorsun kafanı evlenince de aynı şeyler düşünebilirsin nişanlının eski sevgilisi ni hatırladığına unutamadığıma dair bi durum varsa onu bilemem
Banada normal gelmiyor zaten4 yıllık ilişkiden sonra seninle tanışıp hemen evlenmek istemesi normal gelmedi bana
Evet biraz hızlı oldu ama ben onu çok seviyorumHerşey hızlı olmuş sanki .
Ne kadar zamandır berabersiniz?Banada normal gelmiyor zaten
Ya normalde bende öyleyim başıma ilk defa böyle birşey geldi ve ben onu gerçekten çok seviyorum1,5 ay mı
ben yanlış okumadım değil mi
ya ben 1,5 ayda alacağım botu zor seçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?