Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

4 yıl kısa bir süre değil. Hemen arkasından bu kadar ciddi düşünmek.. Erken alınmış bir karar bence. Evet nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini tanıması için önemli ama siz önce kendinizden ve sevgilinizden emin olun. Sevgisini sorguladığınıza göre soru işaretleri var hala.

Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var

Acele etmeyin o zaman durumu iyice tartın

Yangından mal kaçırır gibi 1.5ayda evlenmek zorunda değilsiniz.
Biraz bekleyin ölçün biçin. En az 6 ay daha durun derim.

Aslında soru işareti değil çok güveniyorum kendisine ama çevremde bana akıl verip aklımı karıştıran çok insan oluyor buda beni kuşkuya düşürüyor

Aslında soru işareti değil çok güveniyorum kendisine ama çevremde bana akıl verip aklımı karıştıran çok insan oluyor buda beni kuşkuya düşürüyor
Mutlaka olur herkes fikrini beyan eder, biz de şu an aynı şeyi yapıyoruz aslında :) ama aranızda olup biteni sadece siz biliyorsunuz onun sevgisini hisseden ya da ne düşündüğünü az çok tahmin eden yine sizsiniz. Görüntü itibariyle sadece erken alınmış bir karar gibi. Yeni bir ilişkiden hem de uzun bir ilişkiden çıkmış. Boşluğa düşmüş olabilir sonradan pişman olacağı bir karar olabilir. Bunun yanında gerçekten çok seviyor da olabilir tabi. Bunu anlamanız için de yine zaman gerekiyor.. Umarım doğru bir karar alırsınız. Evlenmek yuva kurmak gerçekten çok zor ve ani alınacak bir karar kesinlikle değil.

Zaten bunu anlamak için tanıyacaksın zaman vereceksin :)

Gerçekten güvenerek evlenirsen güvendiğine değecek biri çıkarsa tabiki eski sevgilisini kale bile almaz.

Zaten oldu da mesaj attı nişanlın cevap verir muhabbet ederde zaten seni yeterince sevmiyor demektir.

Vereceği tek cevap ben nişanlıyım, yada evliyim, hayatımda mutluyum lütfen beni birdaha rahatsız etme, bunu demeli sadece.

Aslında bir yandan çok eminim beni çok seviyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama sonra çevremde bir kaç olay görüyorum bir kaç yaşanmışlıkları duyuyorum sonrada şüpheye düşüyorum
Allah aşkına 1,5 aydır tanıdığınız adamdan nasıl emin oluyorsunuz. Bu bile daha olgun olmadığınızı gösteriyor. Biraz bekleyin evlenmek için. Yoksa eski sevgilimi unutmak için seninle evlendim diyen bir adamla karşılaşabilirsiniz

Bana çok iyi geldi sohpeteniz çok teşekkür ediyorum

Çok haklısınız çok ani bir kararla hüsrana uğrayabilirim zaten nişanlılık dönemi 7 ay kadar sürecek o süre içinde neyin ne olduğunu görebilirim yani en azından öyle düşünüyorum :)

onceki sevgilisine dair durum olmasa bile cok kısa bir süre, nasıl cesaret edebiliyorsunuz çok enteresan. 1.5 ayda çok sevdiğine nasil bu kadar eminsiniz. ortak yönleriniz varmı, tartışmalarda iki taraf da anlayışlı davranıyor mu vs. bunları tarttınız mı hiç? herşey sevgi değil, mantık da önemli

çok kısa bir sürede nişanlanmışsınız biraz zamn geçsin birbirinizi tanıyın ve sevdiğinden iyice emin olun o şekilde evliliği gerçekleştirin bence..

Sizi yara bandı olarak kullanıyor olabilir. Kokusu evlenince net olarak ortaya cıkar, o eski sevgili buna mesaj atar ya da bu ona mesaj atar, eski günleri yâd ederler falan filan. Neler okuyoruz burada. Süreci uzatmaya ve emin olmaya bakın derim.

bazıları kahrettiği için/aşka tövbe ettiği için/unutmak için/yaşı geldiği için evlenir.
sen de emin değilsin.
objektif ol diyeceğim ama senin gözün sevgiden kör.

Çok haklısınız çok ani bir kararla hüsrana uğrayabilirim zaten nişanlılık dönemi 7 ay kadar sürecek o süre içinde neyin ne olduğunu görebilirim yani en azından öyle düşünüyorum :)
nişanlılık dönemi 7 ay sürecek dediğinize göre evlilik tarihi de belli. zaten şimdi evlenmeye karar verseniz düğün hazırlıkları vs 6 ay sürüyor bu süre de sadece hazırlık stresi olur normal bir zaman olmaz tanımanız için. arkadaslar nişanlılık süresini uzun tutun diye tavsiye vermiş ama cok aceleci davranıyorsunuz bence. yasiniz kucuk diye tahmin ediyorum mantıklı düşünemiyorsunuz, umarım iyi düşünüp karar verirsiniz sonra o şüphe duyduğunuz konular gerçek olup buraya konu açtığınızda iş işten geçmiş olur. hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…