şu yazdıklarını bi daha okur musun nişanlın seni sevmiyo kusura bakma ama ayrıca 1.5 ayda ne tanıdında nişana karar verdin1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi
Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok varValla banada 4 yillik biten bir iliskiden sonra hemen seninle tanismasi 1.5 ay icinde evlilik karari nebilim cok hizli ve ???? 'li geldi açıkcasi
Sevemeseydi anlamazmiydim diyorsun ama suphelerim cok diyorsun.. Tatlım emin olmadığın adama ömür verme..Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
Ya bizim tanışmamiz biraz karışık aslında biz kuzeniz ama kuzen olduğumuzu bilmiyorduk bunu yeni ogrendik onlar İstanbul'da oturuyor Adana'da bir sene kaldı bir kaç defa gördüm ama diyaloğum yoktu sonra tanıştık 3 ay konuşmaya ara verdik sonra tekrar konuşmaya başladığımızda 1.5 ay sonra nişan kararı aldıkşu yazdıklarını bi daha okur musun nişanlın seni sevmiyo kusura bakma ama ayrıca 1.5 ayda ne tanıdında nişana karar verdin
Çok doğru diyorsunuz off kafayı yicemSevemeseydi anlamazmiydim diyorsun ama suphelerim cok diyorsun.. Tatlım emin olmadığın adama ömür verme..
Zaten çok kısa bir süre içinde evlilik düşünmüyoruz sence öyle bir durum varsa nişanlılık döneminde fark edermiyim1.5 ay normal zamanda bile evliliğe karar vermek için çok çok kısa... heleki 4 yıllık bir ilişkinin ardından hiç mümkün değil bence.
Nişanlılık sürenizi biraz uzatın derim, birbirinizi iyice tanıyın.
Nişanlınız sizi sevmiyordur demiyorum, seviyordur elbette. Ama evlilik için erken..
Lutfen cok iyi tart ölç bak çok önemli bi kararin eşiğindesin ve lutfen lutfen lutfen emin olmadigin şuphe duydugun adamla sadece ustune cok titriyor diye evlenme..Çok doğru diyorsunuz off kafayı yicem
Sonuçta bir ömrünü karşıdaki kişiyle birlikte geçirecek sevmese yada duygusal anlamda birşeyler hissetmese evliliğe edim atmazdi gönül eğlendirdi ama evlenmezdi değil mi içimi birazda olsa ferahlattiniz teşekür ediyorumaşık oldugunu düşünmüyorum ama
bir erkek sevmese kimseye inat olsun diye evlenmeye kalkmaz ,
kadın öc almak için yapar ama erkek yapmaz
Ama seviyorum da hemde çok seviyorumLutfen cok iyi tart ölç bak çok önemli bi kararin eşiğindesin ve lutfen lutfen lutfen emin olmadigin şuphe duydugun adamla sadece ustune cok titriyor diye evlenme..
Zaten çok kısa bir süre içinde evlilik düşünmüyoruz sence öyle bir durum varsa nişanlılık döneminde fark edermiyim
ben eşimi 7 yıldır tanıyorumEvet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
Berikiye nispet/ yaşım geldi evleneyim gibi geldi bana
Çok çok teşekkür ediyorum çok güzel şekilde fikir verdiniz gerçekten için biraz da olsa ferahladi peki birşey soracam evlendikten sonra eski sevgilisi mesaj atsam evli olduğunu bildiği halde tekrar başlayalım dese aldatma olayı nasıl olur sizce beni bir hiçe sayarmiTabi ki farkedersin, her kadın farkeder emin ol.
Sadece nişanlınla vakit geçirip onu tanımaya bak, zamanla ortaya çıkar herşey.
Aklı geçmişteki ilişkisinde kaldıysa bunu illaki belli eder bir süre sonra, hissedersin anlarsın.
Belkide çok sevdiğim içindirben eşimi 7 yıldır tanıyorum
ara sıra sevgisinden şüphem olmuyor değil
nasıl 1,5 ayda bu kadar güvenebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?