Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

Evlenmeden evvel birbirinizi biraz daha tanıyın, 4 yıllık ilişki için yapmadım bu yorumu. 1,5 ay karar vermek için çok erken

şu yazdıklarını bi daha okur musun nişanlın seni sevmiyo kusura bakma ama ayrıca 1.5 ayda ne tanıdında nişana karar verdin

Valla banada 4 yillik biten bir iliskiden sonra hemen seninle tanismasi 1.5 ay icinde evlilik karari nebilim cok hizli ve ???? 'li geldi açıkcasi
Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var

1.5 ay normal zamanda bile evliliğe karar vermek için çok çok kısa... heleki 4 yıllık bir ilişkinin ardından hiç mümkün değil bence.

Nişanlılık sürenizi biraz uzatın derim, birbirinizi iyice tanıyın.

Nişanlınız sizi sevmiyordur demiyorum, seviyordur elbette. Ama evlilik için erken..

Evet öyle ama sizce beni sevmeseydi anlamazmiydim benim üstüme çok titriyor sevdiğini çok belli ediyor ama bir yandan da supehelerim çok var
Sevemeseydi anlamazmiydim diyorsun ama suphelerim cok diyorsun.. Tatlım emin olmadığın adama ömür verme..

şu yazdıklarını bi daha okur musun nişanlın seni sevmiyo kusura bakma ama ayrıca 1.5 ayda ne tanıdında nişana karar verdin
Ya bizim tanışmamiz biraz karışık aslında biz kuzeniz ama kuzen olduğumuzu bilmiyorduk bunu yeni ogrendik onlar İstanbul'da oturuyor Adana'da bir sene kaldı bir kaç defa gördüm ama diyaloğum yoktu sonra tanıştık 3 ay konuşmaya ara verdik sonra tekrar konuşmaya başladığımızda 1.5 ay sonra nişan kararı aldık

senin durumunda çok olan vardır.eğer sadık biri olduğuna eminse nevlen yok aklı fikri o sevgilisindeyse yarabandı olarak kullandırma kendini.seni sevdiğini belli etmesi.4 yıllık biten ilişkisini unuttuğu anlamına gelir mi bilmiyorum.

aşık oldugunu düşünmüyorum ama

bir erkek sevmese kimseye inat olsun diye evlenmeye kalkmaz ,

kadın öc almak için yapar ama erkek yapmaz

Zaten çok kısa bir süre içinde evlilik düşünmüyoruz sence öyle bir durum varsa nişanlılık döneminde fark edermiyim

Biraz daha birbirinizi tanıyın derim ben. Çünkü 4 yıl az bir zaman değil. Ister istemez o kişiyi aklından tamamen atması için zaman gerekli

aşık oldugunu düşünmüyorum ama

bir erkek sevmese kimseye inat olsun diye evlenmeye kalkmaz ,

kadın öc almak için yapar ama erkek yapmaz
Sonuçta bir ömrünü karşıdaki kişiyle birlikte geçirecek sevmese yada duygusal anlamda birşeyler hissetmese evliliğe edim atmazdi gönül eğlendirdi ama evlenmezdi değil mi içimi birazda olsa ferahlattiniz teşekür ediyorum

Zaten çok kısa bir süre içinde evlilik düşünmüyoruz sence öyle bir durum varsa nişanlılık döneminde fark edermiyim

Tabi ki farkedersin, her kadın farkeder emin ol.

Sadece nişanlınla vakit geçirip onu tanımaya bak, zamanla ortaya çıkar herşey.

Aklı geçmişteki ilişkisinde kaldıysa bunu illaki belli eder bir süre sonra, hissedersin anlarsın.

ben eşimi 7 yıldır tanıyorum
ara sıra sevgisinden şüphem olmuyor değil
nasıl 1,5 ayda bu kadar güvenebildin

Çok çok teşekkür ediyorum çok güzel şekilde fikir verdiniz gerçekten için biraz da olsa ferahladi peki birşey soracam evlendikten sonra eski sevgilisi mesaj atsam evli olduğunu bildiği halde tekrar başlayalım dese aldatma olayı nasıl olur sizce beni bir hiçe sayarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…