Borc Üstüne borc cok iyi bir durum değil. .
Kaç yaşında nişanlın, senin Ailen ne diyor?
Evlilik hazırlığı gövde gösterisi yapılacak er meydanı değil . Herkes elini taşın altına koymalı .
Ha onun ailesi karşılayamayacak durumda ise de nişanlının kredi çekmesine de senin müdahale etmen doğru değil .
Sen ve ailen de yapılacaklara ve alınacaklara katkıda bulunun .
Çalışıp birlikte kurun yuvanızı.
Kimseden medet ummayın.
Sizde çalışın tek nişanlınıza yüklenmeyin.
İlerde de minnet etmezsiniz ailesine böylece.
Abisi çiftçi, yazın çalışıyor, kışa da evde oturuyor. kendi isteğiyle okumadı. Görücü usulü evlendiler onlar da.buraya mı takıldın diyeceksin ama abisi niye çalışmıyor. çalışmayan adama hem ev yapıp bide evlendirdiler mi. ne şans var millette
Nişanlın son derece düşünceli biri belli, ama her şeyi tek başına yüklenmesine izin vermemelisin. En azından ailelere yük olmak istemiyorsunuz belli, maddi durumun pek yok anlıyorum fakat bazı şeylerden feragat ederek de ona destek vermiş olursun...
Mesela takı istemezsin fazla, ya da düğün yapmaz sadece nikahla ve ufak bi yemekle geçiştirirsin... Ne bileyim gelinliğe paralar saçmazsın...
Ben düğün yapmadım mesela, onun parasıyla rahat rahat eşyamızı aldık. Hiç pişman olmadım herkes bize özendi.
takıları aile yapıyomuş zaten daha ne
sizede mi üste ev yapsınlar
10 bin lira neye harcandı anlamadım
nişanlınızın maaşı nekadar ki böyle cesur yüreklilik yapıyor
Kahramanmaraştan İzmir'e isteme ve nişan için servis kaldırdılar, servis tutma, bana nişan alışverişi, tektaş, alyans için harcandı.
Bi cocuga yapıp da digerine yapmamak olmaz. Adil davranmayan aileye gelin gitmek mesele burda. İşi yoksa evlilik neyine abisinin, işi olana yapmalari gerekirken... Evliligin kaderindeki sacmaliklar :) Yoksa nişanlın gayet güçlü bi yapida sırtını dayayabilecegin biri, bu çok iyi bisey.
3.250 tl alıyor. Ayrıca bir kardeşi daha okuyor, ona da aylık gönderip kendisinin de zamanında üniversitede aldığı krediyi ödüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?