Siz evlenince de böyle mi olacak, o dügün senin altınlarla yapılacak belli oldu
Hele bir de sen atan ooo bunlar çift maaş yüklen diyecekler
Düğün için de kredi çekmeyi düşünüyor. Tüm alınan kredileri düğün sonrası altınlarla ödeyecekmişiz. Öyle bir düşüncesi var şimdilik
şimdi bizden nasıl bir yorum istiyorsunuz ? düğün yapmayın diyen arkadaslar olmus, nişanlım istiyor demişşiniz.. Ailesi iki çocuga adil olmalıydı evet ama, ev kurma işi ortak yapılır.. Siz hiç paylaşmazsanız zor yani..
nişan 10 bin tuttuysa varın düğünü ve ev kurmayı siz düşünün..
Altınlarla ödemek nedir ya? benim size önerim kredi çektirmeyin, madem ailen destek olamayacak ozaman bekleriz demenizi öneririm
Altınlarla ödemek nedir ya? benim size önerim kredi çektirmeyin, madem ailen destek olamayacak ozaman bekleriz demenizi öneririm
Aynı şey, neticede senin altınlara gelip dayanıyor, kredi çekmesin bari faiz ödemesin, salonla ona göre anlaşsın birçok çift böyle yapıyo, eninde sonunda altınlarla ödenecekse niye kredi çekip bir de faiz ödesin
Evet tavsiye istiyorum diye başlık açmış oldum ve sizden gelen mesajlara da sanki hep bir cevabım varmış gibi. Siz de o soruyu sormakla haklısınız tabi. Nişanı benim ailem yaptı zaten, yatak odası, tüm mutfak malzemeleri gibi bize düşen çeyiz kısmını hazırlıyoruz zaten. Benim de aklımı ve içimi rahatsız eden şey, bir abiye tüm her şeyinde yardım etmek, diğer evlatta el sürmemek. Bu konu açıldığında benim tutumum ne olmalı, siz olsanız ne düşünürdünüz gibi düşüncelerinizden tavsiyeler almaktı.
Evet tavsiye istiyorum diye başlık açmış oldum ve sizden gelen mesajlara da sanki hep bir cevabım varmış gibi. Siz de o soruyu sormakla haklısınız tabi. Nişanı benim ailem yaptı zaten, yatak odası, tüm mutfak malzemeleri gibi bize düşen çeyiz kısmını hazırlıyoruz zaten. Benim de aklımı ve içimi rahatsız eden şey, bir abiye tüm her şeyinde yardım etmek, diğer evlatta el sürmemek. Bu konu açıldığında benim tutumum ne olmalı, siz olsanız ne düşünürdünüz gibi düşüncelerinizden tavsiyeler almaktı.
Bence de atanmayı beklemeli konu sahibi, tamamen kpss ye odaklanmalı, düğün telaşı varken nasıl ders çalışılır ki
Şimdi arkadaşım o iş bence söyle, adam düzenli çalışmıyor köyde yaşıyorlar üst katlarında oturacaklar ve elden ayaktan düşünce de o oğul ve gelin bakacak onlara,bu böyle bir hesap ve ben anlıyorum bu bakış açısını, Anadolu insanı düz düşünür
Ben de krediye çok karşıyım, bu konuyu tekrar açacağım ona. Altınlar geldiği gibi hemen kredi borçlarına gitsin istemiyorum. Gücümüz neye yetiyorsa ona girişelim diyorum. İkna ederim inşallah
Ben olsam doğrudan soylerim mırın kırın etmem. Herkesin dusunecegi seyleri düşünmüyor dert etmiyor gibi yapinca madalya takmiyorlar adama. Surekli borç odeyip sıkıntı cekecegine bastan sıkılsın caniniz.
Valla ben yerinde olsam hiç o abiyi katmam, cebimde durur o done, yarın birgün bana gak guk edilirse kime para döktü iseniz ondan bekleyin derim, ne kadar büyük bir koz olduğunu henüz anlamıyosun
Konu açılınca bir anda parlıyorum kızışıyor her şey, haklı olabilirsiniz, cidden siz bu kadar yazmamdan anladınız da ben hala konu içine dahil olsam da çoğu şeyin farkında değilim
Sizin aranızda kültür farkı var, nişanlının eşşek kadar adama bakılmalı tezi bunu gösteriyor, yarın bu finansmana kendi de katılacak, sizin şahsi borcunuz bitse bile o tarafı finanse edeceksiniz, okuyan kardes, kışın çalışmayan kardes anne baba....
Aynen öyle. Köyde üstlerinde yaşıyorlar. İkisi de liseye gitmedi. Ama yapacaksınız edeceksiniz diye ne kavgalar koptu tüm sene boyunca. Biz ikimiz de üniversite mezunuyuz. O yüzden ailemiz bize emek vermiş okutmuş yapacağını yapmış, ama onlar okumadığı için aile onlara bakmak zorundaymış, bu fikri savunuyor nişanlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?