Nişanlım her şeyi kendisi yükleniyor-Tavsiye istiyorum

Netleştirmeden evlenme derim

Bence yanlış düşünüyorsun. Herkes kismetiyle gelir. Ona varmış ama size gelince bitmiş olabilir. Şunu unutmayın onu da işi yok sizin esinizin düzenli geliri var. Düğün yapmayın (ben de yapmadim) yatak odası ve oturma grubu alın yeter. Borçlar bitince salon tk falan zamanla alınsın. Yarış yapmak veya mukayese etmek yanlış.

1+1 ev tutacağız sanırım ilk evlenişte. Çünki eşya almaya paramız kalmıyor. Dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda sıra sıra diğer mobilyalar alınacak. İlk evlenen abisiydi, tüm imkanları kullandılar. Bize bu denk geldi, yaza kadar bakalım neye karar vereceğiz. Ama biraz da karşılaştırıyorm işte kendimi onlarla bize niye yardım etme fikirleri bile yok diye

Ama canım olur mu öyle, evlat bu, bak sen de hamilesin, sana gelene kadar bitti denir mi

Benim eşimin babası emekli olunca parayı ikiye bölmüş yarısı kaynıma yarısı eşime benim, halbuki eşimin birikmişi de vardı ben de memurdum, durumumuz kaynıma göre daha iyiydi ama gene de eşit davrandılar

O şekilde bir evim olsun zaten istemezdim. Gelin paran yoksa evlendirmeseydin oğlunu, 100binse borcun 105 olsun. Ben eksiksiz istiyorum her şeyi dedi. Aklıma bunlar geldikçe, ona dert ediyorum işte

yani canım herkes farklı elti o kafadaymış sen farklı kafadasın.

nişanlın iyi hoş üstleniyo ama bu gidişle bu borçların hepsinin ceremesini malesef sen çekiceksin.
çektiği kredilerin vadesi ne eminim takılarında bu uğurda heba okacak.

ona yaptıklarını bırak sen kendi evine hayatına bak

Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Köyde tarlaları var, ve ihtiyaç zamanı satmaktan hoşlanmıyolar. Evleri 5 dönüm üzerine bahçeli 3 katlı bir ev. Nişanlım ileride oradan kendi hissemi de abime vereceğim, hayatta almam.Çünkü o okumadı, güvencesi yok diyor. Ne yaparsan yap dedim

Felaket tellalı gibi oldum ama napayım...

Sen nişanlına derdini anlatabiliyor olsan inan abiye yapılan edilen gözüme gelmez, dedim ya koz olur aksine iyi bile olur, ama nişanlın anlamıyor, atıyorum yarın anne baba hasta oldu kaynın ve eltin arazi oldu esin diyecek ki e biz bakalım evimiz kaloriferli, e düğün dernek ev yapma ayrı bakmak ayrı bilmem ne

E okusaydı, nişanlın resmen onun hakkını yemişte şimdi telafi etmeye çalışıyor gibi davranıyor açıkça da söylüyor bak iyi düşün, yarın bir de yigenler olur abim bakamıyo o okumadı cart curt der

sana gelince bitmiş olur mu hiç..

Benim eltim bana laf atıyordu mesela, sen kocanla romantik takıl ben yaşlılara bakıyorum diye, şimdiki aklım olsa maddi yardımı sen alıyorsan bakmayı da bil derim

Kazanan sen olursun. Eşimin ailesinin evde sadece kuş pislikli yılların kirli halısı var. (Çeyiz olarak geldi) eşim 39 bin çekti. Bunun 25 bini eski kredisi (ailesine vermiş parayi) 14 bin ile nişan düğün yaptık. Eşyaları 6 ayda aldık. Ama eşim her fırsatta senin gibi anlayışlı es bulamam. İyi ki seni almışım. Bir daha dünyaya gelsem yine seni alırım der. Ha kp hem emekli hem de çalışıyor ev de kira değil. Ama desturla gelirler evime çünkü yüzleri yok. 1.5 senede 2 kere geldiler. Mesafe de 1.5 saat. Boşver. Esin iyi biri minnet etmek istemiyor. Sen de gönlünü kirma

Benim eltim bana laf atıyordu mesela, sen kocanla romantik takıl ben yaşlılara bakıyorum diye, şimdiki aklım olsa maddi yardımı sen alıyorsan bakmayı da bil derim
Aaah eltimi görseniz, benden 7 yaş küçük bir de, ama tam tersi de dili var.( bu arada ben de 24 yaşındayım). paran yoksa evlendirme oğlunu diye rest çekti, ben ağzımı açamıyorum, birazcık iğneleme huyum var, ayarımı kaçırırım diye korkuyorum

Sen arkamda ol, hissettir bunu diyor bana da, ama işte beni de şeytan dürtüyor, açıyorum ağzımı

Benimki de benden 8 yaş küçük

Bu arada bizim romantik takıldığımız yer de batman, Şark görevi

Nisanliniz pek toy.para borç olaylarına bu kadar kolay giren bir insan beni çok korkutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…