nişanlım hiçbir isteğime değer vermiyor

Üslubuna dikkat et dediği üye benim:)
bizzat başıma geldiği için o sinirle yaşayarak cevap evrdim...
ama nafile
bekarken anlamıyor insan bi garip şekilde koşa koşa gidiyor ya mutlu yada acı dolu bir evliliğe..
ne diyelim konu sahibi gitti yazmıyor bile kızdırdık onu belkide:):)

yuh ya hu sizinki çığır açmış artık söyleyecek söz yok
gel beraber uyuyalım annemlerle dememişler iyi ki

Büyük konusmiyimde ben böyle bi adamla evlenmezdim bu ne ya affedersinizde cimrinin önde gideniymis bu calısmasaydınız daha neler yapardı bu size .....

Yahu arkadaş ben sizleri anlamıyorum büyümüyor musunuz da böyle oluyorsunuz ya da daha olmadınız mı tam. Kimin üslubunda kötü birşey gördün anlamışta değilim. Üslubunuza asıl sizin dikkat etmeniz gerekiyor. Ya açtığın konu başlığına bak verdiğin cevaplara bak ne halta açıyorsunuz o zaman bu konuları vayy arkadaş... Hakaret mi ettik küfür mü ettik anlamadım var mı yazılanlar da en ufak rencide edecek birşey. Alın nişanlınızla mutlu mesut yaşayın pardon kocanızla. Ha bu arada '' Ay kocam çok iyidir çok cömerttir çok bana değer verir diyenlerin aslında ne içler acısı halde olduğunu bilecek kadar çok gördüm böyle şeyleri '' diye yazmışsınız o zaman bir daha kimseye akıl danışmayın derim ben tecrübelisiniz madem çevrenizden dolayı......Tövbe
:

güzel cevap:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…