- 23 Ocak 2016
- 34.210
- 50.250
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
O kadarrrrr demeyi unutmuşNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Valla gazlamayın kızlar.
Zorunlu bu yani.
Bu kadar.
Kızsak da bu kadar.
Açıkçası evlensin başı bağlansın bu kızın, yoksa gelsin dallamalar, gitsin dallamalar.
Başkasını alsa hayatına sevişip duracak iş evlenmeye kadar gitse ehee sen bakire degilsin ayagı çekecekler bu kıza.
Etrafı belli bu kızın.
Yaşadıgı kesim belli.
Yakmayın başını :)
Adam borcunu da biliyor.
Seviyor da sanırım.
İşsiz olması konusunda defalarca yazıldı dinledi mi ?
Hayır.
Adam bir iş bulur evlendiklerinde.
Zorunlu da 60 bin çekmişti nişan için.
Ay kızlar bırakın evlensin.
Nil55 i kimseye kaptırmam
O kadar da geriden zekâ değilim amaAllah aşkına yanlış anlama da sen nasıl memur oldun? hayır cidden zor şu an memur olmak. ciddi çaba gerekiyor. arada kaynadın mı noldu
çünkü cidden konularında hayatının akışında ben bir zeka parıltısı göremiyorum. bi tuhaflık var bu işte
Hiç bu açıdan düşünmemiştimNişanlın çabuk dolduruşa gelen biri bence, ailede konuşulmuş bize laf söyletme en baştan işi sıkı tut denmiş ama burda laf söyleme söz konusu değil sen bi eksikliği dile getirmişsin sana karşı boynu bükük olacağına bide üste çıkmış
Evlenince ailesiyle daha çok görüşeceğinden hep bu sorunlarlarla karşılaşırsın nişanlın aradaki dengeyi kurmak zorunda sen de evlenceksen hep mesafeni koru
Ne alaka bu mesaj durduk yereNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Hiç bu açıdan düşünmemiştim
Şimdilik değilZorunlu yeni konu ne zaman yayina girer?
Şimdilik değil
Kız valla senin açtığın başlıklardan dizi olurNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Eger şu mesaja rağmen evlenirsen çekeceğin herşey sana müstehak olur ...Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
torpil diye yazmıştımZorunlu valla nasıl memur oldun nasil hayatta kalıyorsun anlamıyorum ben.
Senin konularına gülmek için girer oldum.
Senin bizimle eğlendiğin çok net çünkü.
Hay yavrum kadar kafana taş düşsün yaaaNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?