Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu, ablasına bu kadar kafayı takma. Kadın kardeşinin nasıl bir asalak olduğunu bildiği için muhatap olmak istemiyor ikinizle de. Kısaca kardeşini ciddiye almıyor, haliyle seni de almıyor. Tanışsa zaten hiç ciddiye almayacak. Bırak öyle kalsın.

O kadarrrrr demeyi unutmuş Bence ailesinden onu ayırma.Ben olsam kiyamazdim.Kiii evlendikten sonra bu hallerini görünce iade etmek istemiştim

Aynen katiliyorum. Ikili iliskiler konusunda zorunlu'nun hicbir sekilde muhakeme yetenegi yok, bir yanlistan digerine kosuyor. En azindan evlensin yerini yurdunu bilsin, basina bir is gelmesin.

Nişanlın çabuk dolduruşa gelen biri bence, ailede konuşulmuş bize laf söyletme en baştan işi sıkı tut denmiş ama burda laf söyleme söz konusu değil sen bi eksikliği dile getirmişsin sana karşı boynu bükük olacağına bide üste çıkmış
Evlenince ailesiyle daha çok görüşeceğinden hep bu sorunlarlarla karşılaşırsın nişanlın aradaki dengeyi kurmak zorunda sen de evlenceksen hep mesafeni koru

O kadar da geriden zekâ değilim ama

Hiç bu açıdan düşünmemiştim

Herkes adama laf etmiş de kimse tek mesajla yargılanamaz. Zorunlunun saçma sapan hallerinden dolayı belki ablası onaylamıyor ama karışmak da istemediği için nişana gelmedi ya da zorunlunun saçma sapan hallerinin üstüne bir de ablasına laf edince orada dur dedi. Hani zorunlu çok iyi mantıklı biri olur da bir ablan neden gelmedi der o zaman tamam. Ama allah bilir adamı nasıl darladı bu abla konusunda. Yine usturuplu yazmış sınırını çizmiş hakaret yok bir şey yok.

Ne alaka bu mesaj durduk yere

Kız valla senin açtığın başlıklardan dizi olur yetişemiyorum sana.

Eger şu mesaja rağmen evlenirsen çekeceğin herşey sana müstehak olur ...

Hay yavrum kadar kafana taş düşsün yaaa

Kardesi icin adami yargilama dicektim ama ailem onceligim canim diye ukala bi mesaj atan adamla hem tarz hem bakis acisi olarak evlenmezdim. İlerde sizi ezmeye kalkar cok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…