Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kere bir mesaiini paylaşmıştı çok pis küfür ediyor, sinkafli falan. Terbiyesiz bir kadin. Ben çok şaşırmıştım,bunca küfürbaz bir kadın kk'da nasıl kimseye sinirlenmiyor,banlanmiyor
Bana çok kurnaz geliyor garip bi şekilde yani işine geldiği gibi davranan safa yatıp alttan işi götüren

Iyyyy tam aileci sığır mesajı. Yavrummuş. Ayrıl gitsin. Aileci olmayan erkekle evlilik muhteşem bişey.

Sen ya trollsun yada gerçekten kafandan bı sorunun var böyle konularında sıktı memursun ama korkmuyorsun birinin cimere şikayet etmesinden falan

Belki de ayrıl başını yakma diye yanlış kişiye yazıyoruzdur. Nişanlısına yazmamız gerekiyordur.
Bir kere bir mesaiini paylaşmıştı çok pis küfür ediyor, sinkafli falan. Terbiyesiz bir kadin. Ben çok şaşırmıştım,bunca küfürbaz bir kadın kk'da nasıl kimseye sinirlenmiyor,banlanmiyor

Ay evet a... ile başlayan küfür var ondan etmişti, buna mı eskisine mi hatırlamıyorum. Ağzının astarı yok, herifler b*k tamam ama Zorunlu da iyi sabır zorluyor.

Ay evet a... ile başlayan küfür var ondan etmişti, buna mı eskisine mi hatırlamıyorum. Ağzının astarı yok, herifler b*k tamam ama Zorunlu da iyi sabır zorluyor.
Eskisiyle mesajlarını paylaşmıştı. Pasta meselesi falan vardı hatta yanlış hatırlamıyorsam. O zaman da epey şaşırmıştık sen de az değilsin he diyerek. Ben artık akıl vermenin gereği olmadığını düşünüyorum. Öyle de böyle de evlenecek. Biz de saç baş yolduğumuzla kalırız ciddiye alırsak.

Ay zorunlu için neden saç baş yoluyorum ya hiç de umrumda değil valla kendi kendine eğlensin

Evlensin ya sanki daha iyisini bulacak. İyisi yaranacak mı o da var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…