- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.111
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bana çok kurnaz geliyor garip bi şekilde yani işine geldiği gibi davranan safa yatıp alttan işi götürenBir kere bir mesaiini paylaşmıştı çok pis küfür ediyor, sinkafli falan. Terbiyesiz bir kadin. Ben çok şaşırmıştım,bunca küfürbaz bir kadın kk'da nasıl kimseye sinirlenmiyor,banlanmiyor
Bir kere bir mesaiini paylaşmıştı çok pis küfür ediyor, sinkafli falan. Terbiyesiz bir kadin. Ben çok şaşırmıştım,bunca küfürbaz bir kadın kk'da nasıl kimseye sinirlenmiyor,banlanmiyor
Mesajların başını atmamış bak Bi yerden sonrası var.Bana çok kurnaz geliyor garip bi şekilde yani işine geldiği gibi davranan safa yatıp alttan işi götüren
Ay evet a... ile başlayan küfür var ondan etmişti, buna mı eskisine mi hatırlamıyorum. Ağzının astarı yok, herifler b*k tamam ama Zorunlu da iyi sabır zorluyor.Bir kere bir mesaiini paylaşmıştı çok pis küfür ediyor, sinkafli falan. Terbiyesiz bir kadin. Ben çok şaşırmıştım,bunca küfürbaz bir kadın kk'da nasıl kimseye sinirlenmiyor,banlanmiyor
Eskisiyle mesajlarını paylaşmıştı. Pasta meselesi falan vardı hatta yanlış hatırlamıyorsam. O zaman da epey şaşırmıştık sen de az değilsin he diyerek. Ben artık akıl vermenin gereği olmadığını düşünüyorum. Öyle de böyle de evlenecek. Biz de saç baş yolduğumuzla kalırız ciddiye alırsak.Ay evet a... ile başlayan küfür var ondan etmişti, buna mı eskisine mi hatırlamıyorum. Ağzının astarı yok, herifler b*k tamam ama Zorunlu da iyi sabır zorluyor.
Aynen güya mesajları attı napalım biz sonrasını çocuk bunu yazmadan öncekini atsanaMesajların başını atmamış bak Bi yerden sonrası var.
Senin yazdığın gibi uyanık bu kız. Adamı ipe götürür.Aynen güya mesajları attı napalım biz sonrasını çocuk bunu yazmadan öncekini atsana
Ay zorunlu için neden saç baş yoluyorum ya hiç de umrumda değil valla kendi kendine eğlensinEskisiyle mesajlarını paylaşmıştı. Pasta meselesi falan vardı hatta yanlış hatırlamıyorsam. O zaman da epey şaşırmıştık sen de az değilsin he diyerek. Ben artık akıl vermenin gereği olmadığını düşünüyorum. Öyle de böyle de evlenecek. Biz de saç baş yolduğumuzla kalırız ciddiye alırsak.
Aman bu sebişiyo da noluyo, heybeti solucandan hallice diye konu açtı ya ondan da memnun değilHayır bu değil o, eskisiydi. Bu en azından sebişebiliyor.
Son zamanlardaki konuları okumadım bile bu kısa diye okudum askdkflfşşfAy zorunlu için neden saç baş yoluyorum ya hiç de umrumda değil valla kendi kendine eğlensin
Rainy zorunluya akıl veriyordu konudaZorunlu ve rainy e hic akil filan vermeyin. Bosuna
Evlensin ya sanki daha iyisini bulacak. İyisi yaranacak mı o da var.Eskisiyle mesajlarını paylaşmıştı. Pasta meselesi falan vardı hatta yanlış hatırlamıyorsam. O zaman da epey şaşırmıştık sen de az değilsin he diyerek. Ben artık akıl vermenin gereği olmadığını düşünüyorum. Öyle de böyle de evlenecek. Biz de saç baş yolduğumuzla kalırız ciddiye alırsak.
Ayyyyyyynen öyle ayyyyyynen. Daha fazla katılamazdım bi yoruma ayyyyyyynenAnani da al git buraya yakisir bence
Gordum agsgdjsjRainy zorunluya akıl veriyordu konuda
İşte konuları açanlar ve konular kadar saçmaGordum agsgdjsj
Cok sacma degil mi ya
Kız bu sevisiyo ama cükübiki yok. MikroçükübikHayır bu değil o, eskisiydi. Bu en azından sebişebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?