- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ahhaa ciddiye alırsak dedim zatenAy zorunlu için neden saç baş yoluyorum ya hiç de umrumda değil valla kendi kendine eğlensin
Daha önce de konuşuldu bu. Birinin sevgilisi yavrum diyormuş da bu en büyük hakarettir tarzında yorumlar hatirliyorum. Bu konuda da şaşılmış. Anlam veremiyorum.Bende onu yazacaktım ben çok kullaniyorum seviyorumda yavrum işte ne güzel
Bu adamla evlenilmez.içimden neler neler geçiyor da banlanırız diye söyleyemiyoruz.atlamayın hemen koca buldum diye.at nişanı kalsın mal gibi pişkin herif.Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Ne kadar borca girmiş merak ettim.Zorunlunun kafa çalışma şekli “hmm herkes ayrıl ayı bu dedi o zaman ayrılmamalıyım hatta biraz daha borca girmeliyim”
En azından bedavaya gitmemis, pastayı bulamayan da varO pastalı adamı da biliyorum oral seviyordu hatta söslflfşgigim. Aynen zorunlunun derdi evlenmek bi b.k var sanıyor evlilikte
Allah aşkına yanlış anlama da sen nasıl memur oldun? hayır cidden zor şu an memur olmak. ciddi çaba gerekiyor. arada kaynadın mı nolduGittim aradım bi de , o benim halamı aramış konuşmuşlar bende kıyamadım aradım cidden nasıl bir manyagım ben de artık kendimi tanımamıyorum
Olay buysa sevinirim. Ne güzel evlenir işteKonularını bilmiyorum ama olay bu galiba.
Daha mı vahimOlay buysa sevinirim. Ne güzel evlenir işte
İlişki süreniz ne kadar?Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Neler var neler. Bu evlenme durumı en masumuDaha mı vahim
Bende ki aklı bitirdiler zatiiZorunlu ve rainy e hic akil filan vermeyin. Bosuna
Nil55 i kimseye kaptırmamO bizim zorunlumuz bir de rainy miz var. Kıymetlilerimiz bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?