- 15 Şubat 2013
- 25.635
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.380
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ki önceki konulardan da bu evlilikten adamdan hayır gelmez. Üzgünüm ama kötü bir evliliğin olur bununla ve ailesiyleNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Gaz vermeyin ayrılın diye.
Bu dallamayı bırakıp başka bir dallama bulacak.
Bırakın seviştiği adamla evlensin.
Sonra gelip burada milleti darlıyor.
Bence de.Ayrılmaz ki. Bunu bile zor ikna etti evlenmek için. Nerdeyse nikah olacak bu zamana kadar ablayı sorgulamamış şimdi mi sorgulamak aklına gelmiş. Ablanın tavrını taktığı falan yok macera arıyor sadece
Di mi? Sonra bi keko daha bulacak, o da daha önce seviştin diye ezecek.Gaz vermeyin ayrılın diye.
Bu dallamayı bırakıp başka bir dallama bulacak.
Bırakın seviştiği adamla evlensin.
Sonra gelip burada milleti darlıyor.
Zorunlu biz olsak böyle bir işe yaramaz boş gezenin boş kalfası ipsiz sapsız ve aynı zamanda sapık bir adamla en başından görüşmezdik zaten, hani zorla duşta çükünün fotoğrafını çekip attığı gece engellerdik zaten, adam için milyarlarca borca girmezdik. Sen ise olması gerekenin tam tersini yapacaksın her zamanki gibi eminimNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Canım lütfen ayrıl şu adamdan artık, hayatını kurtar. Başına bela alma. Borcunu yavaş yavaş ödersin. Evlenirsen daha sıkıntıya düşeceksin. Çok pisman olacaksın. Bir erkeğe bel bağlayıp hayatını karartmaNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Zorunlunun kafa çalışma şekli “hmm herkes ayrıl ayı bu dedi o zaman ayrılmamalıyım hatta biraz daha borca girmeliyim”Zorunlu biz olsak böyle bir işe yaramaz boş gezenin boş kalfası ipsiz sapsız ve aynı zamanda sapık bir adamla en başından görüşmezdik zaten, hani zorla duşta çükünün fotoğrafını çekip attığı gece engellerdik zaten, adam için milyarlarca borca girmezdik. Sen ise olması gerekenin tam tersini yapacaksın her zamanki gibi eminim
Kesinlikle.Di mi? Sonra bi keko daha bulacak, o da daha önce seviştin diye ezecek.
doğru demiş ,aile önemlidirNişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
En son bıraktığımda zorunlu kameradan görücü usulü biriyle konuşurken arkadan zorunlunun sex oyuncağı gözükmüştü. Sonra bi baktım zorunlu nişanlammış ulan nereden nereye dedim. Tabi nişan olayı da olaylı sdkflflfşgş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?