Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O pastalı adamı da biliyorum oral seviyordu hatta söslflfşgigim. Aynen zorunlunun derdi evlenmek bi b.k var sanıyor evlilikte

Söylediğin kişi Zorunlu yalnız . Önceki ilişkilerine bakarsak erkek seçimi hiç iç açıcı değil. Bence bu adamla evlenmeli. En iyisi bu

Ablan garip dememişsindir sen zorunlu,kim bilir hangi çirkin üslubunla nasıl yorum yaptın. Senin mesajlarını biliyoruz çünkü.
Bundan ayrılsan bulacağın farklı olmaz çünkü sende normal değilsin. Aklı başında bir adam seninle birlikte olmaz zaten.
Birde bununla birlikte oldun ya ayrılırsan onu da kaldıramazsın sen.
İşte öyle.

Aynen kendi mesajını da koysun
Ablan bir garip demeye karşı kimse bu mesajı bu şekilde yazmaz.
Muhahhak bir şeyler dedi.
Adam da ehhh yeter dedi.
Defalarca bu konuyu konusuyor adama karşı.
Sanane yahu ablasından.

Kendi yaptıgı oral seksi unutup adamın eski ilişkilerine kafa yorup ayrilim mmmiiii diye soran bir zorunlu var karşınızda.
Arkadaşlar bu kız basını öyle de böyle de başka birisiyle yine yakacak.
En azından seviştigi adamla evlensin bırakın.
Bu kızın tercihleri sıkıntılı
Bu yaşa kadar ölmeden gelmesi bile bir mucize.

2 güne 1 yeni konu açıyorsunuz akıl danışmayın siz kendi aklınıza göre hareket ediyorsunuz zaten. Nasıl memur oldunuz gerçekten nasıl yani? Hayır birde sürekli sorun var görüyorsunuz ne yapacağınız belli neden buraya konu açıp soruyorsunuz? Bence bizimle alay ediyorsun hikaye uydurdun sanırım oradan devam ediyorsun. Akıl veriyorlar size yazım gerçekten. Geçenlerde size kızıyorlardı haklılarmış eski konularınızı bilenler kızmakta çok haklıymış. Dalga geçiyorsunuz. Artık evlenin yeter sıkıldık sonra boşanmalı mıyım diye konu açarsınız

bu adamdan ayrılsa başka bir adamla seks maceralarını gelip kk'ya döşeyecek akıllı olun la
Eskiden bu dergileri okumak için para veriyordu insanlar.
Misal "fırıncının kızı,fırıncının kuregi" klasiklerimizdendir.
Yakında bu maceralarını bir kitapta toplayıp köşeyi donecek bana kalirsa.

Ailesi değerli sen değersiz misin onu anlamadım, bir erkek evlenecekse eğer eşini asla ailesi karşısında ezdirmez ve gururla tanıştırır el üstünde tutar ki onlar ezme yetkisini kendinde bulmasın diye. Böyleyse şimdiden demek ki evlenince onlar seni ezdiği zaman da sesi çıkmayacak onlardan taraf olacak yol yakınken ayrıl

Zorunlu çok mu aşıksın bırakamıyorsun bu hadsizi
Konularını biliyorum adam direkt evlenmeden önceki fragmanı gözüne sokuyor ve sen de kör müsün nişanı atmıyorsun.
Ben seni anlamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…