Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kötü bisey dememissin sadece düşünceni paylaşmissin bence nişanlınin üslubu doğru değil ne biçim ablaymis o ayrıca benim eşimin abileride düğünümüze zor geldi yeğenleri oldu kızım 2 yaşında daha görmeye bile gelmediler ama benim eşim benim yanımda durur senin nişanlın gibi davranmaz

Hiç kimse ailesine laf ettirmez ama durum garip. İstemeye falan gelmediler mi ? Nasıl bir evlilik yolundasin anlamadım. Bir de bu adam şimdiden önceliğim ailem diyor sana ama yine de sen bilirsin. Bundan bir cacık olmaz
Ailesi geldi ablası gelmedi , sözde yurtdışındaydı sonrasında bi tebrik edebilirdi

Zorunlu benim de görümcem benimle tanışmadı hâlâ, hiçbir şeyime gelmedi, ben bi de evliyim hâlâ tanımıyorum kendisini. Aynı şekilde kaynım ve eşi de.
Niye taktın kadına bu kadar?
Ben de eşime diyordum "ailen neden benimle tanışmıyor" diye, o da bana "benim ailem sensin" demişti.
Ama yavrum demedi bana bak bu konuda sana imrendim
Yani bu erkek türünün başka versiyonları da var ama tabii yine duvara diyoruz muhtemelen. Konu açıp hiçbir mesaja cevap vermeyen ve günün sonunda tüm söylenenlerin tam tersini yapan karakterini hep unutuyoruz.

Gerçekten bende fevri davrandım mesajlarda ama ne olursa olsun böyle dememeli ya

Bedavadan memur gelin, memur kefil, memur akraba olacaksın. Forsları olacak sayende. Sende haddini bilip oturacaksın.

Bu mu istediğin hayat standardı?

Dinliyorum ama içim sıkılıyor bu davranışından engelledim her yerden bu çocuğu

Benimle böyle konusacak oglanı anasından emdiği sütü burnundan getirip getirip derenin bir kenarına les diye atardım.
Bunları nasıl yazar ya bende bitiririm zaten bitsin dedim yani bakalım bi yazmayayım da kendi halimize bakalım

Dinliyorum ama içim sıkılıyor bu davranışından engelledim her yerden bu çocuğu
Bu çocuğu derken?
Ergen tribi atmana ne lüzum var. Çek karşına, benimle konuşurken üslubunu düzelt yoksa defol git demen daha şık olurdu.
Bir kere de onurumuzu kurtar yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…