- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi BlancKahkul
Ben olsam seninle evlenmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlınız haklı.
Makina mühendisliği gibi gerçekten yorucu ve emek isteyen bir bölümü bitirdikten sonra muhtaç olmadığı sürece başka branşta iş aramak istememesi çok normal.
Ben olsam seninle evlenmem
Yo gayet güzel takip ediyorum ama çalışmak isteyen adama her yerde iş var unlu mamüllere vs gitsin hemen alırlar zaten kısa süreliğine çalışacak
Anliyorum ama şu anda aradığı standartlarda iş bulamıyor. Ne zamana kadar bekleyebilir. Ben farkındayım zaten emeğinin çabasının. Bir yerden başlaması lazım diye düşünüyorum o sürekli bekliyor. Bazen konuştuğumuz da inanamiyorum is bulamadigima nasıl olur aklım almıyor, piyasa nasıl bu kadar düştü falan demeye başladı artık, ama branşım dışında calisamam diyorKısa süreliğine ?
Ben anlamıyorum ortada çocuk mu var aç kalacak ? Yoo.Adam kariyerinin peşinde şimdi koşmayacak da 2.çocuktan sonra mı koşacak ? En doğrusunu yapıyor.Evde yapabileceği birkaç şey varsa para kazanabileceği orası ayrı.Şimdi işe başlasa garson olarak mesela,bir süre sonra iş temposundan ne iş aramaya devam eder doğru dürüst ne de kendisi mutlu olur.
''Para kazanayım da ne olursa olsun'' mantığıyla iyi bir mühendis olmak çok zor.İdealist olmak gerekiyor biraz da.Yarın gireceği fabrika nerede kasiyerlik yaptığına bakmayacak çünkü.
Boyle adamlarida kadinlarida anlamam. Burnu dusse yerden almaz bu tipler. Tamam okuduk ettik ama ne yapalim baska birsey bulamazsan markettede calisirsin iscide olursun. Hic bi isin garantisi yokki, hayatin garantisi yok bi kere.. her an hersey olabilir. Cocuklariniz olunca ne olacak? Yok ben orda calismam burda calismam. Cocuk mama ister sut ister bez ister. Buyuyunce neler neler ister.. Elinin korune calis dersin, lanet edersin inanki..Hanımlar nişanlım h.tepe üniversitesi makina mühendisliği mezunu. En son tuzla da bir fabrikada çalışıyordu. Fabrikayı kapattılar yaklaşık 6 aydır iş bulamıyor. Düğünü erteledik mecburen birkac ay. Ama o zamana da iş bulma garantisi yok. Ben bi iş bulana kadar geçici de olsa asgari ücretle gir bı yerlere çalış Azda olsa para biriktirelim diyorum ancaaaaak onu anlamadigimi düşünüyor senelerce çalışmış iyi bir üni bitirmiş garsonluk kasiyerlik vs yapmak istemiyormuş. Bransimda bir iş olsa asgari ücretle seve seve çalışırım diyor. 6 aydır sürekli iş arıyor bir yerlere başvuru yapıyor ama iş yok yok yok.
Bende okuduğum mesleği yapmıyorum çok alakasız bir işte çalışıyorum. Artık napicagimi bilmiyorum. Kaç ay daha böyle sürecek. Çok umutsuzum. Ve sinirlerim bozuluyor en azından geçici bir süre bir yerde işte girmek çok mu zor. Ben ona haksızlık ettiğimi düşünmüyorum, ona göre haksızlık ediyormusum anlamiyormusum. Nasıl davranmam lazım
Bnce siz de aynı şekil devam edin çok kalitesizsinBence siz bir sureligine unlu mamul yemeyi birakin, mumkunse balik benzeri kaliteli proteinlere yonelin.
imzami atarim.Söz konusu geçim derdi, evine, çocuğuna bakamamak gibi durumlar olsa ben de "bulduğuna girsin, istediğini aramak için bekleme lüksü yok şu an, geçici meçici bir yere girsin" derdim de, ortada öyle bir durum yok. Adam gençken, bekarken koşmayacak kariyerinin peşinden de ne zaman koşacak... Evlenmek o kadar matah bir şey mi ki boşversin ideallerini de yeter ki bir işe giriversin. Evlilik buna değmez bile. Yapabiliyorken hayallerinin peşinden koşsun valla. İyi yapıyor.
Anliyorum ama şu anda aradığı standartlarda iş bulamıyor. Ne zamana kadar bekleyebilir. Ben farkındayım zaten emeğinin çabasının. Bir yerden başlaması lazım diye düşünüyorum o sürekli bekliyor. Bazen konuştuğumuz da inanamiyorum is bulamadigima nasıl olur aklım almıyor, piyasa nasıl bu kadar düştü falan demeye başladı artık, ama branşım dışında calisamam diyor
iyi de şu an çocuk yok ki. şu anın şartlarına göre düşünmek lazım. siz bekarken doğmamış çocuğun mamasına göre mi hayatınızı yaşıyorsunuz?Boyle adamlarida kadinlarida anlamam. Burnu dusse yerden almaz bu tipler. Tamam okuduk ettik ama ne yapalim baska birsey bulamazsan markettede calisirsin iscide olursun. Hic bi isin garantisi yokki, hayatin garantisi yok bi kere.. her an hersey olabilir. Cocuklariniz olunca ne olacak? Yok ben orda calismam burda calismam. Cocuk mama ister sut ister bez ister. Buyuyunce neler neler ister.. Elinin korune calis dersin, lanet edersin inanki..
Hanımlar nişanlım h.tepe üniversitesi makina mühendisliği mezunu. En son tuzla da bir fabrikada çalışıyordu. Fabrikayı kapattılar yaklaşık 6 aydır iş bulamıyor. Düğünü erteledik mecburen birkac ay. Ama o zamana da iş bulma garantisi yok. Ben bi iş bulana kadar geçici de olsa asgari ücretle gir bı yerlere çalış Azda olsa para biriktirelim diyorum ancaaaaak onu anlamadigimi düşünüyor senelerce çalışmış iyi bir üni bitirmiş garsonluk kasiyerlik vs yapmak istemiyormuş. Bransimda bir iş olsa asgari ücretle seve seve çalışırım diyor. 6 aydır sürekli iş arıyor bir yerlere başvuru yapıyor ama iş yok yok yok.
Bende okuduğum mesleği yapmıyorum çok alakasız bir işte çalışıyorum. Artık napicagimi bilmiyorum. Kaç ay daha böyle sürecek. Çok umutsuzum. Ve sinirlerim bozuluyor en azından geçici bir süre bir yerde işte girmek çok mu zor. Ben ona haksızlık ettiğimi düşünmüyorum, ona göre haksızlık ediyormusum anlamiyormusum. Nasıl davranmam lazım
Adamin kisiligi bu gibi gozukuyor. Olay mama degil yani.. ben okurken her tatilde calisirdim, paraya ihtiyaci olur herkesin ama durumum iyiydi halbuki.. Insan gerekirse ekmegi tastan cikarmali. Hem aile kuracak adam biraz sorumluluk alip para biriktirsin, sonra her masraftan yan cizip kiz tarafina yuklenirler. Evlenincede ayni olursa ne olacak peki? Bu kiz vazgectim oynamiyorum demez sanirimiyi de şu an çocuk yok ki. şu anın şartlarına göre düşünmek lazım. siz bekarken doğmamış çocuğun mamasına göre mi hayatınızı yaşıyorsunuz?
Unlu mamuller mi? Muhendis adama?Yo gayet güzel takip ediyorum ama çalışmak isteyen adama her yerde iş var unlu mamüllere vs gitsin hemen alırlar zaten kısa süreliğine çalışacak
Buarada muhendis olunca noluyor? Benim muhendis kuzenimde begenmeyeceginiz tarz bi is yapti.. hem calisti hem bakindi.. simdi noldu? Fistik gibi meslegini yapiyoriyi de şu an çocuk yok ki. şu anın şartlarına göre düşünmek lazım. siz bekarken doğmamış çocuğun mamasına göre mi hayatınızı yaşıyorsunuz?