nişanlım işsiz

aynen öyle tek yapması gereken işe girmek onu bile beceremedi 6-7 aydır. bir de neden grimedin dediğimde rızkı veren Allahtır ben ne yapayım bulamıyorum diyor. 26 yaşında ki bir insan iş bulamaz mı ya
26 yaş artık bir meslek edinilmesi ve o meslekte uzmanlaşma yoluna girilmesi gereken bir yaş. Hala evde oturup rizkin gökten geleceğini düşünüyorsa onu kendi yolunda bırak. Allah bile rızkı arayın diyor. Ne saçma bir savunma cümlesi bu ya. Kaç kurtar kendini

Belli ki Aklında çalışma düşüncesi yok tembel yani çalışma konusunda. sizi seven birisi sana ve ailene mahcup olacak hareketlerde bulunmaz. Bir erkek ailesine yada evlendiği kişiyi gecindirebilmek zorundadır. İş konusunda sorumsuzluk geleceğinizi tehlikeye atar.

Son düzenleme:
aynen öyle tek yapması gereken işe girmek onu bile beceremedi 6-7 aydır. bir de neden grimedin dediğimde rızkı veren Allahtır ben ne yapayım bulamıyorum diyor. 26 yaşında ki bir insan iş bulamaz mı ya
Rızkı veren Allah da , sen boş beleş yat sonra rızık Allahtandir de . Çalışana veriyo Allah rızkı , boşver seni el üstünde tutacak birini bul bu da işsiz güçsüz ne hali varsa görsün. Ben de nişan attım, kimse ömrümüzü heba etsin diye gelmedik bu yaşlara

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
1 yıldır o taş nerde ? Babadan zengin degilse 1 yıllık işsizlik surecinde cebine parayı kim koydu ?

yüzüğü çıkarıp eline verin, siz yüzüğü çıkardıktan sonra bir işe girip çalışmaya başlayıp gözünüzü boyarsada kanmayın.

bir gün annemle otururken sesli sesli hey allahım nolur sanki bana şöyle bir ev nasip etsen demiştim, annem de sana niye versin ya oturduğun yerden çok istiyosan adam gibi okusaydın demişti düşündümde çok haklı evde boş boş oturup beklerken allah rızk yağdırmıyo yani bol keseden.
çabalamıyorda beyimiz, verdigi rızkıda beğenmiyor e sizde onu beğenmeyin.

Sorumluluk almayan biriyle evlilik mantıkli mi sence?

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Saçmalamayın lütfen kimmiş onlar evlensin görsün günlerini sakın evlenme işe girse de seninle evlenince çıkar senin paranı yer bu

Bu dediklerini sen de uygula Nuran. Görücüleri geri çevir ve boşan o adamdan.
Görücü çıktı dedim eve davet ettim demedim.Babama bahsetmedim adamla telefon yada mesaj yolu ile de görüşmedik.Sadece demişler ki bu kız yeni nisan attı.Adama diyorum nikahimi da söylemişler evli olduğumu gene de olur demiş.Ben buna şaşırıp burada paylaştım.

Yanyana bile gelmedim o kişiyle.Annesini toplamda 4 5 kez uzaktan görmüşümdür.

sonrasında ki süreç nasıldı çok zorlandın mı?
İlk başta rahatlama geldi.Cok bunalmistim.Zaten 6 ay aşırı stres yaşadım.Eski konularima bakarsan anlarsın.Senin ailenin aksine benim ailem olaylar çıkınca hiç istemedi eşimi.Ama.bana da karismadilar.Evime bozduktan sonra 1 ay evden çıkmak istemedim.Sonra mide ve bağırsaklarımdan rahatsızlık geçirdim.Mide ilacı falan kullandım ben.Hala hergun düşünüyorum ben bu haksızlıklara uğrayacak ne yaptım diye.Bazen kitap okuyorum dışarı çıkıyorum ama yinede aklıma geliyor.

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…