- 29 Haziran 2023
- 65
- 52
- 3
Ekmeğini taştan elbette çalışsa herkes çıkarır ama çalışmada yüzü olmayan hazır ekmek yemeyi sever diye düşünüyorumben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Vermedim ama zorladı beni baya.bir kredisini dahi ödemedi çünkü okadarcik bile calismadi.sigara parasına kadar koydum cebine.o napti bindi arabaya benzini benim karttan çektirip anasına babasına yardıma gidiyordu.bosandim kurtuldum ama bütün kartlarim full doluydu bir TL borcu yoktu çünkü hep benim kartları kullandik.çok şükür ödedim bitti ama hayatimin en berbat 8 senesiydi. O yüzden çalışmayan erkek karisinin yüz karasıdır.uzak durun dünyada tek erkek kalsa soyumuz kurucak bile olsa uzak durun bu kadar netimVerdiniz mi ne olur vermedim diyin utanmaz nafaka da talep eder sizden
Valla ne yalan soylim hakime hanım birbirinizden talebiniz varmı diye sorunca kesin isticek dedim o an.ama cok şükür istemediVerdiniz mi ne olur vermedim diyin utanmaz nafaka da talep eder sizden
Aklın varsa evlenme.Parasiz düğünü nasıl yapıyorsunuz.Sorumlulugu yok lütfen evlenme.Sokakta simit satsın gerekirse ıssız güçsüz adamla evlenilmez.merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Kendine yazık edersin.bilemiyorum çok büyük çıkmazdayım. bugün bir yere iş görüşmesine gitti fakat orda da tutunabilecek mi o bile meçhul
Evlenmemerhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Seviyorum diye ayrilamiyorsun.Ve o seni sevse karım olacak kişiyi kimseye muhtaç etmem deyip gerekirse a101 e falan işe girer.Hamallik yapar.Simit satar.Simdi iş beğenmeyen adamın ne sana ne çocuğuna faydası olur.Senin kazandigin paraya göz diker.Hayatini karartırsin evlenme.büyük bi çıkmazdaydım 6-7 aydır ama artık son raddedeyim
merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Annen baban neden tepki vermiyor.Kizim evlenme bununla işi yok demiyor.iş bulsa da güvenmiyorum artık zaten haklısınız bi insan değişmez
Bazı yerlerde hala kadın nisan atinca suç işlemiş gibi bakıyorlar.Vay be ne yengeymiş. Kendi aileniz sizi bu adama zorla yamarken kadın kurtar kendini demiş. Kızımız nişan attı, demek ki anlaşamadılar, vardır bir sebebi üstüne gitmeyelim, arkasında duralım dememişler barıştırmışlar. Elin kadını susmamış destek olmuş, yol göstermiş.
Sakın kararınızdan dönmeyin. Aileniz yapmış bir hata ama şimdi arkanızdalar. Erkeğin asalağından tembelinden gıcık alırım. Benim babam biz küçükken işsiz kalmış. Her gün takım elbise giyen adam gocunmayıp pazarcı önlüğü giyip bir süre pazarcılık yapmış. Fotoğraflarımız var o küçücük tezgahta. Ekmeğini taştan çıkartmak böyle bir şey.
Bende kredi faiz e karşıyim.Bu bile fikir ayrılığı sebebi.krediye karşı olduğumu bildiği için diyemiyor. zamanında hisse oynamış 26 bin kaybetmiş daha yeni haberim oldu çünkü bu konulara karşı olduğumu biliyor
Aranızda anlaşıp aşk sevgi yoksa bile iki medeni insan gibi ayrılabilirsiniz.Kimseyi ilgilendirmez.Evlilik ömür boyu süren birşey sonuçta.Size bu aklı verenler kendisi ya da kendi kızı için kabul eder miydi böyle birini acaba
Herkes de dostunuz değil bunu bilin hele evlenen evlenecek olan kızı kıskanan çok oluyor iyi bir hayatı olmasın diye
Çok yazık olmuş emeklerinize çokVermedim ama zorladı beni baya.bir kredisini dahi ödemedi çünkü okadarcik bile calismadi.sigara parasına kadar koydum cebine.o napti bindi arabaya benzini benim karttan çektirip anasına babasına yardıma gidiyordu.bosandim kurtuldum ama bütün kartlarim full doluydu bir TL borcu yoktu çünkü hep benim kartları kullandik.çok şükür ödedim bitti ama hayatimin en berbat 8 senesiydi. O yüzden çalışmayan erkek karisinin yüz karasıdır.uzak durun dünyada tek erkek kalsa soyumuz kurucak bile olsa uzak durun bu kadar netim
Bende düğünüme 1 hafta kala Ayrildim.Nikahim vardı.Herseyim.hazirdi.Bir ay geç değil.tek avantajım henüz evlenmemiş olmam. şimdiye kadar aman ailemin başı öne eğilemsin aman üzülmesinler diye sineye çektim ama artık yeter. kendime de yazık
İşyerinde azılim göstermiyorsa çıkariyorlardir.6-7 aydır sürekli iş başvurusu yapıyorum diyor ama iş yok diyor. girdiği işten de çıkartılıyor. yaşı daha 26 bu yaşta bu şekilde çıkartılırsa gelecekte yaşı ilerleyince hiç çalışmaz zaten
Bence bir iki sene kimseyi hayatına alma.Hem bu kişiyi tamamen unut.Hemde kafan dağılsın.bulamazsam evlenmem bu kadar basit. kendi kendime yeterim çok şükür.
Ben ilk sigortalı işe girdigmde 24 yaşındaydım.Gec değil.yaşım 26 bu yaşıma kadar adam akıllı bir ilişki kurmak için bekledim ama değmedi
Bak net kararını vermişsin. Sakin barisma evlenseniz bile hemen bosanirsiniz.güvenmiyorum zaten iş işten geçtikten sonra yapılan hiç bir şeyin öönemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?