nişanlım işsiz

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Ekmeğini taştan elbette çalışsa herkes çıkarır ama çalışmada yüzü olmayan hazır ekmek yemeyi sever diye düşünüyorum
Bence ertelenmeli düğün işi.
Seda sayan ın uyuyan adamdan nefret ederim sözleri çınladı kulağımda konunuzu okurken

Verdiniz mi ne olur vermedim diyin utanmaz nafaka da talep eder sizden
Vermedim ama zorladı beni baya.bir kredisini dahi ödemedi çünkü okadarcik bile calismadi.sigara parasına kadar koydum cebine.o napti bindi arabaya benzini benim karttan çektirip anasına babasına yardıma gidiyordu.bosandim kurtuldum ama bütün kartlarim full doluydu bir TL borcu yoktu çünkü hep benim kartları kullandik.çok şükür ödedim bitti ama hayatimin en berbat 8 senesiydi. O yüzden çalışmayan erkek karisinin yüz karasıdır.uzak durun dünyada tek erkek kalsa soyumuz kurucak bile olsa uzak durun bu kadar netim

Aklın varsa evlenme.Parasiz düğünü nasıl yapıyorsunuz.Sorumlulugu yok lütfen evlenme.Sokakta simit satsın gerekirse ıssız güçsüz adamla evlenilmez.

Evlenme

büyük bi çıkmazdaydım 6-7 aydır ama artık son raddedeyim
Seviyorum diye ayrilamiyorsun.Ve o seni sevse karım olacak kişiyi kimseye muhtaç etmem deyip gerekirse a101 e falan işe girer.Hamallik yapar.Simit satar.Simdi iş beğenmeyen adamın ne sana ne çocuğuna faydası olur.Senin kazandigin paraya göz diker.Hayatini karartırsin evlenme.

Ayrıl çabuk.

Bazı yerlerde hala kadın nisan atinca suç işlemiş gibi bakıyorlar.

Size bu aklı verenler kendisi ya da kendi kızı için kabul eder miydi böyle birini acaba
Herkes de dostunuz değil bunu bilin hele evlenen evlenecek olan kızı kıskanan çok oluyor iyi bir hayatı olmasın diye
Aranızda anlaşıp aşk sevgi yoksa bile iki medeni insan gibi ayrılabilirsiniz.Kimseyi ilgilendirmez.Evlilik ömür boyu süren birşey sonuçta.

Çok yazık olmuş emeklerinize çok

İşyerinde azılim göstermiyorsa çıkariyorlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…