nişanlım işsiz

babası ne zamana kadar bakacak size almış tazminatı 1 yılda onu da yemiştir kendi hayatına bak sonu yok
canım benim ağlama .. inan geçiyor. Hep seni el üstünde tutacak maddi manevi seni yaşatacak erkekle yaşadığın güzel hayatı düşün gözün hep ileride olsun .

bir de sürekli iş kurma derdinde elinde hiç para yok her gün farklı iş kurma hayaliyle bana geliyor ben olmaz deyince arkamda durmuyorsun diye bana kızıyor. hangi parayla iş kuracak onu da çözemedim.

Eğer ilerde her gün ağlamak istemiyorsan yüzüğü çıkart ve bitir.Bir kaç güne için ferahlayacak emin ol.Şu an bir girdaptasın çık o girdaptan.Bu kişi çalışmayı seven biri değil, bir yerlere güveniyor o biri de sen ve ailesi.

Benim de eşim nisanliyken işsizdi evlenince de 4 ay daha işsiz gezdi ama ben tanıyordum onu yani çalışkan olduğunu biliyordum ses etmedim. Nişanlıniz çalışkan mi? İşten çıkma sebepleri neler? İyi bir insan mi? Bunlar da kafanıza yatmamış ki problem etmişsiniz kendi icinizde. Hakkınızda hayırlısı olsun

hehh işte aynısı işye tutunamama sebebi fevri ve üslupsuz olması zaten
Boyundan büyük egosu var, yarın kendine en ufak laf da ettirmez bu, bağırır çağırır çıkar işin içinden, her sorumluluk size kalır, utanmadan surat asar trip yapar yatak ayırır, bi de tribini nazını çekersiniz çulsuzluğunun işsizliğinin üstüne.

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Ekmeğini taştan çıkarırmi bilinmez ama kendini zorla işten çıkartmış.yol yakınken dönün.ilerisi icin gercekten zor aşk karın doyurmuyor malesef...pişman olmayın iş işten geçtikten sonra. Size güvendiği cok net...

Siz çalışmıyor olsanız istemeye istemeye de olsa bir işe girer devam ederdi. Ama size güveniyor ve hep böyle olacak. Seni aç mı bırakacağım diye soruyor bir de vasıfsız. Asıl ben seni aç bırakmam deseydiniz.
Herifin dişil enerjisi hepimizi döver şu an.

Benim de eşim nisanliyken işsizdi evlenince de 4 ay daha işsiz gezdi ama ben tanıyordum onu yani çalışkan olduğunu biliyordum ses etmedim. Nişanlıniz çalışkan mi? İşten çıkma sebepleri neler? İyi bir insan mi? Bunlar da kafanıza yatmamış ki problem etmişsiniz kendi icinizde. Hakkınızda hayırlısı olsun
insanların ekmeğini taştan çıkarır deme sebebi zamanında extra işlere gitmesi ve köy işini çok seviyor köyde ne iş olsa yaptığı için ama konu devamlı çalışmaya geldiğinde zor geliyor

insanların ekmeğini taştan çıkarır deme sebebi zamanında extra işlere gitmesi ve köy işini çok seviyor köyde ne iş olsa yaptığı için ama konu devamlı çalışmaya geldiğinde zor geliyor

size tecrübelerimden aktarayım. Dayım çok çalışkan bir adamdı. 12 yaşında gelmiş köyden ve o zamandan beri inşaatlarda çalışarak çok iyi yerlere gelmiş. 99 depreminde inşaat sektörü durunca dayım da işleri durdu. Adam rahata alıştı daha da çalışmadı işi bıraktı. 38 yaşındaydı işi bıraktığında. 43 yaşında emekli oldu da cebi para gördü. O ara ailesi çok yokluk çekti çok ezildi

size tecrübelerimden aktarayım. Dayım çok çalışkan bir adamdı. 12 yaşında gelmiş köyden ve o zamandan beri inşaatlarda çalışarak çok iyi yerlere gelmiş. 99 depreminde inşaat sektörü durunca dayım da işleri durdu. Adam rahata alıştı daha da çalışmadı işi bıraktı. 38 yaşındaydı işi bıraktığında. 43 yaşında emekli oldu da cebi para gördü. O ara ailesi çok yokluk çekti çok ezildi
tek avantajım henüz evlenmemiş olmam. şimdiye kadar aman ailemin başı öne eğilemsin aman üzülmesinler diye sineye çektim ama artık yeter. kendime de yazık

Back
X