nişanlım işsiz

6-7 aydır sürekli iş başvurusu yapıyorum diyor ama iş yok diyor. girdiği işten de çıkartılıyor. yaşı daha 26 bu yaşta bu şekilde çıkartılırsa gelecekte yaşı ilerleyince hiç çalışmaz zaten

Bi arkadaşımın sevgiliside böyleydi işsizdi girdiği işlerdede uzun süre çalışmadan çıkardı kıza evlenme dedik gitti evlendi 5 yıldır evli toplasan kocası 1 yıl bile çalışmamıştır, akrabaları kaç yerde iş buldu işe giriyo adam sonra bi sebeple güya işten çıkarıyolar güya kısmetsizmiş güya üzerlerinde nazar varmış ondan olmuyomuş diye diye kendilerini kandırıyolar, hep bi yokluk içindeler aileleri yardım ediyor. Cnm sen akıllı bi kıza benziyorsun eğer nişanlındada böyle bi işsizlik geçmişi varsa iş beğenmiyorsa veya farklı sebeplerle işten çıkartıldığını söylüyorsa ayrıl kurtar kendini, çalışmayan adam çalışmıyor ne kadar uğraşsanda olmuyor, sen çalışıp adamı mı bakacaksın ilerde çocuğun olunca nasıl geçineceksiniz, aileler yardım edincede lafları bitmiyo size huzur vermezler yol yakınken vazgeç

6-7 aydır sürekli iş başvurusu yapıyorum diyor ama iş yok diyor. girdiği işten de çıkartılıyor. yaşı daha 26 bu yaşta bu şekilde çıkartılırsa gelecekte yaşı ilerleyince hiç çalışmaz zaten

Yaşla alakası yok adam sorunsuz ve tembel.
Evleneceği halde halen ise girmiyor. İşe girse dahi evlenmeyin. Köprüyü geçtikten sonra tekrar özüne döner.

Hiç öyle size düğünü ertele falan demicem derhal ayrılın. Evde sorunsuz erkek beslemek istiyorsanız bunu hemen yapın.

Bi arkadaşımın sevgiliside böyleydi işsizdi girdiği işlerdede uzun süre çalışmadan çıkardı kıza evlenme dedik gitti evlendi 5 yıldır evli toplasan kocası 1 yıl bile çalışmamıştır, akrabaları kaç yerde iş buldu işe giriyo adam sonra bi sebeple güya işten çıkarıyolar güya kısmetsizmiş güya üzerlerinde nazar varmış ondan olmuyomuş diye diye kendilerini kandırıyolar, hep bi yokluk içindeler aileleri yardım ediyor. Cnm sen akıllı bi kıza benziyorsun eğer nişanlındada böyle bi işsizlik geçmişi varsa iş beğenmiyorsa veya farklı sebeplerle işten çıkartıldığını söylüyorsa ayrıl kurtar kendini, çalışmayan adam çalışmıyor ne kadar uğraşsanda olmuyor, sen çalışıp adamı mı bakacaksın ilerde çocuğun olunca nasıl geçineceksiniz, aileler yardım edincede lafları bitmiyo size huzur vermezler yol yakınken vazgeç
ben aile yardımını kabul etmem zaten. ben yıllarıdr kendimi bildim bileli kendi paramı kendim kazandım aileme eve aldım araba aldım. cebimde para olmasa bile babamdan istemeyen bir kızım ben. evlendikten sonra hiç istemem

ben evine bakabileceğini düşünmüyorum ama çevredeki insanlar ekmeğini taştan çıkartır deyip aklımı karıştırıyorlar
Şaka gibisiniz cidden. Ne demek çevredekiler ekmeğini taştan çıkarır dedi diye aklınızın karışması? Üstelik siz evine bakabileceğine inanmıyorken! Önce taştan çıkarsın ekmeğini, sonra evlenmeyi düşünün bence.

ben bundan 3 ay önce hem bu işsizlik hem de başka problemler yüzünden nişan attım ama ailem istemediği için barıştım tekrar. şu an onlarda pişman barıştırdıkları için
3 ay önce nişan atmana rağmen adam gram değişmemiş, siz kafayı mı yediniz cidden? Direkt ayrılırım ben olsam, karar sizin...

ben aile yardımını kabul etmem zaten. ben yıllarıdr kendimi bildim bileli kendi paramı kendim kazandım aileme eve aldım araba aldım. cebimde para olmasa bile babamdan istemeyen bir kızım ben. evlendikten sonra hiç istemem
Oh oh oldu olacak ailenizle yaşamayı teklif edin. 😂 Kabul ederler ama ha ona göre.

Konu sahibi aklınızı başınıza alın şuan çok gençsiniz diye bazı şeyleri hal edebiliyorsunuz ancak 10 sene sonra bu durum değişecek.

merhaba. bir ay sonra düğünüm var fakat nişanlım işsiz. aralık 2022 yılında nişanlandık nişanlandıktan hemen sonra zorla kendini işten çıkarttırdı daha rahat bir yere girmek için o zamandan beri işsiz. bir ay önce işe girdi benim zorlamamla bir hafta çalıştı bıraktı sonra başka bir yere girdi orda da bir hafta çalıştı işten çıkarttılar. sizce ne yapmalıyım?
Tembel adamla evlenilmez. Sonra pişman olsan da iş işten geçer. Senin maaşın neye ne kadar yetecek, kaldı ki evde bir erkeği niye bekleyeceksin, cok mu aşıksın? Aşk maalesef karın doyurmuyor. İlla evleneceksen adam duzenli iş tutturana kadar iyi korun, çocuk yapma. Burada peşinde 2 3 cocukla baba evine dönüp zor durumda kalan hanımları okuyoruz. Lutfen önce kendini düşün...

Tembel adamla evlenilmez. Sonra pişman olsan da iş işten geçer. Senin maaşın neye ne kadar yetecek, kaldı ki evde bir erkeği niye bekleyeceksin, cok mu aşıksın? Aşk maalesef karın doyurmuyor. İlla evleneceksen adam duzenli iş tutturana kadar iyi korun, çocuk yapma. Burada peşinde 2 3 cocukla baba evine dönüp zor durumda kalan hanımları okuyoruz. Lutfen önce kendini düşün...
üstüne üstlük iş görüşmesine gidiyorum deyip yalan söylediği zamanlarda oldu. bizzat kendi kardeşim gördü görüşmeye gitmeyip kahvede muhabbet ettiğini

ayrılıyorum zaten. sadece kararımı onaylayacak bir kaç insana ihtiyacım vardı içim rahatladı
Aferin hemen ayrıl yarını bile bekleme bu sap olmamış tembele yarın bile çok.
Adamdaki rahatlığa gel .
Ayrıca iş yok felan degil piyasada ara eleman sıkıntısı o kadar çok ki biz 25 bine çalıştıracak atölyeye usta bulamıyoruz.

Aferin hemen ayrıl yarını bile bekleme bu sap olmamış tembele yarın bile çok.
Adamdaki rahatlığa gel .
Ayrıca iş yok felan degil piyasada ara eleman sıkıntısı o kadar çok ki biz 25 bine çalıştıracak atölyeye usta bulamıyoruz.
çalışmak isteyene iş çok. torpille belediyeye girmeye çalışıyor beyfendi aylardır onu bekliyor.

Back
X