- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 33
- 26
geçmiş olsun arkadaşım aynı durumdayız desene.. herşey çekiliyorda cahil anlayışsız insan çekilmiyor maalesef :/ hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkındaBen de nişan atma konusunda kararsızım beni de basta ailesi saçma sapan sebepler öne sürerek istemediğini söyledi baya geri kafalı ailwsi var nişanlım vazgeçmedi ama ben bu ailesinin yaptıklrını unutamayıp aylarca dile getirdim bu hafta kesin bir karar vermem lazım bu işler zor işler
Yaşınız kaç acabageçmiş olsun arkadaşım aynı durumdayız desene.. herşey çekiliyorda cahil anlayışsız insan çekilmiyor maalesef :/ hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
28 yaşındayımYaşınız kaç acaba
Nişanlı kişisi ne kadar zamandır Hatay da çalışıyor? Üzmek istemem ama başkasını bulmuş olabilir. Apar topar tüm ailenin gelmesi tanışma vs için olabilir. Bunu da düşünün l. Nişanı attım deyip 1 haftadır iletişim kurmamış. Nişanlanmış bile olabilir...Kadının en büyük oğluda yanında o da götürebilirdi doktora ama ne hikmetse deprem bölgesine geleceği tuttu. Benim anlam veremediğimde bu yani ordaki imkanları kullanmak varken neden deprem yerine gelir insan ve herşey benden habersiz yapılıyor
Maalesef öyle oldu. Annesi onu her evden kovduğunda gidip ev tutacağım diyordu bende aman etme eyleme annendir sinirli anına denk gelmişsindir deyip sakinleştirirdim. Şimdi ise annem çok fedakar bizim herşeye katlanıyora döndü muhabbet. Hadi yine annesidir tabikide sevsin saysın ama iş farklı boyutlara geldi. Son zamanlarda her gün niye annemi aramıyorsun kavgaları başladı. Gündüzleri okuldayım vaktim olmuyor diyorum haftada bir arıyorum zaten kadında meyilli değil yani sırf bu yüzden annemden nefret ediyorsun kendini ona kabullendiremiyorsun deyip duruyorduİşsizken kendisini evden kovan anası şimdi canım anam fedakar anam oldu öyle mi ? Aman da aman yesinlerr.. =)
Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum, bunlar acı ama güzel tecrübeler, hep geçtik aynı yollardan..
İlerde şükredeceksiniz, bir süre acı çekmeniz kaçınılmazdır, ama geçecek ve hafif bir tiksintiyle hatırlayacaksınız o 7 seneyi..
1,5 yıl oldu. Yani bu kadar ileri gidebilirmi bilmiyorum artık umrumdada değil açıkçasıNişanlı kişisi ne kadar zamandır Hatay da çalışıyor? Üzmek istemem ama başkasını bulmuş olabilir. Apar topar tüm ailenin gelmesi tanışma vs için olabilir. Bunu da düşünün l. Nişanı attım deyip 1 haftadır iletişim kurmamış. Nişanlanmış bile olabilir...
telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi.
Bir hafta oldu. Bir dahada arayıp sormadı
Annem kesinlikle barışmamı istemiyor. Şimdiden bunu yapan ileride neler yapmaz diyor
Anne kuzusu maalesef herşeyi bu duruma bağlıyorum.Kimseye kendinizden çok değer vermeyin. Çünkü karşı taraf bunu yapmadığında üzülürsünüz. Deprem psikolojiyle sevdiklerini yanında istiyor, kardeş anne gibi. Evlenip karımla oturayım psikolojisine girmemiş sanki. Evliliğe yakın zamanlarda insanların ayarı bi bozuluveyor ama bu o ayar bozulması mı yoksa anne kuzusu olduğundan mı böyle oldu yoksa deprem psikolojisini mi bozdu sizin çözmeniz gerekir.
Bu soğukluğun nereye gittiğini yüzyize görüşmeden çözmek zor gelirdi.
Yok zaten barışma gibi bir durum kalmadı bitirdik bugün herkes yoluna gitsin dedikAdamın barışmak istediğini mi düşünüyorsunuz ?
Mutsuz olursunuz. Hayatınızın her evresinde hem de. Ömür 7 sene değil ömrünüzü yer.Anne kuzusu maalesef herşeyi bu duruma bağlıyorum.
Maalesef öyle oldu. Annesi onu her evden kovduğunda gidip ev tutacağım diyordu bende aman etme eyleme annendir sinirli anına denk gelmişsindir deyip sakinleştirirdim. Şimdi ise annem çok fedakar bizim herşeye katlanıyora döndü muhabbet. Hadi yine annesidir tabikide sevsin saysın ama iş farklı boyutlara geldi. Son zamanlarda her gün niye annemi aramıyorsun kavgaları başladı. Gündüzleri okuldayım vaktim olmuyor diyorum haftada bir arıyorum zaten kadında meyilli değil yani sırf bu yüzden annemden nefret ediyorsun kendini ona kabullendiremiyorsun deyip duruyordu
Kadın şeker hastası çok ciddi bir şeyi yok şu an. Kadın Nişan zamanı yine başka bahaneler çıkarmıştı nişanı ertelemiştik. Şimdide nikah tarihi alacağımızı duyunca sanki bilerek yapıyor gibime geliyor yinede kötü düşünmek istemiyorum
O kadar haklısınızki içimi okumuşsunuz. Düğün istemedik doğru düzgün eşya istemedik cüzi miktarda altın istedik buna rağmen oğluma çok masraf yaptırmayın dedi kadın. Sürekli peşlerinden koşup aramamı istiyorlarki beni darlamaya başladılar artık. Psikolojik baskı altında hissediyorum artık kendimi. Neyseki bittiVallahi arkadaşım kimsenin anasını danasını çekmeye gelmedik bu dünyaya. Ben "ailelerle de evleniyorsun" laflarına hep karşı çıktım. Ben kimsenin ailesiyle evlenmem. Ben yetişkin bir kadınım ve kafama uyan bir adamla evlenirim, herkesin ailesi kendine. Ha iyi insanlar olurlar, temiz niyetli olurlar baş göz üstüne... Ama yok beni aramadı, yok aradım açmadı, yok hastayım düğünü ertele falan iyi niyetli birinin hareketleri değil. Annesi kimmiş de kabullenecekmiş seni ? Kraliyet sülalesi miymiş bunlar? Daha ne yapacakmışsın seni sevmesi için. Oğlunu 7 sene boyunca sadakatle sevmişsin, aza tamah etmişsin, terbiyeli, eğitimli, görgülü bir kadınsın, daha ne istiyormuş ? Daha kurulmadan anası yıkmış yuvasını, biraz mantıklı olsa bunu görse anlayacak zaten.
Haklısınız tabi olayı tam bilmeden yorum yapmak zor ama şuraya yazdıklarımda eksik var fazla yok. İlişkimiz ilk başlarda gerçekten güzeldi ama ben bu durumu onun o zamanlarki durumuna bağlıyorum muhtaçtı kimse kol kanat germedi bana sığındı eksi konumuna dönüncede değişmeye başladı tabi. Eşyayı çok takan biri değilimki zaten taksam o aldıklarını asla kabul etmezdim. Sorun şu ki benden habersiz iş çeviriyorlar ve en son benim haberim oluyor kendimi aşırı değersiz hissediyorum. Asla intikamcı kincide değilim. Haksızlık varsa Allaha havale eder peşine düşmemKonunun arka planında neler dönüyor biz bilmiyoruz işte böyle hikayeler sonra sonra geliyor. İlişkiniz nasıl? Her şey mükemmel çok minnoş bir çift misiniz? Yoksa sürekli kavga mı ediyorsunuz? Nişanlınız karakterli dürüst bir adam mı? Yoksa sürekli arkanızdan iş mi çevirir?
Tek bir olay anlatıp bizden yorum beklemeniz mantıklı değil.
Ancak yine de başka hiçbir sorununuz yoksa tek sorun bu ise haksızsınız. İki eşya için ben sevdiğim adamın kalbini kırmam. Eşyalara anlam yüklemeyin. Huzurunuz yerinde olsun. O kaçtı mı telafisi olmuyor.
Ama o adam sizi zaten başka konularda kırmışsa annesiyle probleminiz varsa buradan hıncınızı çıkarıyorsanız bilemem.
Haklısınız tabi olayı tam bilmeden yorum yapmak zor ama şuraya yazdıklarımda eksik var fazla yok. İlişkimiz ilk başlarda gerçekten güzeldi ama ben bu durumu onun o zamanlarki durumuna bağlıyorum muhtaçtı kimse kol kanat germedi bana sığındı eksi konumuna dönüncede değişmeye başladı tabi. Eşyayı çok takan biri değilimki zaten taksam o aldıklarını asla kabul etmezdim. Sorun şu ki benden habersiz iş çeviriyorlar ve en son benim haberim oluyor kendimi aşırı değersiz hissediyorum. Asla intikamcı kincide değilim. Haksızlık varsa Allaha havale eder peşine düşmem
Ayy aynı arkadaşımın eş ailesi abileri ilgilenmiyordu eşi en küçük her işi ona yaptırıyormuş neler çekti saçı kaşı döküldü daha yeni düzeliyor kız. Tartışırlardı annemin elini öp özür diye götürürmüş arkadaşımı. Geçmişi değil geleceği düşünün inşallah bırakın 7 yılı emekleriabisi var o ilgilenmiyor fazla herşeyi buna yüklemişler o da sesini çıkarmıyor. hadi annesidir yapsın tabi dedim ama şu son olaylar çığrından çıktı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?