Siz ona eski zayıf halini hatırlattığınız için sizden kurtulmak için bahane aramış. Bütün suçunuz zayıf zamanlarını görmeniz. Başka hiçbir suçunuz yok. İnşallah sizi hak eden çok iyi bir insan çıkar karşınıza ❤Haklısınız tabi olayı tam bilmeden yorum yapmak zor ama şuraya yazdıklarımda eksik var fazla yok. İlişkimiz ilk başlarda gerçekten güzeldi ama ben bu durumu onun o zamanlarki durumuna bağlıyorum muhtaçtı kimse kol kanat germedi bana sığındı eksi konumuna dönüncede değişmeye başladı tabi. Eşyayı çok takan biri değilimki zaten taksam o aldıklarını asla kabul etmezdim. Sorun şu ki benden habersiz iş çeviriyorlar ve en son benim haberim oluyor kendimi aşırı değersiz hissediyorum. Asla intikamcı kincide değilim. Haksızlık varsa Allaha havale eder peşine düşmem
İnşallah kalbinin ekmeğini yer hepsi dek duam buNisan konusunda midesi bulanan, hemen kussun diyorum ben kızlar. Çünkü zehirler.
Gıda zehirlenmesi belirtileri aynen yaşanır.
Onun dışında, o kadın "gönder gitsin oğlum sana kız mı yok?" demediyse bende bişey bilmiyorum.
Hatta alacakları kız, çalışmayan evde hizmet görecek tarzda biri bile olabilir. En fenasindan belalarını bulurlar İnsaAllah
Ben sizin harika bir insanla evleneceğinizi düşünüyorum.İnşallah kalbinin ekmeğini yer hepsi dek duam bu
Bende dinleyeyim. Çocuğum var boşanacağız bizde.Ben sizin harika bir insanla evleneceğinizi düşünüyorum.
Önce kendinize gelin. Kimseye fazla değer vermeyin, kimse için kendinizden vazgeçmeyin.
Birde bir psk. Var onu mutlaka dinleyin. Fatih Reşit Civelekoğlu'nun videoları var. tavsiye ederim.
Aslında buraya günlük gibi yazmaya devam etseniz. Okumak isterdim hayatınız nasıl değişecek.
Önerdiginiz psikologu ben de dinleyecegim.Ben sizin harika bir insanla evleneceğinizi düşünüyorum.
Önce kendinize gelin. Kimseye fazla değer vermeyin, kimse için kendinizden vazgeçmeyin.
Birde bir psk. Var onu mutlaka dinleyin. Fatih Reşit Civelekoğlu'nun videoları var. tavsiye ederim.
Aslında buraya günlük gibi yazmaya devam etseniz. Okumak isterdim hayatınız nasıl değişecek.
Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumBen sizin harika bir insanla evleneceğinizi düşünüyorum.
Adınıza çok üzüldümÖnerdiginiz psikologu ben de dinleyecegim.
Bu siteyi bilseydim sizlere danışmayi , içimi dökmeyi ben de çok isterdim. 6 aylık bir nişan atma serüvenim var benim de, ne kadar zorlanmış olsam da kendimi buldum bu süreçte. Acılar belki de hayatı anlamlı kılan ama yazsam roman olur derler ya şu kısacık zamanda bunu yaşadım gerçekten ve konu sahibi bunu okursan eğer ben ölmek bile istedim biara ama şimdi kuş gibiyim her gün iyi ki iyi ki olmadı diyorum. Bu yazım sana ümit olsun emin ol geçiyor, sadece acını yaşa ve zamana bırak...
Barışma kriteri koydu önüme pişman olduğunu söyleyip annemden yaptığın terbiyesizlik için özür dile dedi. Oysa ben terbiyesizlik yapmadım olanı söyledim. Zaten fikirlerimin önemi yok onlar planlarını uygulamış gitmiş ama suçlu olan ben oldumDaha evlenmeden sizi hemen terk etmeye kalkmis fikrinizi belirttiniz diye.analttiginiza gore ailesi zor bir durumda degilmis,keyfi gelmisler.buna ragmen attim nisani arama beni diyorsa size pek saygisi yok hemen siliyor sizi ikna etmek yerine.bence yuzuk oyle atilmaz boyle atilir asil ben bitirdim de.yoksa ileride isin var ama sen bilirsin yinede..
Bence baska bişey var ya sizi aldatiyor ya da artık uyumlu olmadigınizı düşünüyor 6 yil az degil karsılıklı olarak değişmissinizdir haliyle. Bu kadar kolay kimse nişan atmaz.Zamanında iftiraya uğrayıp işinden çıkarıldı yıllarca işsiz kaldı hiçbir zaman yanlız bırakmadım. Çok şükür iftiranın asılsız olduğu ortaya çıktı tekrar işine başladı herşey düzeldi derken maalesef şimdide nişan atalım diyor
Ne biçim üslup ilerde bu adam annemden ozur dile yoksa evden git der sizeBarışma kriteri koydu önüme pişman olduğunu söyleyip annemden yaptığın terbiyesizlik için özür dile dedi. Oysa ben terbiyesizlik yapmadım olanı söyledim. Zaten fikirlerimin önemi yok onlar planlarını uygulamış gitmiş ama suçlu olan ben oldum
Hatay'da hastane bile kalmadı nasil orta tedavi olacakEn çok etkilenen illerden biri olan hatayda
Nişan atalım diyen bir adama dur demek olmaz bence.Evlilik bu!Hayatın boyunca her olumsuzlukta ben zaten baştan ayrılmak istemiştimli cümleler kurar.Cok zoruna gider ama iş işten geçti der susarsın.Bence hiç bir şey yapma.Olur da kendisi düzeltmek isterse düşün ama sen sakın aman yapma etme deme.Annesi de seni kıskanıyor bence istemiyor.Esya konusundak ortada ciddi bir şey yoksa ben de gelip kalmalarını kullanmalarını istemezdimÖncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Ben annesinin aklına girdiğini düşünüyorum. İşsizken evden kovan anne şimdi değerli oldu. Mübarek olsunlar birbirlerineBence baska bişey var ya sizi aldatiyor ya da artık uyumlu olmadigınizı düşünüyor 6 yil az degil karsılıklı olarak değişmissinizdir haliyle. Bu kadar kolay kimse nişan atmaz.
Bende bunu belirttim diye kıyamet koptu. Gayet insancıl bir şekilde söyledim üstelikHatay'da hastane bile kalmadı nasil orta tedavi olacak
Daha şimdiden kv problemi var evlenince ne hâle gelir. Bende asla.istemem düğünüm olmadan o eve geçmeden hic kimsenin eşyalarımı kullanmasini ilk sen kullanmalısın onlar misafir gibi gelebilir. Eşimle evlenmemim sebeplerinden biri de sadece kendi kararlarina önem veren biri çok şükür aile geri planda asla iliskimizle ilgili hic birşeyi sormaz fikir almaz. Bende 7 yillik iliski bitirdim öncesinde. Bu 7 yila sakin merhamet etmeyin bu adam kendini çoktan belli etmis. Güzel anilar unutulur gider siz heo kötülerini düşünün hatırlayın. Sizle barışmak cok isteyecektir diye düşünüyorum olayin ciddiyetinin anlayınca bu tipler bitirme tehditleri cok eder gerçek olunce korkudan tutuşurlar. Hiç merhamet etmeyin 7 yılda olsa 20 yilda olsa hersey unutulup gidiyor doğru insan mutlaka çıkacaktır karşınıza ben niye bununla uğraştım dersiniz. Sakın geri adim atmayin ailenize de herşeyi anlatin size destek olsunlar. Evlilik sevgililik gibi değil her gece o adamla beraber uyumak zorunda kalacaksin. Ailesi evinde olacak kocanla basbasa vakit geçiremeyeceksim her özel gününü bozacaklarBende bunu belirttim diye kıyamet koptu. Gayet insancıl bir şekilde söyledim üstelik
Benim de düğünden önce kayınvalidem bir hafta eşimle bizim evde yaşadı evi yerleştirdi annemle sağ olsun bi hastalık durumu da yoktu. Düğünden önceki gün de evi temizketti kapattı otelde kaldı. Ben çalışıyordum benim yapmaya imkanım yoktu eşyalar da parça parça geldi hep. Ben sorun etmedim açıkçası. Yani evet dediğiniz doğru şehirde daha güzel sağlık imkanları var ama anlamadan dinlemeden mi acaba istemiyorum dediniz. Belki çok hastalandı annesi bilmiyorum belki ufak bir şey ama tekrar konuşmayı denemelisiniz bence. Daha iyi anlayın olayı. Yatak odasını kullanmadığı sürece sorun yok illa gitmesi gerekiyorsa. Benim eşim dahi yatak odasını kullanmadı düğüne kadar, kalabileceği bir yer de yoktu benim için benim olduğum şehirde iş buldu, tekrar ev kiralamasına gerek olmadığını söyledik bu şekilde yaptık. Ama sizin durum biraz daha farkşı sankiÖncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?