Kadın şeker hastası çok ciddi bir şeyi yok şu an. Kadın Nişan zamanı yine başka bahaneler çıkarmıştı nişanı ertelemiştik. Şimdide nikah tarihi alacağımızı duyunca sanki bilerek yapıyor gibime geliyor yinede kötü düşünmek istemiyorum
Pişman olmuş olabilir. Bu halde evlenseniz bile mutlu olamazsınız. Birbirinize zaman tanıyın düzelmiyorsa da bitsin. Depremden etkilenmiş olabilir mi? Ailesine düşkünleşmiş olabilir. Aile de seni istemiyorsa fikirlerini değiştirmişlerdir.Ailesi konyada yaşıyor. Kadın şeker hastası ama öyle çok ciddi birşeyi yok yani. Kardeşide güya sıkılmış o gitti getirdi yanına. Ev eşyalarını evet aldı beyaz eşya L koltuk ve bir baza aldı ben öyle istedim hani deprem bölgesi çok zorlamak istemedim onu zaten eski evi yıkıldı. Halılar tüller perdeleri ben yolladım. Ve annemin hazırladığı bir oda dolusu çeyizlik eşyam var. Yani bizde üstüme düşeni gerçekten yaptık ne lazımsa fazlasıyla aldık. Normalde ilişkimiz çok güzeldi nişandan sonra değişim farkettim normaldir belki evlilik stresidir dedim. Neyse sürekli alttan aldım herşeyi. Nişanda altın takmadılar hiiiç umursamadım. Ama şu son davranışları beni yok saymaları çok zoruma gitti
Kesinlikle uzak durun. Evlenmeden görmeniz iyi oldu. Sakın yumuşayıp geri dönmeyin.Az önce beni aradı ve şunları söyledi, yaptığın terbiyesizlik için annemi arayıp özür dileyeceksin dedi ve annem en ufak bir sorunda hastalıkta bizde kalacak kabul edersen devam ederiz dedi. Bende niyetini keşke önceden belli etseydin kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim
Helal olsun sizeAz önce beni aradı ve şunları söyledi, yaptığın terbiyesizlik için annemi arayıp özür dileyeceksin dedi ve annem en ufak bir sorunda hastalıkta bizde kalacak kabul edersen devam ederiz dedi. Bende niyetini keşke önceden belli etseydin kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim
Bir arkadaşımın kv de böyle ölene kadar hastalık hastası oldu kadın oğlumda oğlum dermiş kafası estiği saat arar gece vakti evde eksik var canım tatlı çekti vs al dermiş. Arkadaşım çok yıprandı kadın öldü rahatladı.Evet bende oğlunu kıskandığını düşünüyorum. Nişanlımın babasıda yıllar önce vefat etmiş. Kadında sanırım onu unutmalarından korkuyor. Ben zaten öyle birşey düşünmem istediği zaman gelir biz gideriz ama tabi kalıcı olarak değil tek korkum o
Anlattığınızın aynısı onlardada var kadın canı ne istese söylüyor ne istese yaptırıyor nazlanıyor. Nişanımızıda böyle burnumuzdan getirmişti hiç unutmamBir arkadaşımın kv de böyle ölene kadar hastalık hastası oldu kadın oğlumda oğlum dermiş kafası estiği saat arar gece vakti evde eksik var canım tatlı çekti vs al dermiş. Arkadaşım çok yıprandı kadın öldü rahatladı.
Sizin durum da kalıcı gibi kadın gitmez o evden. Arayıp ağlayıp barışalım deme. Evde ağla nişanlına ağlama. İşiniz zor. Adama bak hemen silip atıyor sinirle dedi belki ama doğru değil.
Helal olsun size. Üzülürsünüz canınız yanar geçerler daha iyileri çıksın karşınıza. Evlenip boşanmaktansa şimdi ayrılık olması daha iyi. Bir sonraki ilişkiye acele etmeyin aynı hataları yapmayın. Fazla fedakârlık iyi değil bencil olmayı öğreniyor insan böyle.Az önce beni aradı ve şunları söyledi, yaptığın terbiyesizlik için annemi arayıp özür dileyeceksin dedi ve annem en ufak bir sorunda hastalıkta bizde kalacak kabul edersen devam ederiz dedi. Bende niyetini keşke önceden belli etseydin kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim
Şuan canınız ne kadar yansa da bir müddet sonra anlayacaksiniz hayirlisinin bu olduğunu. Hiç üzülmeyin. Ben çok üzüldüm kendimi çok yiprattim şimdi de uzuldugume üzülüyorum. Hayırlısı buymuş bosverinnnnAz önce beni aradı ve şunları söyledi, yaptığın terbiyesizlik için annemi arayıp özür dileyeceksin dedi ve annem en ufak bir sorunda hastalıkta bizde kalacak kabul edersen devam ederiz dedi. Bende niyetini keşke önceden belli etseydin kabul etmiyorum yolun açık olsun dedim
Yatın kalkın dua edin sakın barışmayınAnlattığınızın aynısı onlardada var kadın canı ne istese söylüyor ne istese yaptırıyor nazlanıyor. Nişanımızıda böyle burnumuzdan getirmişti hiç unutmam
hastaye götürüp getirecek varmı , belki ondan demiştir ama, evlenince kardeşini ne yapacaksınızAilesiyle farklı şehirlerde yaşayacağız. Ama daha ben eve girmeden onların gelmesi açıkçası biraz zoruma gitti. Söz konusu annemin sağlığı diyor ama annesinin yaşadığı şehirde çok daha iyi imkanlar var. Onu deprem bölgesine getirmesi bana çok anlamsız geliyor
Konu sahibi üzgünsün biliyorum ama bana ne kırıl nede kız. Konuyu ve yazdığın cevapları okuyunca daha 2. Sayfada ne ailesinin ne de nişanlı kişisinin seni istemediği okadar belli ki, cidden göremiyor musunuz?sürekli verdiğim emekleri kafam allak bullak oluyor
abisi var o ilgilenmiyor fazla herşeyi buna yüklemişler o da sesini çıkarmıyor. hadi annesidir yapsın tabi dedim ama şu son olaylar çığrından çıktı artıkhastaye götürüp getirecek varmı , belki ondan demiştir ama, evlenince kardeşini ne yapacaksınız
inanın 7 senedir o peşimdeydi tabi bende çok seviyordum meğerse sığınacak limana tutunacak dala ihtiyacı varmış bilemedim bunuKonu sahibi üzgünsün biliyorum ama bana ne kırıl nede kız. Konuyu ve yazdığın cevapları okuyunca daha 2. Sayfada ne ailesinin ne de nişanlı kişisinin seni istemediği okadar belli ki, cidden göremiyor musunuz?
Ben yazdıklarınızdan 7 senedir adama yapışıp bırakmadığınız sonucunu çıkarıyorum. Dahası 7 yıl sonunda artık adı konsun, nişanlanalım, evlenelim vs diye adamı darlayıp, hiç istemediği bir yola sokmuşsun gibi hissettim. Nişan olacak diye ayrılıp bayılan annesi, nilah gününü duyunca il değiştirmiş...
Muhtemel hayır, yok öyle birşey yazıcaksınız ama rica ederim sakın kafayla yaşadıklarınızı düşünün. Okadar emeğim vs diyorsunuz, muhtemel bunca zaman size eziyet tadında davranışlar oldu, alttan aldınız, uzatmadınız vs. Böyle şeylerdir o emek. Zira ortada hiç birşey yokken, daha arama, nişanı atıyorum demez seven insan. Diyorsa sevmiyordur, evlenmek istemiyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?