Nişanlım nişanı atmak istiyor

Nişanlılık sürecindemi yaşadınız bunu?

Nişanlıyken mi yaşadınız bunları? Naptınız peki nasıl tepki verdiniz? Bizim başka sorunlarımızda vardı aşamadık hiçbirini

Demekki hiç bir erkeğe emek vermemek lazımmış. Büyümeyen ana kuzuları ilerde daha çok sıkıntı çıkarıyor

Nişanlıyken mi yaşadınız bunları? Naptınız peki nasıl tepki verdiniz? Bizim başka sorunlarımızda vardı aşamadık hiçbirini
Nisanliykende yasadim evliykende.zaten her seye mudahale etme hakkini kendinde goren taraf oldukca sorunlar bitmiyor alttan aldm,aldm baktm aldikca daha fazlasi beklenir oldu sen sonunda patladim ve su an hic biri ile gorusmuyorm ömür boyuda gorusmeyi dusunmuyorm

Haklisiniz demeye geldim. Esyalarin ikinci el olmasi sorun degil ama evde annesiyle yasayacaksaniz buyuk sikinti. Arada ziyarete gelirler kalirlar tamam, durumlari olmaz hastalikta/ asiri yaslilikta yine sizin evde kalirlar o da ok, ama evlilige bu sekilde baslarsaniz onlar hep sizle yasar. Zaten annenin buna mecbur olmadigini siz de soyluyorsunuz. Bence bilerek yapiyor annesi. Birak bu adami da annesi ogluyla yapisik yasasin mutlu olsunlar.

Ben sıkıntı etmezdim eşyalari kullanmasini. Sonuçta ahirdan gelmiyor annesi. Hem hastayken annesine bakmayacaksa ne zaman annesinin yaninda olsun bu adam? Gelinler genel olarak kayinvalide dedin mi sanki evlendirdigi oglunu yilda bir kez gorme hakkina sahil biriymiş gibi düşünürler. Bizim dizdigimiz evde kayinvalidem memleketten gelip 2 hafta kaldi düğüne kadar. Hatta yatagimiza boncuklarla kalp falan dizmişdi, kapimizi süslemişdi)
Bu arada bir sure bizde kalsin demiş. Herhalde temelli yerleşmezler. Sizi bir sure demekle kandira bilecek biri olduğunu varsaymiyorum

Sorun sadece gelip kalması değildi farklı sorunlarda çıktı ortaya. Ben annesini atsın görüşmesinde demedim bunu demeye kimsenin hakkı yok tabikide evlensek onlar gelecekti biz gidecektik. Fakat annesinin üslubu çok kötüydü sürekli emrivaki tavırlar sergiliyordu elinin altına bir emireli gerekiyordu. Tanıştığımız günden beri bu sorunlar bitmedi. Ben sustukça üstüme çok geldiler en son olay bu şekilde patlak verdi

Aynen dediğiniz gibi muhtaç duruma düşer anlarım atacak değiliz elbet elimizden geleni yapardık. Ama o darladılarki beni. Bir yıl nişanlı kaldık normal nişanlı insanlar gelecek planları yapıp mutlu olurken biz hergün annemi aramadıb kavgası yapıyorduk artık bıkmıştım

En iyisini yapmışsınız, inşallah nişanı atmışsınızdır. Nişanlıyken pire kadar sorunlar evlenince dağ gibi oluyor. Baştan tavrınızı koymuşsunuz, tebrik ederim sizi.

Oyle olmasi çok kötü o zaman. Bilmiyordum o kisimlarini/

Geçecek, emin olun ileride iyi ki böyle oldu dersiniz. Hem annecim, hem de çok vefasızmış. Hayatta iletişim kurmak istemeyeceğim kişilerin başında vefasız insanlar gelir. Yuva da kurulmaz bunlarla. Siz evliliği nihai bir son gibi gördüğünüz için şu an bu kadar üzgünsünüz. Alışkanlıklar da var. Devam edin hayata, planlarınız neyse tek yapın. O yolda giderken gönlünüze göre eminim birileri çıkar. Yoldaş olamamış, olmazmış da. Hayırlısı olsun. Kendinizi oylayın, zaman geçtikçe hafiflediğini göreceksiniz. Bahane aramış ve bulmuş. Kendini üzmeye değmez. Bir daha d a kimse için fedakarlık yapmayın. İlişkiler iki taraflıdır. Herkes eşit taşını koymalı ortaya.

İnşallah inşallah dediğiniz gibi olurhemde çok vefasız çıktı. Biliyorum evlensekte uzun sürmeyecekti. Akla mantığa zarar bir evlilik olacaktı. Şu an aşırı duygusal olduğum için bunları görmezden geliyor kalbim. Şu duygulardan ölesiye kurtulmak istiyorum ve bir daha hiç kimseye güvenip evlilik için adım atabileceğimi düşünmüyorum güvenim çok kırıldı

Bence hiç üzülmeyin, hayırlısı böyleymiş deyip geçin. Ciddi bir rahatsızlık olsa amenna diyeceğim ama şeker hastalığı bahsedilen,diyetine dikkat edip ilaçlarını kullanacak,tedavi edilebilecek,düzelecek bir durum yok. Kardeşi de kalıyormuş zaten halihazırda,siz önünü kesmeseydiniz asla deģişmeyecekti bu düzen.
Olmuyorsa,bitiyorsa da bitsin,evlenince bunlarla uğraşmak sizi daha çok zorlar ve yıpratırdı emin olun.

Evet kesinlikle bitmesi gerekiyordu. Ama işte yıllardır verdiğim emekler hayaller güzel anılar hepsi çöp oldu onlara çok üzülüyorumkolay unuturmuyum bilmiyorum. Evlenince çok çok daha kötü olacaktı herşey ama duygusallığım beni mahvediyor hep eski güzel anılara odaklanıyorum

Biraz zamana ihtiyacınız var sadece.
Bence zaman geçip uzaktan bakınca üzülmek şöyle dursun iyi ki diyeceksiniz.
Sadece zaman gerek.

Ben artik sizin tepkilerinizi anlayamıyorum. Yaşanan onca şeye, kardeşinin yazdıklarına, en son kendi neler demiş hafifledim vs. Hala seviyorum, kalbim acıyor vs vs. Kusura bakmayın nasıl sizi ezmiş, kendine mahkum etmişse, onsuz bir hayatın da olduğunun farkına varın artık... Çoktan annesine cici gelin arayışlarına başlamıştır, siz de yolunuza bakın.

Beni ezdiğinin herşeyin farkındayım. Diyorum ya mantığımla hareket etsem adını bile anmam. Ama aramızdaki ilişki çok ızun süreli 7 yılı aşkın bir ilişkiydi. Bağımlılık oluştu arada. Zamanla biteceğini biliyorum. Şu an olay çok yeni ve aşırı duygusal durumdayım. Bu nedenle kötü anılara değilde sürekli güzel anılara odaklanıyorum. Yoksa normalde kimseye bu kadar tolerans göstermem.

7 yıl boyunca ipsiz sapsız zamanlarında takılacak birisini tutmuş yanında, hayatı biraz rayına oturunca da adam olmuş da o zor zamanında kendisine sahip çıkan kadını bilmem kaçıncı plana atıyor. böyle birinden kurtulduğunuz için şükredeceksiniz ileride, siz de farkındasınız zaten. 7 yıllık bir ilişkinin daha doğrusu verdiğiniz tek taraflı emeğin şu anda yasını tutma sürecindesiniz. bu yas süresi bitince olaylara çok daha sağlıklı bakacaksınız ve dersinizi alıp yolunuza devam edeceksiniz. üzülmeyin demeyeceğim, bir de güzel anıları devamlı size hatırlatan bir hafızanız varmış bu kötü bir özellik. ama her şeye rağmen üzülerek-kırılarak da olsa bunu da atlatacaksınız. oğluş bey de sizin yaşadığınız bu birey olma sürecinin zerresini bile yaşamadan ailesinin sömürdüğü ve hayatına ipotek koyduğu bir ezik olarak yaşamaya ve ölmeye mahkum olacak. böyle birinden kurtulduğunuz için çok şanslısınız. er geç anlayacaksınız. o iyi anıların da sizin iyiliğinizden geldiğini ve sizin bu iyiliğinizle mutluluğu er geç yakalayacağınızı. biriyle veya yalnız, hiç fark etmez. sadece birazcık zaman...

Sare hala devam ediyo musunuz ilişkinize? Evet aile gerçekten önemli ama erkeklerin öncelikleri artık eşleri olmalı. Maalesef benim öncelik hep ailesi oldu ve beni kaybetti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…