Nişanlım nişanı atmak istiyor

47 yasindayim. Bugüne kadar birsey anladimsa oda su ki. Anne Baba bizim görmedigimiz seyleri görüyor. Hayat tercübesi. Özelikle Baban bir erkegi begenmiyorsa onu dinle. Erkek erkegi daha kolay cözüyor.
Artik seni gercekten seven, sayan biriyle tanisma sansin oldu. Öyle düsün

Haklısınız aileler gerçekten daha iyi görüyor bazı şeyleri. Yaptığı bütün hataların farkındayım ama herşeye rağmen çok üzgünüm bitmesi gerektiği için bitirdim.

Evet size hak veriyorum ben de kendi eşyalarımı kullandırmak istemeyebilirdim. Fakat söz konusu hastalık olunca şöyle bi düşündüm . Belki onlar istemese bile ben biraz fazla paylaşımcıyımdır ben kendim bile teklif edebilirdim.
Herkesin bu konuda düşünceleri değer yargıları cok farklı olabilir. Şuan otel ve başka bir duruma para harcamak belki nişanlınızı zora sokacak olabilir.
Bence eşyaya önem vermeyin bunlar cidden yerine konuşabilir şeyler nişanlınız eminim ki sizi seviyordur fakat o da ailesine hayır demeye çekiniyordur. Ve iyi günde kötü günde diyerek evleniyoruz o da Şuan kötü gününde yanında olmadığınızı düşünüyor olabilir. Bu arada ben biraz fazla iyimser yaklaşıyor olabilirim be yaşadığ

Nişan atıldı artık geri dönüşü kalmadı. Halen seviyorum ama bitmesi gerekiyordubu ayrılık beni çok yaraladı ama elimden geleni fazlasıyla yaptığıma Allah şahit i

Nişan atıldı artık geri dönüşü kalmadı. Halen seviyorum ama bitmesi gerekiyordubu ayrılık beni çok yaraladı ama elimden geleni fazlasıyla yaptığıma Allah şahit i
Ben eski yorumları yeni okudum maalesef birçok sorun yaşamışsınız ve bu durumda maalesef haklısınız lütfen güçlü olun daha önce başından bir nişan geçmiş biri olarak söyleyebilirim ayrıldığımızda dünyanın sonuymuş gibi hissettim ama suan bana değer veren biriyle beraberim . Nişan zaten tanıma sürecidir demek ki siz evlenseydiniz çok daha büyük sorunlar yaşayacaktınız. Erkekler ilk ayrıldıklarında kuş gibi özgür hissederler. Fakat zamanla hatasını anlayacaktır o zamanda siz çoktan atlatmış olacaksınız. Bunları düşünün ve pozitif düşünmeye çalışın

En çok etkilenen illerden biri olan hatayda
Hatay çok kötü durumda, hastanelerin çoğu yıkıldı veya hasarlı. Bi tek köyler ayakta. Bi tek İskenderun toparladı az biraz. Doktorların bi kısmı komşu illere geçtiler vs. Türkiye'nin başka yerinde alamayacağı hangi tedavi varmış, şeker hastalığı bi de. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor gibi geldi bana da.

Ortak olan bir arkadaşımızla konuştum az önce. Kendisine ayrılıktan sonra hafiflediğini annesiyle daha rahat ilgilendiğini söylemiş. Geçmişte kendisi için çektiğim sıkıntılar geldi aklıma karşılığı bumuydu diye düşündüm. Ayrılık sonrası hafiflemiş özgür hissediyormuş… diyecek birşey bulamıyorum

Boşverin aman başınızın gözünüzün sadakası olsun asıl siz hafiflediniz bence, böyle anneci adamla ömür mü geçer Allah kurtarmış sizi hem de evlenip çoluk çocuğa karışmadan, ne büyük bir lütuf Sizi hakeden birini kolunuza takıp mutlu olmanız dileğiyle

İnşallah kalbimin ağrısı en kısa sürede geçer öyle birine üzüldüğüm için kızıyorum kendime

"Aman ne güzel, sayemde ana oğul aile olmayı öğrendiler, benden önce birbirlerini yiyorlardı." deyin. Size haberi getiren sizden de ona götürüyordur.

"Aman ne güzel, sayemde ana oğul aile olmayı öğrendiler, benden önce birbirlerini yiyorlardı." deyin. Size haberi getiren sizden de ona götürüyordur.
Aslında ben kendim sordum ortak arkadaşımız olan kişiye. Hatta aramızı düzeltmek için elinden geleni yaptı. Ağzından zor laf aldım ama bu saatten sonra hiçbişey sormayacam çünkü duyduğum şeyler yaramı kanatmaktan başka işe yaramıyor zaman bırakıp iyileşecem

Siz ona bukadar destek olmuşken tek kalemde silmesi ilginç geidi
İnşallah dediğiniz gibi olur. Birkaç aylık bir ilişki olsa belki bu kadar üzmezdi beni ama 7 yıldır beraberiz bir anda silip gitmek istemiyorum herşeyi
öyle de o sizi silmiş???

üzmeyin kendinizi dile kolay tabii illa üzülürsünüz ama bir hayır var diye bakmak lazım
Kesinlikle hayırlısı böyleymiş ama geçirdiğimiz o kadar yıldan sonra herşeyin bir anda bitmesi insanın kalbini acıtıyor ve onun hiç umrunda değilmiş bu benim emeklerime fedakarlıklarıma ihanet değilde nedir

öyle zaten. insan oğlu çiğ süt emmiş. bir de şu yönden bakın bir yalanı yaşamaktansa gerçeği öğrendiniz zararın neresinden dönüp kardır diip önünüze bakın çok aşırı takılmayın bu duruma nacizane tavsiyem

Teşekkür ederim tavsiyeniz içinAncak şu an kalbime hiçbir şekilde laf geçiremiyorum sanki bu acı hiç bitmeyecekmiş gibitek duam bu acıdan kurtulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…