Nişanlım nişanı atmak istiyor

Yooo gayette barışmaya çabalıyorsunuz
On yorum bitmiş derken siz bir yorumdaki hatalısın kısmını alıntılayıp kendinizi inandırıyorsunuz
Ne denir ki kendi düşen ağlamaz

Zaten buraya konu açan kadınları anlamıyorum asla değer görmedikleri bi ilişki içindeler ‘ayrıl kanka’ yazan onlarca yorumu es geçip bi tane ‘barışın’ yorumunu cımbızla çekip ondan tatmin oluyorlar

Baştan belirtin ‘ben ille de barışmak istiyorum, bana böyle yorum yapmayacaksanız yazmayın’ diye de bizde boşa parmaklarımızı yormayalım

Hissettiklerimi çok güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim. Gerçekten derdim eşya değil. Tek sorun beni hiçe sayıp mantıksız olsada o istedikleri şeyi yapmaya çalışmaları

Sen haklısın. Sen değil o pişman olacak. Ha bu arada fedakarlık yapanlar böyle degersiz oluyor burnundan getirip en lüks markaları en iyi mekanları isteseydin değerli olurdun.bu kadar fedakarlık bu kız beni bırakmaz bensiz yaşayamaz izlenimi yaratmış nisanlinda.

Benim de anlamadığım o ya zaten konuyu açan kendileri ama yapılan yorumlara bakınca sanki konuyu biz açmışız biz sorguluyormuşuzcasına ‘bilmiyorum,kafam çok karışık’ yazıp devamında hatalıyım barışmalıyım destekleyen cevaplara sarılmaları çok ilginç

Hissettiklerimi çok güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim. Gerçekten derdim eşya değil. Tek sorun beni hiçe sayıp mantıksız olsada o istedikleri şeyi yapmaya çalışmaları
Yorumlardan birinde yazdığı gibi perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Lütfen kendini barışmaya yönlendirme. Annen tam olarak ne diyor bu konuda?

Öyle değil işte. Aklım aynı sizin söylediklerinizi söylüyor bana. Farkındayım hiçbişey tek taraflı olmaz. Ben 7 yılın hatırına üzülürken onun umrunda olmaması inanılır gibi değil. Ama olay çok yeni olduğu için ne yazıkki çok duygusalım ve söylenen herşeyden her fikirden çabuk etkileniyorum. Zaman geçtikçe daha doğru bir karar vereceğime eminim.

Bu Tc kadınlarındaki ‘bi adam buldum hayatta bırakmamcılık’ ne zaman biter acaba :)

Doğru kadar emin olun bizim dediklerimiz, şimdiden 1 hafta aramayan evlenince arayacak mı? Bi düşün derim.

Şimdiden anam da anam diyor, ne kadar itici.

Eskileri de düşünmeyin eskiden ninem de bakireydi

biraz cool olun drama queenliği bırakırsan kimse seni kıramaz

Kv büyük şehirde tedavi olabiliyorken, koşa koşa deprem bölgesindeki oğluna tedavi için gidiyorsa büyük sorun.1 aydır kardeşi yanindaymis iş için değil keyfi için geldiyse büyük sorun.
7 sene beklemiş,belki de çok şeyden feragat edip adamın gözünde degersizleştiniz.Evlilikte,evlenmeden önce verilen tavizler fazlaca fedakarlıklar,insanı gözden düşürür,sıradanlaştırir

Annem kesinlikle barışmamı istemiyor. Şimdiden bunu yapan ileride neler yapmaz diyor
Annen haklı, ufak adımlarla gelişmiyor olaylar koşar adım gelişiyor. Kendine kıyma, barışırsan nişanlının sana şartı beraber yaşamak olacak, çünkü annesi seni istemiyor. Nişanlının annesi ile ilişkiniz nasıl?

Şöyle söyleyeyim kadın nerde nasıl davranacağını pek bilmeyen bir kadın. Hoşsohbet biri değil ama ben yinede arar sorardım saygı gösterirdim. Ama benden çok daha fazlasını bekliyor. Mesela en son ben dersteyken aradı açamadım ve derste olduğumu mesajla belirttim buna rağmen nişanlıma demişki telefonlarımı açmıyor

Evet yapıcı olun bence. 1 ay kalmışken bitirin diyenler ne kadar kolay diyor şaşırıyorum. Dediğinizi de anladım ama büyük ihtimalle sizi eşya düşkünü olarak o da nitelememiştir “daha ben bile kullanmadım onlar mı kullancak” lafınızda “onlar” demenize alındı büyük ihtimalle. Daha açık yazarsam daha evlenmeden “onlar” konumuna düşmeleri bir de zaten annesi pek istemiyormuş kadın bir de hastayken bunu duyduysa daha fazla etkilenmiş ve nişanlımızı etkilemiş olabilir. Yanlış anlaşılabilirim forumda bu yorumumdan dolayı ama fikrim bu yönde…

Kızılcık şerbetini izlesene aynı Fatih’le anası bunlar :)

Deprem bölgesi olabilir heryer deprem bölgesi artık Türkiyede. İstanbul büyük depremi bekleyen sehir mesala. Siz ne olsn istiyorsunuz ? Annesi hasta oglu yanında olacak olmalıda. Aaa anne olmaz yeni gelin esyaları var bu evde sen basının caresine bak yada otel tutalım olur mu gelin evi saglıktan cok daha önemli… hala su büyük depremler bile esyaya değer vermemeniz gerektiğini aslolanın beraber olmak mutlu olmak oldugunu hayat size öğretememis, 30 yasında bi kadın olarak söyleyebileceğim tek sey anne bir tanedir, es ise dısarda cok.. bu demek değildir ki biri diğerini ezebilir aslaa!. Ama hastalık durumunu tolere edemeyen sizin gibi biriyle adamın yola cıkmaması isabet olmuş. Bakın ben nisanlıydım bi kac sene önce bir gün bi kavgada ölmüs babama küfür etti ve ben o isi bitirdim. Allah sahidimdir bir kez bile pisman olmadım cok özledim ama gömdüm. Hayatta kadın erkek sevgisinden daha büyük değerler var sanırım nisanlınız benim gibi o soy değerlerine ihtimam gösteriyor. Biz buna sıla-ı rahim diyoruz ve bu ailemizden aldığımız bir ahlak yapısıdır. Kendisini takdir ettim, adam gibi adammış.

Nişanlının annesi sana kulp takmak iÇin bahane arıyor. Daha da kötüsü nişanlının her sözü sana taşıması. Annesi mi daha art niyetli nişanlın mı bilemedim. Annesi her şartta itaat bekliyor, nişanlın da sana bunu açıkça söylemese de bu nişan atma mevzusu gibi dayatıyor. 7 sene az değil evet ama hayatının geri kalanı ile kıyaslayınca devede kulak kalmıyor mu? Evlenince çekirdek aile olacaksınız. Kapınızı kapattınız mı maddi, manevi sorunlar sadece ikinizi ilgilendirir. Kapı kapanmasın diye şimdiden ayağını kapının arasına koyanlar var, sen kapıyı iktirince nişanlın omuz atmış ve kapı yüzüne çarpmış. Lütfen bu gerçekle yüzleş. Nişanlın annesi ne derse onu yapıyor, annesinin kuklası.

Eşyayı geçtim ben sadece benide ilgilendiren bir durumu benden habersiz planlayıp hayata geçirmeleri zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…