- Konu Sahibi herzamanuyusam
-
perine yırtığı,vajina gibi bir şey vaar mı yorumumda?perine yırtığının vajinanın yeterince genişlememiş olmasından, bunun da kayganlaştırıcı kullanılarak çözüleceğinden hangi ortaokul bebesinin haberi olabilir sizce?
ya da bu kadar detaylı yorumu hangi ortaokul bebesi yapabilir?
nasıl ne alakası var
konu zaten başlı başına bu
bekarda olsa bilir aslındaperine yırtığı,vajina gibi bir şey vaar mı yorumumda?
kayganlaştırıcıyı bilirler dedim.... dikkatli okuyun
bende evliyim ama burda yazılan bir çok şeyden bi haberim
anlaşılan ben cok fazla steril yaşıyorum
bende evliyim ama burda yazılan bir çok şeyden bi haberim
anlaşılan ben cok fazla steril yaşıyorum
bekarda olsa bilir aslında
evet bende yazılan, söylenen bir şeyi hemen google dan araştırıyorum
elimizde internet var sonuçta. evet biz biliyoruz ya steril yaşamıyoruz, bilgilendikçe kirleniyoruz
perıne yırtıgı ne ya
sevgili zeboş;
açıkcası konu sahibi her hangi bir konu açtıgında giripde ona yorum yazmak babında
googledan araştırma yapmıyorum şahsen....
konu sahibi perine yırtığını başka konuya yazmış. bende bilmediğim şeyi araştırıyorum. illa yorum yapmak için değil, bilmediğim için
Perine yırtıklarının dört derecesi vardır:
► Birinci derece: Bunlar vajinanın girişindeki bölgedeki küçük yırtıklardır. Çoğu dikişsiz iyileşebilmektedir.
► İkinci derece: Vajinanın arka duvarı ve perine kasları yırtılmıştır ama anal sfinkter kasları sağlamdır. Kasların yapısını ve yüzeysel dokuları onarmak için dikiş atılması gerekmektedir.
► Üçüncü derece: Anal sfinkter kasları yırtılmıştır ama rektumun mukoza tabakası sağlamdır. Kas tabakalarının düzgün bir şekilde 1 hizalanabilmesi için dikkatlice dikilmesi gerekmektedir.
► Dördüncü derece: Anal sfinkter kasları rektum mukozasını ortaya çıkaracak derecede yırtılmıştır, Dördüncü derece yırtıkları onarabilmek için oldukça ustalık 1 gerekir, çünkü rektovajinal fistül ! (vajina ve rektum arasında giderilemeyen açıklık] oluşumunu engellemek için yırtığın ucunun korunması gerekmektedir. Bu yırtıklar çok yaygın değildir, genelde ) doğumların sadece yüzde Tinde görülür. Genellikle ilk bebeklerin forseps veya vakumla doğması sırasında, oksiput-posterior pozisyonu içeren zor doğumlarda veya 4 kilo üzerindeki bebeklerin doğumunda görülmektedir.netten alıntıladım
işte bu arkadaşda bildiği için yazmış.gripte googledan araştırma yapıpda yazdıgına inanmıyorum.üstelik yana yakıla bu kadar dertlenen kız
arada bir girerde topiğine bakar değil mi
ne gelen varr ne giden
tsk ler canım hıc duymamısım ne cahal bı garıyım ben
daha dün tecavüze uğrayan kişinin bu gün burda ne işi var acaba merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?