Nişanlım tecavüz etti:(

perine yırtığı,vajina gibi bir şey vaar mı yorumumda?

kayganlaştırıcıyı bilirler dedim.... dikkatli okuyun
nasıl ne alakası var
konu zaten başlı başına bu

ne demek ne alakası var? bende bekarım ve cinsel konularda bilgim çok

bu yaşadığım veya tecavüze uğrarsam hakettiğim anlamına mı geliyor

bakınız 27yaseminin yorumuna cevaben bunu yazdım.siz okuduğunuzu anlayın sonra beni eleştirin

bende evliyim ama burda yazılan bir çok şeyden bi haberim
anlaşılan ben cok fazla steril yaşıyorum

ya aslında suda olur kendimden ornek veriyim bu foruma uye olmadan once hymenoplastiden haberim yokdu ama burda gore gore bakıyım neymis dedim arastırdım simdi mesela biliyorum nasıl yapılıyor nedir ne degildir diye ama bu yaptıgım anlamına gelmiyor boylebirseydir belki arkadasınkide bilemiycem yinede

Bana genede inandırı gelmiyor.
birde bu tür şeyler neden buralara yazılır anlamda veremiyorum.yani bizim ne gibi bir faidemiz olabilir yazan arkadaşa.eğer kendini rahatlatmak içinse palavra
nasıl rahatlatacagız biz bu kadını...yani ne gibi yorum yazarsak bu kadın kendini yenilenmiş hissedecek

valla arkadaş o ortamı yaratmıcaktın ateşle barut sonuçta. Kusura bakmayın kadınlar da da var. Sonuçları az çok tahmin edip git efendi efendi madem öle güzel bi yerde otur çayını iç. :) Yok ev ortamında otel ortamında v.s. gibi rahat olalım diyosan her şeye hazırlıklı olucan bana göre. Sen efendi olmaya çalşığ o seni zorla bozmaya çalşıyosa yol ver gitsin. Dediklerinde doğru ve gerçekten zorlama olmuşsa ki sende de hata var ne işin var o ortamda. Yol yakından dön yemişim evlenmem lazım yok bilmem ne nasılsa evlenince boşanırsın :)) aklı kasıklarında çok belli yetinmez o seninle

evet bende yazılan, söylenen bir şeyi hemen google dan araştırıyorum

elimizde internet var sonuçta. evet biz biliyoruz ya steril yaşamıyoruz, bilgilendikçe kirleniyoruz

sevgili zeboş;
açıkcası konu sahibi her hangi bir konu açtıgında giripde ona yorum yazmak babında
googledan araştırma yapmıyorum şahsen....

perıne yırtıgı ne ya

Perine yırtıklarının dört derecesi vardır:
► Birinci derece: Bunlar vajinanın girişindeki bölgedeki küçük yırtıklardır. Çoğu dikişsiz iyileşebilmektedir.
► İkinci derece: Vajinanın arka duvarı ve perine kasları yırtılmıştır ama anal sfinkter kasları sağlamdır. Kasların yapısını ve yüzeysel dokuları onarmak için dikiş atılması gerekmektedir.
► Üçüncü derece: Anal sfinkter kasları yırtılmıştır ama rektumun mukoza tabakası sağlamdır. Kas tabakalarının düzgün bir şekilde 1 hizalanabilmesi için dikkatlice dikilmesi gerekmektedir.
► Dördüncü derece: Anal sfinkter kasları rektum mukozasını ortaya çıkaracak derecede yırtılmıştır, Dördüncü derece yırtıkları onarabilmek için oldukça ustalık 1 gerekir, çünkü rektovajinal fistül ! (vajina ve rektum arasında giderilemeyen açıklık] oluşumunu engellemek için yırtığın ucunun korunması gerekmektedir. Bu yırtıklar çok yaygın değildir, genelde ) doğumların sadece yüzde Tinde görülür. Genellikle ilk bebeklerin forseps veya vakumla doğması sırasında, oksiput-posterior pozisyonu içeren zor doğumlarda veya 4 kilo üzerindeki bebeklerin doğumunda görülmektedir.netten alıntıladım

sevgili zeboş;
açıkcası konu sahibi her hangi bir konu açtıgında giripde ona yorum yazmak babında
googledan araştırma yapmıyorum şahsen....

konu sahibi perine yırtığını başka konuya yazmış. bende bilmediğim şeyi araştırıyorum. illa yorum yapmak için değil, bilmediğim için

konu sahibi perine yırtığını başka konuya yazmış. bende bilmediğim şeyi araştırıyorum. illa yorum yapmak için değil, bilmediğim için

işte bu arkadaşda bildiği için yazmış.gripte googledan araştırma yapıpda yazdıgına inanmıyorum.üstelik yana yakıla bu kadar dertlenen kız
arada bir girerde topiğine bakar değil mi
ne gelen varr ne giden

tsk ler canım hıc duymamısım ne cahal bı garıyım ben

beklenen cevap gelmeyince böyle oluyor işte

Arkadaş herkes ilgi çekecek konuları bulmuş eğlence olsun diye yazıyor.Bende arkadaşa katılıyorum tecavüze uğramış ve çok üzgün olanın işi ne burda.Bunlar kesinlikle fake...

daha dün tecavüze uğrayan kişinin bu gün burda ne işi var acaba merak ettim doğrusu

böyle doğru bi söze daha ne denebilir ki.. tecavüz etti ohh ne güzel.. bi kere kimse kimseye yolda tecavüz edemez. istekli oluor evinin çatısı altında genelde.. hee ihtimaller göz ardı edilemez diyelim öyle bişey oldu bence sen o kişiyle ancak ve ancak boşanmak için evlenirsin. hayat gecirebilir misin zoraki sahıplenmıs bı adamla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…