Ben anne olsam gayet de yalnız kalmak isterim. Yeni evli çiftin arasında işim ne. Kendi annem olsa yeni bir eş bulurum ona, sevgilimle de ayrı eve çıkarım. Yalnızlıktan zarar gelmez kimseye ya. Çok duygusallaştırıyorlar herşeyi.
Ben de bir anne olsam tabiki yalnız kalmak istemzdim. Ya da aynı durumda benim annem olsaydı onu bırakamazdım..
Çok karşı olduğum bi durum başıma geldi ne yazıkki. Çok seviyorum nişanlımı, o da beni.. hayır dedim önceleri olmaz dedim. ama onun üzülmesine dayanamıyorum. Onu 8 yaşından beri yalnız büyüten annesini nasıl başka bi kız bulunca kenara atacak? Temmuzda düğünüm var ama hala yapabilecek miyim diye şüphe içerisindeyim?
Aynı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Ben de bir anne olsam tabiki yalnız kalmak istemzdim. Ya da aynı durumda benim annem olsaydı onu bırakamazdım..
Çok karşı olduğum bi durum başıma geldi ne yazıkki. Çok seviyorum nişanlımı, o da beni.. hayır dedim önceleri olmaz dedim. ama onun üzülmesine dayanamıyorum. Onu 8 yaşından beri yalnız büyüten annesini nasıl başka bi kız bulunca kenara atacak? Temmuzda düğünüm var ama hala yapabilecek miyim diye şüphe içerisindeyim?
Aynı durumda olsaydınız ne yapardınız?
zor ya bence insan kümeste de yaşasa kendi evi olmalı..
ben bizim aileden biliyorum kayınvalideyle OTURULMAZ..
bu kadar diyorum arkadaşım 10 kere düşün öyle karar ver..
senin çocuğuna karışacak,yemeğe karışacak,gezmenize karışacak ..
belki ilk zamanlar iyi olur ama eminim benim babaannem de mesela dul kalmış 24 yaşında babamları evlenmeden tek başına büyütmüş.iyidir hoştur Allah sağlık sıhhat versin ama adı üstünde kaynana afedersiniz bu sene düştü kalça kemiğini çatlattı annem altından aldı yinede eleştirir yani olmuyor ne yaparsanız yapın siz onların gözünde oğullarıyla aralarına girecek olan el kızı olmaktan ileri gitmezsinizbenim fikrim naçizane çok iyi düşün taşın karar ver.
sen nişanlın üzülmesin diye aynı evde kalırsn kabul edersin nişanlın kocan olur sabah gider akşam gelir akşama kadar sen birlikte olacaksınbütün bunlara göğüs gerebilecekmisin
yepyeni bi hayata başlamak varken zaten yaşanılmakta olan bi hayata 3. kişi olarak dahil olmayı seçeceksin gerçekten iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?