Takilmadi. Bohca ve saat sadece. Takilar düğünde oluyor bizim. Ama galiba hic taki beklemesem daha iyi.Altın taktıkarsa onların değeri nedir?
Ne hakareti? İstediğiniz pahalı hediyeler değil mi? Zengin biriyle evliliğe adım atarsanız pahalı hediyelere (sizin deyiminizle ömürlüklere) ulaşırsınız.
Ya niye böyle kendi hemcinsinize nefret dolusunuz? Naptı ki size?
Ya hu kız onlara özenerek her şeyin en iyisini yapıyor tabii ki oda aynı karşiliği bekliyecekNe hakareti? İstediğiniz pahalı hediyeler değil mi? Zengin biriyle evliliğe adım atarsanız pahalı hediyelere (sizin deyiminizle ömürlüklere) ulaşırsınız.
Takilmadi. Bohca ve saat sadece. Takilar düğünde oluyor bizim. Ama galiba hic taki beklemesem daha iyi.
Ya hu kız onlara özenerek her şeyin en iyisini yapıyor tabii ki oda aynı karşiliği bekliyecek
Kocanla kavga mı ettin kız ne bu sinir :))
Ne doğrusu? Kız onlar için özenip her şeyin güzelini yapıyor bunlarda baştan savma ediyorlar. Siz yine de kadını suçlu buluyorsunuz. Nerde doğru olan?Bana kimse saat almadı da ondan. Kıskanmış olabilirim.
Ne nefreti allah aşkına. Doğruları söyleyince rahatsız oluyorsunuz sadece.
Önceki mesajınızın igrencligini hala anlayamıyorsaniz size yakıştığı gibi davranmissiniz demektir. Bana bunu neden aldi diye gidip "zengin koca" arayacak degilim. Ben nişanlımı seviyorum. Maddiyatla degerlendirmem derdim de inanılmaz kalitesiz, cin malı bir sey takilinca ister istemez insan bozuluyor. Bu kadar orantısız bir sey olmasina uzuldum, sizlerden fikir almak istedim. Akli başında insanlar var gayet güzelce elestiren, onlar bana yetiyor. Seviyesizlere ihtiyacim yok. Bu da size son mesajimdi.Ne hakareti? İstediğiniz pahalı hediyeler değil mi? Zengin biriyle evliliğe adım atarsanız pahalı hediyelere (sizin deyiminizle ömürlüklere) ulaşırsınız.
insan verdiği değeri karşi taraftan da bekler tabiKarşılık bekleyerek hediye mi alınır?
Merhabalar. Gectigimiz hafta nişanlandım. Biz nisanlima ayiptir söylemesi 3700 tllik bir saat taktik. Onun ailesi bana 150 tllik bir saat takti. Bazi sitelerde 120 tlye kadar düşmüş bir saat hatta. Normalde nisanda saat takmak adetleri değilmiş. İçlerinden gelmiş, takmışlar. takı meselesi cok ayrintili konuşulmadı, yoreler farkli baya. Ama Hic takilmamasi daha iyiydi. Koskoca insanlarin bunu bilmesi gerekmez mi? İnsan bunu takarken utanmaz mi? Durumlari yok degil. Siz olsaniz ne hissederdiniz? Maddi değeri önemli değil denir de bu kadar da değil. Nişan bir de bu. Çok bozuldum ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum. Düğünde neler yaşayacağım acaba, çok merak ediyorum. Ustelik asil sorun nisanlimin ailesini savunması. İclerinden gelmis, senin maddiyata taktigina inanamıyorum, cok üzüldüm vs diyor. Ya nisansa 150 tllik saat mi takilir?
okurken sizin yerinize utandım. yakınlarınıza allah tan sabır diliyorumMerhabalar. Gectigimiz hafta nişanlandım. Biz nisanlima ayiptir söylemesi 3700 tllik bir saat taktik. Onun ailesi bana 150 tllik bir saat takti. Bazi sitelerde 120 tlye kadar düşmüş bir saat hatta. Normalde nisanda saat takmak adetleri değilmiş. İçlerinden gelmiş, takmışlar. takı meselesi cok ayrintili konuşulmadı, yoreler farkli baya. Ama Hic takilmamasi daha iyiydi. Koskoca insanlarin bunu bilmesi gerekmez mi? İnsan bunu takarken utanmaz mi? Durumlari yok degil. Siz olsaniz ne hissederdiniz? Maddi değeri önemli değil denir de bu kadar da değil. Nişan bir de bu. Çok bozuldum ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum. Düğünde neler yaşayacağım acaba, çok merak ediyorum. Ustelik asil sorun nisanlimin ailesini savunması. İclerinden gelmis, senin maddiyata taktigina inanamıyorum, cok üzüldüm vs diyor. Ya nisansa 150 tllik saat mi takilir?
Şükret haline pahalı yada ucuz takmışlar benim nikahımda kayınvalidem bana 1 adet sahte bilezik takmıştı gerine gerine ne yapayım kimseye belli etmedim bunun için eşimden de vazgeçemezdim evlendikten sonra eşim bana daha iyilerini fazla fazla taktı sen nişanlına bak o iyiyse sorun yok ama nişanlına aldığın hediyede de gözün kalmasınAradaki orantisizligi görmüyor musunuz? Ben o kadar ozenirken onlarin ozensiz olduğunu düşünüyorum. Fiyatına da nasil baktim, şöyle, bu marka çin mali bir marka, aliexprsste falan sıkça çıkan bir marka. O kadar düşük yani. O kadar üzüldüm ki görünce, araştırdım internetten. Empati kurun, size nişanda bu takilmis olsa hic takmaz miydiniz yani? Üstelik siz en kaliteli saatlerden birini alırken?
Hemcinsi olduğunu belli. bu ülkede kadınlar bir birlerne düşmanHemcinsi oldugunu nerden bilioz ki sanal alemde :)
okurken sizin yerinize utandım. yakınlarınıza allah tan sabır diliyorum
Hemcinsi olduğunu belli. bu ülkede kadınlar bir birlerne düşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?