NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

bi hafiften vicdan azabı duyuyor sanki. hani sorun sende değil bende klasiği vardır ya. ayrılmayalım ama evlenmeyelim de. oldu canım..

ben allaha havale ettim ne verirse o verirsin onlara kapıma gelmez nasip olsada o şekilde geldiği süründüğünü görsem o da yaşasa ne yaşadığımı anlasa.hainliği hazmedemiyorum ve elimden bişey gelmiyor.allahtan korkan kuldan insanları nasip etsin inşş

bi hafiften vicdan azabı duyuyor sanki. hani sorun sende değil bende klasiği vardır ya. ayrılmayalım ama evlenmeyelim de. oldu canım..
Bana ne düşünerek o kelimeyi teklif ettiyse allah onu onunla sınasın inşallah.Kardeşi var evinde başına gelmesin kötü bişey istemem ama ah kalmaz yerde bugun değilse yarın

Bugün öğrendim ki Allah'tan korkan annesi ben oğlunun hayatındayken nişanlıyken durmadan kız gösteriyomuş oğluna sonunda da erdi muradına.niaşnlıyken 8 ay ailece görüştükleri herkesin bildiği benim aptal yerine koyulduğum bi ilişki dönmüş arkamdan

uzatmak iyi gelmemiş anlasılan Araya sogukluk gırmesı normal.. Keske kısa surseymıs Nısanla dugun arası..

Yuh be kardeşim, nasıl iğrenç insanlarmış... Kurtulmuşsun vallahi, bin şükür. Gerçekten dicek bişey bulamıyorum hep hakaret geliyor dilimin ucuna.

Yuh be kardeşim, nasıl iğrenç insanlarmış... Kurtulmuşsun vallahi, bin şükür. Gerçekten dicek bişey bulamıyorum hep hakaret geliyor dilimin ucuna.
ben dun duydugum anda agzıma ne gelirse soyledım serfsz hysytsz kslksz ne gelirse sustu dinledi ve tek dediği sacmalama oldu.cunku ona dıyecek soyleyecek bı sıfat bulamıyorum artık

Ohaaaa
Bu sabah eşim bir laf etti buraya cuk oturur hemen yazayım: her fırsatta %99u müslüman denen insanların %90ının Allahtan korkmaması

Çok büyük kazık Allah sorsun inşallah, onlar o evi de bu kıza düzmüs

EVET kurulan ev de o kızaymış bana değil.eşiniz çok doğru söylemiş.Allah kokusu olmayan allah'ı yok sayan yanımıza kar kalır diye düşünen kişiler yürüdüğümüz bastığımız yerin birde altı vardı.allah kul hakkıyla gelmeyin der.bir damla göz yaşımın bile hesabı sorulsun.benle aldığı eşyalar ne varsa kullandıkça baktıkça canlarını yaksın

E o kızı da aldattı o zaman, sen kabul etsen hala beraberdiniz

E o kızı da aldattı o zaman, sen kabul etsen hala beraberdiniz
kesinlikle öyle konusurdu görüşürdü yemek yerdi anneme gelirdi evimden alırdı.şimdi desem görüşmek istiyorum diye yine gelir sevdiğinden devam edeceğinden sadece intikam almak icin.o kadar kelimeyi saydım bana dediği şey ((sen göreceksin kızım)göstereceğim sana dedi haklı gibi

Sizin bu sürede hiç mi resminiz vs niz yok sosyal medyada falan, o kız nasıl görmedi, yerinde olsam gider söylerim o kıza

Bu tiynette adam seni onca yıl aldatmıştır zaten

fazla zorlamissin bacim birak pesinden kossun ne koduyon sen giderse gitsin boyle bi adamla nasil muglu olcan ki zaten...

Sizin bu sürede hiç mi resminiz vs niz yok sosyal medyada falan, o kız nasıl görmedi, yerinde olsam gider söylerim o kıza

Bu tiynette adam seni onca yıl aldatmıştır zaten
kızı bulurum face var ama ıkımızınde kapalıydı sıfresını de bılıyorum.kıza gösteririm bi şekilde ama iş uzar kalkar çalındı der sıkayet eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…