NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

İstemedikleri baştan belliymiş, sen üstelemişsin
Bırak kalsın böyle
Olmazı oldurmaya çalışmak seni üzer sadece

E sen çok zorlamışsın adam evlenmek istememis ki yani ne diyim bilemedim

Korkak ödleğin tekidir o yüzden.zora gelememiş demek ki.utanmadan bi de böyle görüşelim demiş şereften yoksun!oldu.kaç sene görüş et sonra yok de ayrıl sonra da böyle görüşelim de.insanlar ne kadar acımasız ya.böylelerine insan derken bile zorlanıyorum acaba insan derken yalan mı söylüyorum diye.bide sensiz ev dösemiş hem de istemediğin evi.saygısızlık resmen! Şimdi böyle olan evlenince hiç umursamaz artık.Canm herşeyden önce senin de bi hayatın var.kendi ayaklarının üstünde durabilen birisin.hayatından böyle karaktersiz kişiliği oturmamış birine ihtiyacn yok.dünyadaki tek erkek de o değil. Allah gerçekten kıymet bilenlerle karşılaştırsn.böylelerinden de uzak tutsun her daim.

tamamen karşı tarafın diretmeleri yok para yok ; yok zaman yok; yok anlaşamıyoruz

Kendınızı mutsuz edecegınız bır hıkayeye dahil olmaktansa bu kabustan uyanmıs olmanın hafıflıgını yasamanız dıleklerımle.. Gecmıs olsun ..

allah razı olsun. görmedim gerçek yüzünü inandım güvendim herşeye tmm dedim

Evlensen ondan çok sen mutsuz olursun ya.. Niye böyle eziyet ediyosun kendine.

ben dun duydugum anda agzıma ne gelirse soyledım serfsz hysytsz kslksz ne gelirse sustu dinledi ve tek dediği sacmalama oldu.cunku ona dıyecek soyleyecek bı sıfat bulamıyorum artık
Yahu başkasını sevebilir, başkasını isteyebilir ok ama sana bi veda etseydi önce dimi? Hayır bi de komple aile böyle ya ona daha çok sinir oluyorum

benım sucum neydı anlayamıyorum gunahım neydı nıye actılar kapımı madem aılece ıstemıyorladı
belki ağrına gidecek ama sen zorla istemişsin, evlilikte evin masrafını vs erkek ayarlar onu bile sen almışsın, sen bu kadar gönüllü olunca tabiki o kadar kapı açsınlar yani.

belki ağrına gidecek ama sen zorla istemişsin, evlilikte evin masrafını vs erkek ayarlar onu bile sen almışsın, sen bu kadar gönüllü olunca tabiki o kadar kapı açsınlar yani.
hangi evin masrafını ben üstlendim anlamadım ??? elinde parası yoksa diye bende birikmiş var evlenelim demek mi hata ?? sevdiği için fedakarlık etmek mi hata ??? evi ben kendim için aldım onun için değil evi aldıktan sonra benle evlenmek istedi
şimdi soruyorum size cebinizde paranız var kocanızda yok ne yapardınız ? hayat müşterekse eğer ???

haklısın canım. sinir oldum ilk anlattığınızda, iyi analiz edince aslında şansınız varmış değmez hiç üzülmeyin öyle kişilere, değenlere üzülür. Allah bu fedakarlıklarınızı hak edecek insanlarla karşılaştırsın inşallah, Allah büyüktür onların yaptıklarıda asla kalmaz yanlarına bir bir çıkar, ciğerleri yanar. hayatınızdan büyük bir bölüm gitti yıllarınız gitti ama bununla kalır inşallah hayat devam ediyor bundan sonrasi iyi olur inşallah, bu imtihanda siz kazandınız sevginizle emeğinizle, sonuç buysa yapacak birşey yok, kaderde olsaydı zaten olurdu. bundan sonraki hayatınızda hakkınızda hayırlısı olsun.

çocuğa annesi evlenme diyorsa o da evlenmeyelim ama sensiz yapamam en azından başka birini bulana kadar sevgili gibi görüşelim demek bence bu.
evlensen de mutlu olamazdın hakkınızda hayırlısı bu canım ne yazık ki. geçmiş olsun zamanla her şey düzelecektir.

ahh canımm bende yakın zamanda nişanlım ve ailesinin kazığını yemiş biri olarak seni çookk iyi anlıyorum ve konumu okursan ayrılık sebebine gülersin yani... 1 ay oldu biteli ama hala senin yaptığın bu sorgulamaları yapıp duruyorum, hiçbirine de mantıklı cevap bulamıyorum. Belli bi yaşa gelmiş hala kendi kararlarını veremeyen, sözlerinin arkasında duramayan, böyle dengesiz, başkalarının lafıyla oturup kalkan pısırık adamlar olmaz olsunn !!!

AYNEN DİBİNE KADAR KATILIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…