nişanlım ve eski sevgilisi

Bu mesajlarin karşınıza cikmasi bir uyarı .Öyle bir kandirmaca yaşatiyor ki nişanlınız Allah sizi bununla karşılastirmis.Zamanla sevilecek kadin konumuna mi uygun görüyorsunuz kendinizi.Yazık olur size

Ayrilmissiniz.Güçlu durmuşsunuz helal size.

Düşünki bu bir fragman film nasıl olur hayal et??

bence o düğün asla olmamalı .. çok yazık sana sende sevilmeyi gerçek bir aşk evliliği yapmayı hak ediyorsun ne maglum evlendikten sonrada o kıza öyle öesajlar atmayacağı .. hem o kız olmasa bile hayatnda biri varken evlilik yolumdayken başkasına mesajlar atmaya karekteri müsait bir insan başka bir çok kızada aynı şekilde yaklaşabilr bence yol yakınken vazgecmelisin

Bu ne saçma bir olay ya, bu ne bencillik?
sevseydin yapardın dinini değiştirirdin ne demek?
be adam o zaman sen dinini değiştirseydin demek ki sen de sevmemişsin sevseydin yapardın değil mi?
rezillik resmen..

Ne güzel gerçegi evlenmeden önce görmüşsünüz ya görmeseydiniz? Sizi sevmeyen sadece evlenmiş olmak ve eski sevgilisini unutmak icin evlenen bi adamla bi ömür mutsuz olucaktiniz. Yalanlar yalanlar yalanlar. Karşı taraf nisanliniza bi ışık yaksa nisanliniz evliliğini bitirip ona gider. Karşılık görmediği icin hala nisanlisiniz. Lütfen mantiklica hareket edin ve bitirin. Sizi sevmeyen başkasına aşık ve sizi acikca aldatan bi adamla gencliginizi yakmayın

hemen ona koşmuş zaten öğrendim ona aylarca yazarken benim 2gün bile yasımı tutmadı

vay anasini..siz tum bunlari okuduktan sonra hala nisanli misiniz?

yani kocamin boyle bir yazismasini bulsam okusam basarim tekmeyi cok kesin soyluyorum

adam eski sevgilisine asik sirf siz iyi bir insansiniz diye sizinle nisanlanmis ve siz ne yapiyim diyorsunuz ? bir daha vay anasini ditorum baska da birsey diyemiyorum

kız ekran görüntüsü attı naber nasılsın neler yapıyorsun gibi şeyler yazmış.
Birak ne halleri varsa gorsunler. O kizla da iletisimini kes. Soyle sana ekran goruntusu falan atmasin. Benim artik onunla hicbir ilisigim kalmadi, ne yaptigi beni ilgilendirmez yaz. Sakın o kizla arkadasca gorusmeye falan devam etme. Canin yanar. Karsi tarafin da niyetinin iyi oldugunu tam olarak bilemeyiz hic bir zaman.

Konu sahibi nisani atti. Sonraki sayfalara bakarsaniz gorursunuz. Bu sekilde yorumlar su an onun canini yakiyordur eminim.

attım nişanı. bana dürüst olmayan birine ömrümü emanet edemeyeceğimi anladım. maalesef o çok sevdiğimiz adamlar bizi kucağımızda çocukla bırakıp gidebiliyor 2günlük bi kadın için bile.önce kendimi düşünmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…