- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
bence o düğün asla olmamalı .. çok yazık sana sende sevilmeyi gerçek bir aşk evliliği yapmayı hak ediyorsun ne maglum evlendikten sonrada o kıza öyle öesajlar atmayacağı .. hem o kız olmasa bile hayatnda biri varken evlilik yolumdayken başkasına mesajlar atmaya karekteri müsait bir insan başka bir çok kızada aynı şekilde yaklaşabilr bence yol yakınken vazgecmelisinKızlar 1 aydır nişanlıyım nişanlımla 7aydır beraberiz.Farklı şehirlerdeyiz.Bi sebeple mailine girdim taslaklarda eski sevgilisiyle whatsapp konusma dökümünü epostaladığını gördüm çaktırmadan kendi hesabıma gönderdim eve gelince okudum ve çöktüm..biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 20 gün olmuş.nişanıma bir ay kalaya kadar ona seni çok özlüyorum son kez göreyim nolur gibi bir ton mesajlar atmıs kız hep terslemiş git sen evlen hayattaki tek amacın evlenmek zaten sen ne anlarsın sevmekten yazmış kız benimki de insanlar sevdiği için din de ırk da değişiyor sen beni hiç sevmemişsin ki yapmadın diye kızı suçlamış.Ama görmelisiniz ilk aylarımızda bile gözlerini kirpiklerini sesini özledim gibi duygu dolu mesajlar atmış unutmaya çalısıyormus onu.kız benden daha güzel.ayrılma sebepleri kızın dini inancının farklı olması ve bunu sonradan söylemesi,ailesi katiyen kabul etmemiş ve ayrılmıslar.ona beni sevmediğini ama çok iyi bi insan olduğum için beni zamanla seveceğini söylemiş.ama görseniz nişanlım bana karşı da çok iyi sürekli gelir giderim vs aşık gibi davranıyor.ne yapmalıyım sevmiyor mu adam beni sırf evlenmek için mi yani...nişandan sonra konusma yok çok kavga ettik seni seviyorum hata ettim diyor ama aylarca yazmış düzelir mi acaba hatasını anlamıs mıdır ağustosta düğünümüz var
bence o düğün asla olmamalı .. çok yazık sana sende sevilmeyi gerçek bir aşk evliliği yapmayı hak ediyorsun ne maglum evlendikten sonrada o kıza öyle mesajlar atmayacağı .. hem o kız olmasa bile hayatnda biri varken evlilik yolundayken başkasına mesajlar atmaya karekteri müsait bir insan başka bir çok kızada aynı şekilde yaklaşabilr bence yol yakınken vazgecmelisin
Off. Pislik herif. Nerden ogrendiniz?hemen ona koşmuş zaten öğrendim ona aylarca yazarken benim 2gün bile yasımı tutmadı
Off. Pislik herif. Nerden ogrendiniz?
Birak ne halleri varsa gorsunler. O kizla da iletisimini kes. Soyle sana ekran goruntusu falan atmasin. Benim artik onunla hicbir ilisigim kalmadi, ne yaptigi beni ilgilendirmez yaz. Sakın o kizla arkadasca gorusmeye falan devam etme. Canin yanar. Karsi tarafin da niyetinin iyi oldugunu tam olarak bilemeyiz hic bir zaman.kız ekran görüntüsü attı naber nasılsın neler yapıyorsun gibi şeyler yazmış.
Konu sahibi nisani atti. Sonraki sayfalara bakarsaniz gorursunuz. Bu sekilde yorumlar su an onun canini yakiyordur eminim.vay anasini..siz tum bunlari okuduktan sonra hala nisanli misiniz?
yani kocamin boyle bir yazismasini bulsam okusam basarim tekmeyi cok kesin soyluyorum
adam eski sevgilisine asik sirf siz iyi bir insansiniz diye sizinle nisanlanmis ve siz ne yapiyim diyorsunuz ? bir daha vay anasini ditorum baska da birsey diyemiyorum
vay anasini..siz tum bunlari okuduktan sonra hala nisanli misiniz?
yani kocamin boyle bir yazismasini bulsam okusam basarim tekmeyi cok kesin soyluyorum
adam eski sevgilisine asik sirf siz iyi bir insansiniz diye sizinle nisanlanmis ve siz ne yapiyim diyorsunuz ? bir daha vay anasini ditorum baska da birsey diyemiyorum
En iyisini yapmissiniz. Bu gunler de gececek. Yine bahar gelecek sizin dunyaniza. Iyi ki boyle olmus diyeceksiniz. Ama biraz zaman. Sizin icin hep dua edecegim aklima geldikce.yok yok cevap atmadım bile. ne hali varsa görsün
En iyisini yapmissiniz. Bu gunler de gececek. Yine bahar gelecek sizin dunyaniza. Iyi ki boyle olmus diyeceksiniz. Ama biraz zaman. Sizin icin hep dua edecegim aklima geldikce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?