nişanlım ve eski sevgilisi

Afferin kiz

bu adamın kızkardeşi de var, buna rağmen anası babası adama arka çıktı ha?
gözlerine görünecek var derler bizim orda. şimdiden kızkardeşine acıyorum.

sana da geçmiş olsun canım. önemli olan senin kendi ailenin senin yanında olması. onlar da kapı gibi sahip çıkmışlar sana. hiiiiç üzülme.

En güzelini yapmışsın ya evlendiğinde bunları öğrenseydin daha feci bir durum olurdu sizin için zararın neresinden dönersen kardır hakkında hayırlısı

Üzücü bir durum ama neyseki erken ogrenmissin bosver yoluna devam et adam degilmis Allaha havale et inan kimsenin yaptiğı yanina kar kalmiyor..

Son gelişmeleri okudum, çok mutlu oldum senin adına.

Bak kız da demiş, sorun sen değilsin adamın karakteri öhöm pardon karaktersizliği. İnan o kızla olsaydı bu sefer de sana yazacak bir tip o. Sakın üzülme bundan sonra.

Bugünden sonra yapacağın şey, aynı o yüzüğe yaptığın gibi o haysiyetsiz pisliğin üstüne de sifonu çekmek olsun.

Sizi yara bandı olarak kullanmış ve o kızla ailesi hayır dedi diye olmayacağını biliyormuş, ama onu sevmekten de vazgeçmemiş. Size hiç çaktırmadan duygularını sürdürmüş. Bu da bir aldatma.
Normal bir insan sevgilisinden ayrılınca bir süre yalnız kalır, kafasını toplar.atlattıktan sonra yeni birileriyle tanışmaya başlar. Sizce nisanlinizin hareketi mantıklı mı?

ben 25 o kız 22 serefsiz nisanlım da 30
Acı çektirmek pişman ettirmek nedir yahu 30 yaşında biri için çok saçma hareketler. Özrü kabahatinden büyük gibi bir şey olmuş.
Sen ona özrün kabahatinden büyük ayrıldığın insana acı çektirmek vicdan yaptırmaya çalışmak nedir de :))

Ayrıl gitsin başından sonra hayatın mafedecegine şimdi üzül yıllar boyu üzülmekten iyidir başkasına seni unutamadım özledim diyen birini daha nasıl kabul edeceksin

Ben olsam ayrılırdım zor ama onunla konuşması çok yanlış..

Bn olsam ayrılırdım.. Eşime konunuzu okudum o da çok üzüldü. Ben olsam ayrılırdım dedi ama onu seçse ondan ayrılmazdı dedi. Gerçkten zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…