nişanlım ve eski sevgilisi

İnşallah evlenmezsin bu adamla. Yazık edersin kendine. 7 aydır tanıyorum, nişanlandım, aileler ne der diye düşünüp ayrılmaktan vazgeçme derim. Daha yaşayacağın bir ömür var, sürekli aklında başka bir kadın olan biriyle geçiremezsin ki. Bir ömür aldatılmak demek olur bu.

Nereden tutarsan elinde kalıyor. Adam seni açıkça aldatmış. Seninle beraberken başkasına mesajlar atmış. Özledim demiş, seviyorum demiş, sen sevmedin ama beni demiş. Karşı taraftan bir ışık görse acaba sizi düşünür müydü ? yoksa karşısına alıp sizi ben seni sevmiyorum başkasına aşığım bitsin bu iş mi derdi ? belki onu bile söylemez çat diye terk ederdi sizi. Siz şu durumda bir yara bandı görevi görüyorsunuz. Adam gelecekte okuyacağını düşündüğünü için mesajları mailine göndermiş, siz 2 ay sonra evlendiğinizde nereden biliyorsunuz yine aynı şeyleri yapmayacağını ? bunlar yenilir yutulur şeyler değil. Ben hazmederim derseniz orası size kalmış.

ayrılmak en hayırlısı olurdu senin için tabi yine de kendin bilirsin baksana başkasını seviyor üstelik seninle beraberken yazışmışlar çocuk belli ki ailesinin zoruyla seninle bir yola girmiş

Ben gorucu usulu evlendim en buyuk korkum esimin gecmisinde unutamadigi birisi olup bana geldiyse dusuncesiydi.ama cok sukur oyle bise yok.eger nisanliyken en ufak bir suphem olsaydi bu konuda o yuzugu atardim bence siz de grurlu olun ve ayrilin sonradan sizi sevmez

Konu sahibinin adamdan ayrilmaya niyeti var mi sence?

Olacaklari soyleyeyim: Bir hafta ayri kalip adami guya biraz dize getirip yoluna devam edecek. Hata diyecek, adam su an benimle birlikte diyecek, sevmese birlikte olmazdi diyecek. Diyecek de diyecek ve o dugun olacak ama bu yasananlar hep zihnini kemirecek.

Kuskuyla yasamanin ne demek oldugunu bilmeyen konu sahibine bol eksinli gunler diliyorum.

konunun tamamını okudum ve aynen sizin dediğiniz gibi olacak. konu sahibi ayrılmayacak üstüne evlenecek. sonra da eşin beni aldatıyor diye konu açacak

Ben gorucu usulu evlendim en buyuk korkum esimin gecmisinde unutamadigi birisi olup bana geldiyse dusuncesiydi.ama cok sukur oyle bise yok.eger nisanliyken en ufak bir suphem olsaydi bu konuda o yuzugu atardim bence siz de grurlu olun ve ayrilin sonradan sizi sevmez

Evlenirsin bir zaman sonra yine ona kayar akli. Kavusamadi ya gozunde buyur de buyur. Bir arkadasim vardi kocasi evlendikten sonra bile sosyal medyada eski sevgilisini aratmis kiz sonradan gormustu. Ben olsam guvenemezdim. Sonucta kiz olumlu yaklassa sana tekmeyi vuracakti...

Eğer ayrılmazsanız daha sonra vah tüh bilemedim demeyin. Her şey ortada , adam başkasını seviyor. Bile bile evlenirseniz sonuçlarına da katlanırsınız. Ama şunu bilin evlenirseniz daha da kıymetli olacak eski sevgilisi .O' nu elde edemediği için.

Şimdi bu adam zaten aileler istemiyor diye ayrılmış bu kızdan ya da kız ondan farketmez. Kesinlikle ger idönme gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Sadece merak. Gitti ya hani kız geri gelirse ne olur merakı. Belki de intikam almak bilmiyorum. Kesinlikle aşk sevgi vb birşey değil takıntı...

Ben senin yerinde olsam yapacağım şey şu olur. Alırım karşıma mailine girdiğimde birşey gördüm bana ne olup bittiğini anlatmak ister misin der dinlerim. Anlattığı şeylere göre kararımı veririm. Eğer mantıklı bir açıklaması varsa beni ikna edebilecek devam ederim.

Ama şunu söylemeden geçemem. Yüksek ihtimalle de ayrılırım. Benimle beraberken başka birine ne sebeple olsun "özledim hala seviyorum " vb şeyler yazmasını sindiremezdim. Bunun akla yatkın gelebilecek bir açıklaması olduğuna inanmıyorum.

7 aylık bir tanışıklık vazgeçilemeyecek bir ilişki değildir. Nişanlıyken atarsın yüzüğü biter. Ancak evliyken herşey çok daha zor olacaktır. Umarım mantıklı olanı yapar ve bu işi sonlandırırsın. Çünkü evlenince değişmeyecek bir anda sana aşık oluvermeyecek.

Sevgiler

Ne yapmalıyım diye soruyor musun?

Sonra ömür boyu düşünür, konu açarsın, unutamadı, yazdı, baktı, onu mu düşünüyor?

Seninki de başlar; zaten biliyordun, görmüştün diye.

Yol vereceksin, gidecek. Büyük konuşmak istemiyorum ama ASLA kabul etmem.

yol yakınken dönünn....taviz tavizi doğurur...eski eskide kalmıştır...ne diye yenilemiş.düşünmek lazım.

Ben olsam buraya konu bile açmadan direk ayrılırım hayatınızı karartmayın boşansanız daha mı iyi? Eğer devam edecekseniz de adama bişey çaktırmayın bari çünkü ilerde size bile bile evlendin der. Ama bn olsam kendimi düşünür ayrılırdım

Evlenirsen, evlendikten sonra eşinin o kadını sosyal medyada takip ettiğini görmen hatta görüştüğünü, mesaj attığını duyman çok olası geldi bana. Kirpiklerini özledim nedir yani.. bildiğin aklı ve kalbi onda kalmış. Evlenme gerçekten.

Bastan ayaga yanlisla dolu.
1. Eski sevgiliden ayrilir ayrilmaz baska birinin yarabandi gibi kullanilmasi yanlis

2. Henuz ayrilmisken, yeni biriyle gorusuyorken, eski sevgiliyle konusmaya devam etmek, yanlis

3. Yeni sevgilini enayi yerine koymak, nişanlanip işler ciddiye binene kadar eskiye yesil isik yakmak, geri cagirmak, yanlis

4. Asik olmadigi biriyle gorusmek hatta evlenmek yanlis

Senin onun icin.hic onemin.degerin yok.

Cunku gercekten sevdigi kiz tamam gel yeniden deneyelim deseydi seni hiic umursamadan ona kosacakti.

Şu kadarini soyleyeyim, yarin seninle sevisirken o kizi hayal ederse hic sasirmam.

Cunku seni sevmiyormus, burada acilan konular gibi, mantigima yatiyor, bulasik camasirimi yikar, utu yemek yapar, aileme hizmet eder hos tutar, ben de herhalde zamanla kedi sever gibi severim mantigina sahip bir insan.

Ayrılmanı tavsiye ederim. Eşimin 2. Nişanlısıyım benleyken hiçbir görüşme konuşma olmamasına rağmen arada kavga sırasında aklıma beni sevmiyor mu? Onu unutamadı mı? Gibi sorular geliyor. Bununla yaşayamazsın.

Evlenirseniz kendinizi kandırırsınız sadece sürekli şüpheyle ve bu gerçekle yaşayacaksınız. Ayrıca neden whatsapp konuşmalarını e posta ile yollamış onu da anlayamadım ben ne sebeble. Ve hala yüzüne vurmuş da değilsiniz saklayıp hiçbirşey bilmiyor gibi mi yapacacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…