nişanlım ve eski sevgilisi

Farkinda misin senle iyi bi insan oldugun icin ailesi kabul ettigi icin evleniyor sevdigi icin degil.Sana tabi ki asik gibi davranacak soguk davransaydi nisanlanir miydin?Bunu nasil kaldiriyorsun evlilik cok farkli seni sevmeyen biriyle cok daha zor olacak hep aklina gelecek.Bu kiza belki hep netten bakiyor ve evlenince de belki iletisime gececek.Ilerde kizin siniri gecince belki kizda duygusuna yenik dusecek bilemezsin.En onemlisi senin gururun ve seni sevmeyen bi adamin olmasi ama sen evleneceksin normalde bi kiz bunu gorur gormez ortaligi ayaga kaldirip ayrilirdi

Bazıları sürekli kader, kader değişmez vs diyolar ya işte tam da burda kaderin yaşamın senin elinde. Allah karşına bir fırsat çıkarmış sana gerçekleri göstermiş. İki seçeneğin var önünde ya vazgeçeceksin bir kaç ay ya da yıl üzülüp sonra hayatına devam edeceksin ki insan ailesinden birini kaybedip hayatına devam edebiliyosa bu hiç bsydir ya da sineye çekip kabul edip kendini inandırıp bir ömür şüpheyle yasayacaksin tutkuyla sevilmediğini sadece evlilik için evde bir kadın olsun dye seçildiğini her hareketinde sözünde daha iyi anlayacaksın. Tam da şu noktada kaderin senin ellerinde. Evet burdan söylemesi kolay tabiki ama emin ol ayrilamazsan şimdi kolayı seçersen ömür boyu zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacaksın.

Bu olayı hiç unutamayacaksın, bir şarkı dinlese onu düşünüyor diyeceksin, düşünürken görsen o mu aklına geldi diyeceksin, hep canın acıyacak. Kolay hazmedilecek bir şey değil, ayrılmalısın bence.

Arkadan iş çevirmiş. Seni resmen aldatmış. Üstelik sevdiği kadını ailesine karşı savunamayan, koruyamayan adam sevmediği kadınla evlenince hiç arkasında durmaz. Ama yine de sen bilirsin.

Ayrılman en doğrusu. Ayrılmayı düşünmüyorsan hiç söylemeyecektin gördüğünü artık göstere göstere yapar. En ufak kavgada ben zaten başkasına aşıktım sen de biliyordun der.

aldatılıyosun. kızdan bi ışık görseydi anında seni terkederdi.ama senin ayrılmaya niyetin yok sanırım, ailelere duyurmadan beklemek ne demek. evlenir acaba hala aklında o kız varmı diye düşünmekten kafayı yersin

ah ahhh sen kolayca vazgececek olsan buraya agustosta dugun var demezdin..beynimden vurulmuşa dönerdim sanırım... allah senin onune bunu cikardiysa birinin duasini almissindir... bundan sonrasi kendi ozgur idaren ...allah sana gosterdi sonra birsey olunca allaha isyan edemezsin cunku sana yardim etti

Kiz istese simdi adam kosa kosa gider siz umrunuzda olmazsiniz.

Baskasini seven biriyle bunu bile bile evlenmek istiyor musunuz cidden? Biraz kendinize sayginiz olsun. Nisanliniz da siz de evlenme meraklisisiniz, kiz hakli. Birinizi sevmedigi biriyel evleniyor, digeriniz kendini sevmedigini bildigi biriyle evleniyor.

Onu hayatı boyunca unutamıcak ve senin hep aklında acabalar kalcak böyle bir evliliktense hiç olmasın daha iyi...Seni de sevmeye baslamıs olabilir belki bilmiyorum.Ama ben yapamazdım.O mesajları yutturur ve arkama bile bakmazdım.

ben bu durum karşısında sizin kadar soğukkanlı olamzdım resmen aldatm a ve kız yüz verse neler olucaktı? konuş ve dinle size verdi cvplar bence önemli ....

Kimin hayır duasını aldınız acaba? Resmen Allah karşınıza çıkarmış. Bu bildiğimiz aldatma, aldatılmışsınız. Konuşmaları ona, ailenize ve ailesine gösterin. Hatta tüm akrabalara gösterin rezillik çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…