nişanlım ve eski sevgilisi

Sizin icin gercekten üzüldüm bi anda tepe taklak olur insan.yinede şanslısınız evlenmeden önce adamin ne olduğunu görmüş oldunuz.baskasina aşık biriyle evlenerek kendinize en büyük haksizligi yapmis olursunuz.yazik etmeyin lütfen kendinize

Nekadar gurur kırıcı bir durum.Hala "nisanlim" dediğiniz sahis sizi yara bandı olarak kullanmış veya okadar bile değeriniz yok gozunde.Baskasini seviyor ama ona da dürüst degil.Ona sevdiğini söylerken size de aşık numarası yapıyor.Igrenc derecede karaktersiz az biraz gururu olan bir kişi bu adamciktan uzak durur.

Son düzenleme:
onu unutmak icin seni kullanacak. bencil düşünüyor. karşina seni çıkarsız sevecek bir adam çıkacaktir ilerde

Belki nişandan sonra da yazmıştır da onun dökümünü maile atmamıştır. Bende büyük konuşmak istemiyorum ama aldatilsam terkederim. Cok daha karakterli bi insan çıkar karşınıza. Bi de su yönü var kizla dini tercihi yüzünden degil de aslında ailesi kabul etmediği için evlenmemiş. Kendisi sevgisine sahip çıkamamış bi de kıza sen bizim için bişey yapmadın demiş hey allahım

Burada bir kaç gün önce kocası eski sevgilisine seni unuttum mu sandın yazan biri vardı. Siz de o duruma düşebilirsiniz. Nasıl inanacaksınız bundan sonra

KESİNLİKLE AYRILIRDIM BASKASINI UNUTMAK İÇİN SENİNLE YAKINLASMIŞ AMA SON AYA KADAR MSJ ATMIŞ DİYORSUN SÜREKLİ SENDE ESKİ SEVGİLİSİNİ ARAYACAKTIR ÜZGÜNÜM

Hala bir ümidiniz var. Bu durum daha da vahim.

Ben olsam ayrılırdım. Adam açık açık zamanla severim demiş. Zamanla sevmezse ne olacak?

Aklinda o kiz varken nasil evleneceksiniz ki? Bence hata yaparsiniz. Evlendiginizde aldatilmak cok daha agir olur. 5 yil once cok sevdigim biri olmustu. Birbirimizi cok sevmistik. Aileler yuzunden ayrildik. Daha dogrusu annesi yuzunden ayrildik. Cocuk da annesinin buldugu kizla nişanlandi pat diye. Nişanlandigi halde bana mesajlar atti. Beni aradi. Bana ulasmamasi icin butun yollari kapattim. Nişanlisi da ogrenmis beni aradigini. Faceden hareketler dokumunden beni arattigini gormus ve kavgalar olmus. Dugune 2 hafta kala cocuk atmis nişanı sevmiyorum diye. Ayrildiktan 5 ay sonra tekrar gorusmustuk bizde. O zaman anlatmisti bana bunlari. Bi insanin aklinda baska biri olunca ilerlemiyor iliski, illa ki bi yerde kopuyor.

Çok üzüldüm. İleride sever diye sizi seveceği günü bekleyerek geçecek ömrünüz. Her gün acaba beni seviyor mu diye şüpheyle yaşayacaksınız. Bu çok yıpratıcı... Peki ya sevmezse? Yıllar sonra kusura bakma denedim ama olmadı, ben başkasını seviyorum derse?
Onu unutmak için resmen sizi kullanmış. Peki sizin duygularınızı hiç mi düşünmedi?

Ailenin karşı çıkmasıyla sonlanan ilişkilerin aşkları kesinlikle bitmiyor , başkasıyla evlenilse bile hep akılda o eski aşklar oluyor.Bunu 40 yıllık evlilerde bile gördüm.En ufak tartışmada bile onunla evlensem daha farklı olurdu tartışmazdık şöyle olurduk böyle olurduk şöyle severdik kızımız olucaktı adı şu olucaktı diye iç geçiren insanlar tanıyorum.Hatta bazıları kız çocukları olunca unutamadığı sevgilisinin ismini koyuyor kızına.Çok var böyle insanlar ve yaşlı insanlar da yani belki 30 40 yıllık evliler.Tüm bunları kaldırabilecek güçteyseniz evlenin.Ama sanmıyorum ki kaldırabilesiniz.

Ben olsam ayrılırdım.Yastığa başınızı her koyduğunuzda şu anda onu mu düşünüyor şüphesiyle yaşayamazdım heralde.Allah yardımcınız olsun.

bence nişanlınla açık aaçık konuş aklında o kız varsa senin günahına girmesin.Bir açıklama borçlu sana ne de olsa.

nişan atılacak herkese anlattım babam direk atıyorsun dedi ama ailesi görüşmek istedi görüşüp bitireceğiz. o kızla barışırım diye düşünüyosan hata yapıyorsun istesem şuan onla beraberdim diye mesajlar atmış ona acı cektirmiş vicdan azabı vermek istemişmiş ondan öyle şeyler yazmış son mesajları atmış nişandan önce ben çok mutluyum nişanlanıyorum sana da mutluluklar yazmış kız sinirlenmiş bana söylemekle tehdit etmiş bu da nolur yapamam söyleme yazmış..sabahtan beri tekrar tekrar sakin kafayla okudum yok kaldıramıyorum. Gözden kaçırdığım bi nokta da şu son kez buluşmada sarılıp uyumak istediğini belirtmiş! bu nasıl bi insanlıktır ya

Kaç yaşında bu insanlar?

Yol yakından bence bir kez daha düşünün,bunun affedilir bir yanı yok,şimdi yapan evlenincede yapabilir,seni birakip ona gitme ihtimalide var,iyi düşün

Yaşı küçük de değil.Hani olgun değildir desek de 30 yaş az değil.
yaşım geldi kimseyi bekleyemem kafasında. bu kızı anlatırken bunu da vurguluyordu kaç sene onun peşinde mi koşucaktım demişti yokuşa sürmüş galiba sen de oyalarsan olmaz ben artık yuva kurmak istiyorum demişti

Reactions: Den

Aşk hata değildir. o kişi nişanlınızı reddetmeseydi nişanlınız sizi terk edecekti. Size aşık olan biriyle evlenin. eşim çok iyi bir insan olduğu için değil ona aşık olduğum için evlendim. her iyi insanla evlenilmez. açıkca sizi sevmediğini de söylemiş. bu kadar gurursuz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…