nişanlım ve eski sevgilisi

Eminim seni gerçekten seven biri karşına çıkacaktır.Yoluna bak emin ol ona iyi bir ders vereceksin.Üzülme şereften yoksun biri için.

Gözden kaçırdığım bi nokta da şu son kez buluşmada sarılıp uyumak istediğini belirtmiş! bu nasıl bi insanlıktır ya

Kiz kabul etse haberin olmadan bu olay gerceklesecekti.
Seni gaza getirmek degil amacim bunlari yasacagini onceden bil ki kaldirip kaldiramayacagina gore karar ver canim.

Kiz kabul etse haberin olmadan bu olay gerceklesecekti.
Seni gaza getirmek degil amacim bunlari yasacagini onceden bil ki kaldirip kaldiramayacagina gore karar ver canim.
evet beraber uyuyacaklardı kız kabul etseymiş.ben de salak salak çeyiz düzecektim. ama mantığıma uyduramıyorum. bu durumdayken benimle nasıl aynı evi hergün paylasıp hayatını geçirecekti anlayamıyorum

Son sansim deneyeyim belki onunla da olmayacagini anlayinca sizinle evlenip bir duzenim olsun demis olabilir.
Sevdigiyle evlenemeyen cok insan var.Sizi de iyi duzgun gorup evlenmek dogru gelmistir.

Şu durusunuz için sizi tebrik ederim.Kimse sizden değerli değil.Kendinin hicbisey olmadığını vazgeçilmez olmadığını gostermissiniz.Oyle benden güzel o kız filan diye de düşünmeyin.Bunun güzellikle ne alakası var.Sahsin karakter yoksunluğu tek sebep.Eminim sizde çok tatlı ve guzelsiniz. Size kendinizi degersiz hisettiren enerjinizi calan bir asalakmis.Kendi hayatınıza bakın.Tertemiz bir sayfa açın. Bu da size tecrübe oldu.Bundan sonra kendinizi sevin değer verin lütfen.Ozaman hayat size istediğiniz her şeyi sunacak görürsünüz.Onceki mesajim içinde kusura bakmayın.Kendinize gelin diye yazdım.Boyle asalaklari kim olursa olsun hayatınızdan atin.Ben de oyle yapıyorum laf olsun diye yazmıyorum.

Uzun ilişkiden çıkmış bir erkek bir sene nadasta kalmadan onunla ciddi ilişkiye başlanmamalı.
Erkekler çünkü biraz zor unutuyorlar.

allah yardımcımız olsun canım sen de çok mutlu olursun inşallah çok teşekkür ederim...

oh rahatladım valla.

evlenip kendini yakacaksın diye üzülüyordum.

Evlenince ayrilmak cok cok daha zorlasiyor. Sadece şu cumlelere baksan bile anlarsin ayrilman gerektigini. "Kirpiklerini özledim, son kez sarilip uyuyalim..." Bunlar buz gibi asik bir adamin agzindan cikar ancak. Cok uzgunum canin acimasin ama nisanlin o kiza kopekler gibi asik. Lutfen kendine yazik etme lutfen. Daha yasin cok genc. Seni sevecek biri cikar mutlaka karsina. Bu adama mahkum degilsin.

hala düzelir mi diyo eski sevgilisini evlatlik alirsiniz

bir an önce bırak derim huylu huyundan vazgeçmez seni sevseydi bunların hiç birini yapmazdı aşkına sağdık olmamış bence

Valla iyi kurtulmuşsunuz. Böylelerinden adam olmaz. Bende de vardı bir model. İşin komik tarafı ben bunu şutladım eski sevgilisine gitti hala beni arıyor gizliden. İlk zamanlar gizliye kapatmadım özellikle başka numaradan arar konuşmayayım diye gel desem kapımın önünde biter. Bu sefer hop eskisi yalan. Adamın karakteri bozuk net bizlik şeyler değil bunlar
Zaten çok sonradan duydum eski vukuatlarını da... Yani sonuç olarak sen sadaka ver bence. Ayrıca anlamadığım aileler niye son kez görüşüp bitiriyor ki. Siz tekrar muhattap olmak zorunda mısınız saçma bence.

Hay allahim..kiz benden guzel demissin.
Kadinlarimiz bu kafadan ciksin artik. Bu islerin guzellikle alakasi yok.

Kendini kotu hissetme karsilastirma yapma. Bunlari simdiden fark ettigin icin sukret.
Hem sevecek hem sevilecegin guzel gunler seni bekliyor. Artik seven ve sevmeyeni ayirt edebilirsin degilmi?
Birseylerin yanlis gittigini farketmis de o yuzden zaten nisanlinin emailini kurcalamissin canim. Kadinlar hisseder.
Ozgurlugunun tadini cikar simdi. Kendine acima. Acini kisa tut. Hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…