- 23 Kasım 2014
- 306
- 87
- 298
- 34
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kayinvalidem ve görüncem bana yatıya geldiler. İkisinle de aram gayet iyi hafta sonu güzel geçti ancak kafama takılan bazı sorular oldu. Kayinvalidem çok konuşkan ve içi dışı bir bir kadın. Geldiği andan itibaren sürekli nişanlımın hesapçı olduğundan para hesabı yaptığından ve para kistigindan bahsetti. Ve bu durumdan oldukça olumlu bir şeymiş gibi bahsetti. Tabi ki tutumlu olmak iyi bir şey ama gerekli şeylerden de para kistigindan parasına kiyamamasindan bahsetti. Bu durumdan o kadar çok anlattı ki beni ve kardeşimi artık rahatsız eder oldu. Düşünün iki gün sabah akşam bunu söyledi. Bu arada Nisanlim ve ailesinin durumu oldukça iyi inşaat şirketleri var. Nisanlima da gelirsek en iyi markaları giyer ne iyi yerlerde yemek yer beni de götürür. Ben bu nedenle annesinin abarttigini düşünüyorum. Ancak kaç yıldır birlikteyiz daha bana adam akıllı bir şey almamıştır. Yani kendine bir şey bakar pahali dahi olsa alır ama hiç sende bir şey bakicakmisin diye sormaz. Bir şey alicaksam da kendi paramla alırım. Şimdi annesi bu kadar üstüne basabasa konuşunca ister istemez korktum. Sonuçta cimri erkek zordur herkes bilir. Şimdi ben bu konuyu nişanlıma acimmi uygun bir dille. Yada bana ne önerirsiniz bu durumu daha iyi anlayabilmem için.