- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlim ve ailesinin durumu oldukça iyi inşaat şirketleri var. Nisanlima da gelirsek en iyi markaları giyer ne iyi yerlerde yemek yer beni de götürür.
Hayır çalısmiyorum. Ailede her istediğimi karşılar ama kaç yıldır bir kere olsun kendine bir şey bakarken sende bir şey beğendin mi diye sormadı ki ben zaten sorsa bile gerek yok derdim. Yük olmayı sevmem ama dese beni düşündüğünü ve onemsedigini az da olsa anlayabilirdim.
yetiskin iki bireyin iliskisine ailelerin bu derece mudahil olmalari bence hem gereksiz hem de yakisiksiz.
ayrica evlilik oncesi ozel gun yahut icten gelen supriz hediyeler evet guzeldir ama bir sey bakarken 'ben seceyim-o odesin' gibi bir beklenti de ayni derecede cirkindir.
nisanlima konuyu acsam mi diye sormussunuz?
"kendine marka bir seyler alirken bana adam akıllı bir şey almadin" derseniz inanin ilk tepkisi arkasina bakmadan kacmak olacaktir. olmalidir da keza.
aileleri bu konuya karistirmayin, buna kendi anneniz de dahil. eger ki evlenmek istiyorsaniz nisanliniz ile, stabil kalin. N Nerozey