Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

En önemli şey evlat. Nişanlı yine bulunur ama çocuğunuz sizin için tek. Elin adamı için çocuğunuzun kalbini kırmayın

O beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyor
Sen kimsin de benim oğluma kızıyorsun diyemiyorsaniz evlenmeyin, yazık olur yavrunuza. Benim, öz babası olan eşime kapıyı gostermisligim var, eve sinirli gelip haksız yere oğluma bağırdigi için, ki normalde o da deli gibi düşkündür oğluna.
Siz önce nişanlı değil, eş değil, kardeş ya da evlât değil, en önce annesiniz. O çocuk size emanet, kimseye ezdirmeyin lütfen.

Merhabalar hikaye uzun ama mümkün olduğunca özet geçicem.Nişanlım ve ben aynı Evi paylaşıyoruz ikimizinde çocukları var onun iki oğlu benim bir.Bir yıldır birarada yaşıyoruz fakat kavga gürültü gırla şimdi oğlum nişanlımla hiç anlaşamıyorlar ve sürekli kavga ediyorlar ben de çok arada kalıyorum oğlum artık onun çocuklarıyla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor ki bunu başlarda da hep dile getirdi sürekli nişanlımla çocuklar yüzünden kavga halindeyiz biraz ayrı eve mi geçsem ne dersiniz
Oğlum sen yarın evlenip gideceksin ben yalnız kalcam de

Sizin yerinizde olsam oğlumu seçer, ayrı eve çıkardım. Bir kiz çocuğunu da evlat edinirdim. Elin adamına iki oğluna bakmaktan daha güzel yuvam olurdu:KK58:

Sevgili arkadaşlar geçici olarak annemde oturacaktık ya ev bulana kadar Allahım yüzümüze güldü oğluşumla bugün kendimize uygun bi ev bulduk ve tuttuk çok mutluyuz şimdi sırada iş var hadi bakalım yolumuz açık ola
Elhamdülillah. Rabbim yardımcınız olsun. Biz de çok mutlu oldul

Oğlum evleneceğim kişiye değil onun çocuklarına ve hepimizin birarada yaşanasına karşı denedik olmadı oğlum da bende çok yıprandık şimdi yeni bi yola çıkıyoruz en azından o üniversiteyi kazanana kadar beklemeye karar verdim
Anti parantez lütfen bir daha ne zaman olursa olsun aynı eve nikahsız girmeyin

evladını düşün
ayrıca onlarla anlaşamıyor ise onlar iki kişi çocuğu kıstırsalar kaş ile göz arası dalsalar çocuğa
geç kalmış olursunuz
oğlunuz mutsuz oğlunuzun sesini dinleyin
evladınıza birşey olursa çok pişman olursunuz
Kesinlikle katılıyorum koca bulunur evlat bulunmaz

Kavga genelde çocuk kavgası senin çocuğun şöyle benimki böyle sürekli çocukları karşılaştırıyor benim oğlum da bu yaşına kadar hep benimle kaldı ve bana çok bağlı onun çocuklarıyla anlaşamıyor bir türlü nişanlım da o çocuk sana uymak zorunda diye sürekli beni eleştiriyor

Nişanlınızın çok haksız.
Hem çocuklarına bir nevi bakıcı anne adayı bulmuş hem sizin oğlunuza kurallar koymaya çalışıyor.
Çok saçma geldi bana.
Evladınızı dinleyin bir an önce o evden ayrılın.
Özel hayatınız nişanlılığın devamı sizi ilgilendirir ama esas evladınız sizi ilgilendirir.bu sorunu 15yaşındaki bir erkek çocuğuna yaşatmaya hakkınız yok malesef.
Koca, koca adayı bunlar geçici evlatlarına baki unutmayın.

Back
X