Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

İsteyen oydu zaten ama yine de buruk biraz abisi yani benimkini sever normalde çocuklarından dolayı anlaşamıyorlar genelde

O beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyor
Siz onun çocuklarına kiziyormusunuz?
Kızsanız bu cümleyi kurabilecek mi çok merak ediyorum ki sanmıyorum.
15 yaşında bir ergeni idare edemeyip kavga eden bu adamla evlenmeyi düşünmeyin derim. Oğlunuzu anlayıp ona bir abi,arkadaş gibi yaklaşsa belki şimdi bu halde olmazdı ilişkileri.

Siz onun çocuklarına kiziyormusunuz?
Kızsanız bu cümleyi kurabilecek mi çok merak ediyorum ki sanmıyorum.
15 yaşında bir ergeni idare edemeyip kavga eden bu adamla evlenmeyi düşünmeyin derim. Oğlunuzu anlayıp ona bir abi,arkadaş gibi yaklaşsa belki şimdi bu halde olmazdı ilişkileri.
O öyle yaptığını zannediyor ben sabır gösterdim diyor ama sabır iki günlük olsaydı ne ala ben öylemi yaptım asla kurmadım kızmamda

Ben size şunu öğrendim arkadaşlar insan üvey diye belledimi işi çok zor ağzıyla kuş tutsa yaranması çok zor oluyor hep bir art niyet aranıyor bu da insanı çok kırıyor

Adım bide çocuk ayırana çıktı oğlumu tutuyorum diye ki bu da koruma içgüdüsünden kaynaklanıyor en çok da bu kırıyor

O çocuklara elimden geleni yapmama rağmen benimkinin gözünde ayrımcıyım belki ayrım yaptığım zaman da olmuştur ama bu ayrım dediği konu tamamen oğlumu haklı görmemden

Onun gözünde en büyük suçum ne biliyormusunuz en başta bunları kabul ettin birarada hepimizin yaşayacağını şimdi neden oğlunu ikna etmek yerine onun dediğini yapıyorsun diyor iyi de çocuk istemiyorum o çocukları diye söylenirken ne yapsaydım

Onun gözünde en büyük suçum ne biliyormusunuz en başta bunları kabul ettin birarada hepimizin yaşayacağını şimdi neden oğlunu ikna etmek yerine onun dediğini yapıyorsun diyor iyi de çocuk istemiyorum o çocukları diye söylenirken ne yapsaydım
Artık onun söylediklerimin bir önemi olmamalı bence tamamen kendi çıkarına göre hareket ediyor oğlumuza önümüze bakın çıkarın aklinizdan söylediklerini, manipüle etmeye çalışıyor .

O olsa sustururmuş kendi çocuklarının asla böyle demelerine izin vermezmiş tabi onlar şimdi küçük rahat rahat konuşuyor ergene laf geçirmek öyle kolay olmuyor

Iyi yapmışsınız sadece evi degil hayatınızı da ayırın. Çıkarın hayatınızdan o adamı. cocukla cocuk olmus.

Artık onun söylediklerimin bir önemi olmamalı bence tamamen kendi çıkarına göre hareket ediyor oğlumuza önümüze bakın çıkarın aklinizdan söylediklerini, manipüle etmeye çalışıyor .
Evet bunu çok kişi söylüyor ama yine de yedirtmiyorum bunca suçlamayı beni anlıyamamasını insan üzülüyor

Back
X