- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
- Konu Sahibi busemderyos
Oğlumuz nasıl karşıladı bu kararı ?Evet anneme geçiyoruz oğlumla ev bulana kadar toplanıyoruz yarın oradayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumuz nasıl karşıladı bu kararı ?Evet anneme geçiyoruz oğlumla ev bulana kadar toplanıyoruz yarın oradayız
Sevindim , yolunuz açık olur umarım .Evet anneme geçiyoruz oğlumla ev bulana kadar toplanıyoruz yarın oradayız
o zaman dogru karar tebrık ederım , :)Oğlumla
Cok sevindim hayirli olsun karariniz allah guzel yazilar yazsin size de yavrunuza da.Evet anneme geçiyoruz oğlumla ev bulana kadar toplanıyoruz yarın oradayız
Siz onun çocuklarına kiziyormusunuz?O beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyor
Amin cümlemizeCok sevindim hayirli olsun karariniz allah guzel yazilar yazsin size de yavrunuza da.
O öyle yaptığını zannediyor ben sabır gösterdim diyor ama sabır iki günlük olsaydı ne ala ben öylemi yaptım asla kurmadım kızmamdaSiz onun çocuklarına kiziyormusunuz?
Kızsanız bu cümleyi kurabilecek mi çok merak ediyorum ki sanmıyorum.
15 yaşında bir ergeni idare edemeyip kavga eden bu adamla evlenmeyi düşünmeyin derim. Oğlunuzu anlayıp ona bir abi,arkadaş gibi yaklaşsa belki şimdi bu halde olmazdı ilişkileri.
Bosanmak isteyip bosanamayacaktiniz belki.oglunuzu uzaklastirmak zorunda kalirdiniz o zaman.ne kotu bir senaryo degil mi.simdi eyvallahiniz yok tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.Evli olsaydık boşanacakmıydın diyor
Artık onun söylediklerimin bir önemi olmamalı bence tamamen kendi çıkarına göre hareket ediyor oğlumuza önümüze bakın çıkarın aklinizdan söylediklerini, manipüle etmeye çalışıyor .Onun gözünde en büyük suçum ne biliyormusunuz en başta bunları kabul ettin birarada hepimizin yaşayacağını şimdi neden oğlunu ikna etmek yerine onun dediğini yapıyorsun diyor iyi de çocuk istemiyorum o çocukları diye söylenirken ne yapsaydım
Evet bunu çok kişi söylüyor ama yine de yedirtmiyorum bunca suçlamayı beni anlıyamamasını insan üzülüyorArtık onun söylediklerimin bir önemi olmamalı bence tamamen kendi çıkarına göre hareket ediyor oğlumuza önümüze bakın çıkarın aklinizdan söylediklerini, manipüle etmeye çalışıyor .