Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

O çocuklara elimden geleni yapmama rağmen benimkinin gözünde ayrımcıyım belki ayrım yaptığım zaman da olmuştur ama bu ayrım dediği konu tamamen oğlumu haklı görmemden
Hanımefendi.. Saçma saçma hep çıkıyo konunuz önüme. Yok nişanlım bunu dedi yok şunu dedi.Yok çocuğuma bunu yapamam ama.Yapıyosunuz zaten. O çocuk bu lafları duyuyo. Nişanlınız istemiyo oğlunuzu istemiyosa gitsin diyo. Sizde vah ben oğlumu annesiz bırakamam diyosunuz. Nişanlınız istemiyosa gitsin dediğinde çıkıp gidecektiniz o evden.Hiç annecilik oynamaya gerek yok.Oğlunuzu çok düşünüyo olsanız nikahsız yaşadığınız bi ilişkiyi gözü önünde rızası olmadan yaşamazsınız. Yarın öbür gün o çocuk şeytana uysa ya kendine ya size ya nişanlınıza yada Allah korusun ama o çocuklara zarar verse hayatı hepten mahvolcak. Oğlum düşkün bana diyosunuz ya hani oğlunuz zaten şu an düşkün.. Çocuk çünkü daha muhtaç. Sabırlıda bi çocuk bana kalırsa. İlerde emin olun eli ekmek tuttuğunda sizin bu yaşattığınıza karşılık size olan düşkünlüğünden eser kalmaz. Ha yaşlanıp siz düşkün olduğunuzda nişanlınızla pamuk ipliğine bağlı beraberliğinizde bitmiş olursa şayet ortada kalırsanız eğer size kimse üzülmez sanırım.

Evet bunu çok kişi söylüyor ama yine de yedirtmiyorum bunca suçlamayı beni anlıyamamasını insan üzülüyor
Anlayacak olsaydi coktan anlardi da bu dirum yasanmazdi. Sagir birine durma anlat anlamazki. O size sagir olmus kulaklarini tikamis.
Hiç anlayacak diye beklemeyin. Bu adamla evlenmeyi de düşünmeyin

Adım bide çocuk ayırana çıktı oğlumu tutuyorum diye ki bu da koruma içgüdüsünden kaynaklanıyor en çok da bu kırıyor
Doganin kanunu anne evladini korur.kendisi baba olarak nasil sahip cikmissa yavrularina.siz daha cok sahip cikacaksiniz.siz derken biz anneler daha cok sahip cikacagiz.kendisine cocuklarinin ergenlik donemlerinde basarilar diliyorum.devran bu doner de kendi basina gelir.
Benim de 15 yasinda yegenim var.zamane doyumsuz isyankar...surekli sinirli kendiyle cevresiyle kavga halinde.anne baba ayri da degil.napalim atalim mi cocugu.basini oksayarak sen iyisin sen efendisin diyerek hizaya soktuk biraz.cocuk adi ustunde ergenlik donemine girmesiyle 10 yas buyumuyor ki
Evet bunu çok kişi söylüyor ama yine de yedirtmiyorum bunca suçlamayı beni anlıyamamasını insan üzülüyor
Amaci o sizi uzmek..bir de son cirpinislari.sizi sevmiyor diyemem ama cok da guzel kullaniyormus.simdi kim bakacak cocuklara...

Doganin kanunu anne evladini korur.kendisi baba olarak nasil sahip cikmissa yavrularina.siz daha cok sahip cikacaksiniz.siz derken biz anneler daha cok sahip cikacagiz.kendisine cocuklarinin ergenlik donemlerinde basarilar diliyorum.devran bu doner de kendi basina gelir.
Benim de 15 yasinda yegenim var.zamane doyumsuz isyankar...surekli sinirli kendiyle cevresiyle kavga halinde.anne baba ayri da degil.napalim atalim mi cocugu.basini oksayarak sen iyisin sen efendisin diyerek hizaya soktuk biraz.cocuk adi ustunde ergenlik donemine girmesiyle 10 yas buyumuyor ki

Amaci o sizi uzmek..bir de son cirpinislari.sizi sevmiyor diyemem ama cok da guzel kullaniyormus.simdi kim bakacak cocuklara...
Babaanneleri bakıcak

Her dakika size biri bunları empoze etse İnan’ın bir müddet sonra sizde de bi acaba olurdu
Iste biz bunun icin burdayiz:) ben o adami da tanimam sizi de...bir anne olarak bir anneye yardimci olmaya calisiyoruz.birbirimizin gozunu acacagiz.simdi sizin duygulariniz cok taze.empoze edilmeye cok musaitsiniz bu da insani bir durum.napiyoruz duymazdan gormezden geliyoruz:) arkamiza bakmiyoruz.su bir iki gunu atlatin gerisi daha kolay olacak.oglunuzun sevgisi mutlulugu yeter

Valla siz en basta nişanlım dediğiniz kisiyle aynı evi paylasmak ile hata yapmışsınız bence nişanlılık insanların birbirini tam olarak tanıyıp dogru kişimi degilmi diye karar verme aşamasıdır siz bu aşamaya oglunuzuda dahil ederek hatayı büyütmüşsünüz nişanlınızla oğlunuz bence bu asamadan sonra birbirini sevmesi zor heleki oglunuz 15 yasında tam ergenlik isyankarlık zamanı bırakın nisanlınıza yol verin kendi yolunuzu cizin

Iste biz bunun icin burdayiz:) ben o adami da tanimam sizi de...bir anne olarak bir anneye yardimci olmaya calisiyoruz.birbirimizin gozunu acacagiz.simdi sizin duygulariniz cok taze.empoze edilmeye cok musaitsiniz bu da insani bir durum.napiyoruz duymazdan gormezden geliyoruz:) arkamiza bakmiyoruz.su bir iki gunu atlatin gerisi daha kolay olacak.oglunuzun sevgisi mutlulugu yeter
Çok sağolun minnettarım

Valla siz en basta nişanlım dediğiniz kisiyle aynı evi paylasmak ile hata yapmışsınız bence nişanlılık insanların birbirini tam olarak tanıyıp dogru kişimi degilmi diye karar verme aşamasıdır siz bu aşamaya oglunuzuda dahil ederek hatayı büyütmüşsünüz nişanlınızla oğlunuz bence bu asamadan sonra birbirini sevmesi zor heleki oglunuz 15 yasında tam ergenlik isyankarlık zamanı bırakın nisanlınıza yol verin kendi yolunuzu cizin
Ben nişanlımı yirmi yıl önceden beri tanıyorum tanıma aşamadı için değil evlenmeden çocuklar birbirine alışsın diye aynı eve girdik

Oğlumu istemediği adamla aynı eve sokmadım istemediği onun çocukları oldu bunun da aynı evin içine girince söyledi nerden bilseydim
bunu bilmek icin illa nikahsiz ayni evde yasaman mi gerekirdi.cocuk zaten taa bastan sevmediginin sinyallerini vermistir dr sen anlamak istememissindir kesin..
konimda nisanlimla anlasamiyor da diyorsun simdide ogullariyla anlasamiyor adamla degil diyorsun
tmm sen ayrilma o adamdan donlarini yikamaya devam et..bu kafayla oglunu kaybetme de ...
Allah oglunun yardimcisi olsun...

evlat evlat evlat. onlar allahın emaneti. ister hayırlı çıksın ister hayırsız. bizler genciz bulaşık yıkar yine büyütürüz çocukları. büyütüp ayakları üzerinde durana kadar evlenme.

Arada kaldıysan nişanlını seç tabii,oğul dediğin de ne,biraz can,biraz kanbağı,biraz yürek ağrısı,sana bağlı bir kalp,bir çift eşsiz göz,geleceğin,umudun...
Ama bu başlığı atabildiysen nişanlını seç, seçte pişmanlığın en büyüğü nasıl yaşanır kendi gözünle gör...

Önce can , sonra canan demişler .. bence onceliginiz evlatlarıniz olmali

9glunuz adina uzuldum umarim yasida ufak degildir tramva kalsin
Yok eger gdnc bir cocuksa biraz zaman gecsin cikar gider ve sizide silebilir
Bakin koca bulunurda evlat bulunmaz
Yarin oburgun bu iki oglan senin ogluna cephe alicak babamla tartisiyor diye
Aklimda deli olasiliklar gecti.
Iyisi ognuzun munasip gordugu biriyle devam edin derim
Zira bu adam oglunuzla tartisiyor

9glunuz adina uzuldum umarim yasida ufak degildir tramva kalsin
Yok eger gdnc bir cocuksa biraz zaman gecsin cikar gider ve sizide silebilir
Bakin koca bulunurda evlat bulunmaz
Yarin oburgun bu iki oglan senin ogluna cephe alicak babamla tartisiyor diye
Aklimda deli olasiliklar gecti.
Iyisi ognuzun munasip gordugu biriyle devam edin derim
Zira bu adam oglunuzla tartisiyor
15 yaşındaymış oğlu.

15 yaşındaymış oğlu.
Cok buyuk sıkıntı ozaman cok uzuldum çocuğa benim iki oglum var ve erkek cocugu psikolojisini biliyorum
Anne buyuk risk alıyor bakin tv lerde neler izliuoruz
Birde ne hakki var onu istdmedigi bir ortamda buyutuyor annaanne babaaane yokmu
Olmadi yatılı okula versin.yazik ya

Cok buyuk sıkıntı ozaman cok uzuldum çocuğa benim iki oglum var ve erkek cocugu psikolojisini biliyorum
Anne buyuk risk alıyor bakin tv lerde neler izliuoruz
Birde ne hakki var onu istdmedigi bir ortamda buyutuyor annaanne babaaane yokmu
Olmadi yatılı okula versin.yazik ya
5 yaşındaki oğlum kendi babasından kıskanıyor beni o yaştaki bir çocuğun hisleri çok normal . Ayrı eve çıkmaya karar vermişti konu sahibi oğluyla birlikte.

Back
X