Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

En önemli şey evlat. Nişanlı yine bulunur ama çocuğunuz sizin için tek. Elin adamı için çocuğunuzun kalbini kırmayın

O beni suçluyor sen çocuğuna kızmıyorsun uyarmıyorsun ben yapmak zorunda kalıyorum diyor
Sen kimsin de benim oğluma kızıyorsun diyemiyorsaniz evlenmeyin, yazık olur yavrunuza. Benim, öz babası olan eşime kapıyı gostermisligim var, eve sinirli gelip haksız yere oğluma bağırdigi için, ki normalde o da deli gibi düşkündür oğluna.
Siz önce nişanlı değil, eş değil, kardeş ya da evlât değil, en önce annesiniz. O çocuk size emanet, kimseye ezdirmeyin lütfen.

Oğlum sen yarın evlenip gideceksin ben yalnız kalcam de

Sizin yerinizde olsam oğlumu seçer, ayrı eve çıkardım. Bir kiz çocuğunu da evlat edinirdim. Elin adamına iki oğluna bakmaktan daha güzel yuvam olurdu

Elhamdülillah. Rabbim yardımcınız olsun. Biz de çok mutlu oldul

Anti parantez lütfen bir daha ne zaman olursa olsun aynı eve nikahsız girmeyin

Kesinlikle katılıyorum koca bulunur evlat bulunmaz

Nişanlınızın çok haksız.
Hem çocuklarına bir nevi bakıcı anne adayı bulmuş hem sizin oğlunuza kurallar koymaya çalışıyor.
Çok saçma geldi bana.
Evladınızı dinleyin bir an önce o evden ayrılın.
Özel hayatınız nişanlılığın devamı sizi ilgilendirir ama esas evladınız sizi ilgilendirir.bu sorunu 15yaşındaki bir erkek çocuğuna yaşatmaya hakkınız yok malesef.
Koca, koca adayı bunlar geçici evlatlarına baki unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…